Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi...

Bu kadar anneci olmakta ne var anlamiyorum. Erkeklerde kabahat var esleri ve anneleri arasinda sinır koyamiyorlar. Sonra da arada kalan onlar oluyor

Sende konuşsaydın ya ailelerin önünde.
Aynen bende boşanmak istiyorum zaten hiç kocam olmadı ki deseydin. Kalsaydı öyle zönk diye.
Kadınların en büyük sorunu zaten. Eşi suçlu olsa bile sessiz kalmak. Bir konu vardi. Eşin cocugu olmuyor ama kayınvalidesi gelinden sanıyor. Kadın çıkıp söylemiyor bile. Geline kısır diyorlar. Bosatmaya calisiyorlardi. Gelinin yine sesi çıkmıyor koca üzülmesin diye.

Bilemezdim ki böyle olacağını. Aynı apartmanda olup, iyi olan insanlar da var. Kaldı ki uyumsuz ve aykırı bir insan değilim. Başka yerde de olsak huzur bozmak isteyen insan yine bozar...
Kötü olan 1000 ise iyi olan 1 dir. O da melek mi melek bir kaynana denk gelirse

Bizim başka şehirde yaşama planlarımız vardı, işi de hazırdı. Kayınvalidem son anda kötü rüya gördüm giderseniz iyi olmayacak diye engel oldu, eşim de işi reddetti gitmedik. Sonra kaynanamın buradan taşınma işi vardı ona da bahaneler üretip erteledi. Artık hiç taşınmaz. Bana bir anne gibi yaklaşsaydı bunlar olmazdı aynı apartmanda da oturtabilirdik. Ancak o beni hep rakip gördü. Ben insanım, insanlığımı yaptım.

Annesi oğlunu ne diye dolduruyor ve sizinle sorunu ne tam olarak? Bir annenin oğlunun boşanmasını istemesi tuhaf gerçekten
Oğlunu kendisinden ve ailesinden koparacağımı, uzaklaştıracağımı düşünüyor. Bir de bana yaptığı, haddini aştığı konuları oğluna anlatıyorum diye bileyleniyor.

Karısına laf söyleten adam üzülsün bir zahmet. İşte böyle taviz verile verile tepeye çıkartılıyor bu insanlar. Sonra "kadınlar erken çöküyor" çöker tabi milletin kahrını çekmekten.

Öncelikle sakın olun ve anlık karar vermeyin. Kendinizi kesinlikle ezdirmeyin kayinvalidenizle açıkça konuşup davranışlarının sizin huzurunuzu bozduğunu söyleyin. Sonrada eşinizle beraber evlilik terapisti deneyebilirsiniz. Daha Çok yeni evliliginiz zamanla oturacaktır. Ayrıca malesef telefonla ses kaydetmek artık suç sayılıyor aleyhinize dönebilir. Dediğim gibi sağlıklı bi iletişimle sorunlarınızı çözmeyi deneyin eğer başarısız olursanız o zaman ayrılmayı düşünürsünüz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…