2,5 ay2.5 yıl mı evlilik süresi ? Ay mı?
Kendi evinin icinde yasak degilmis guvenlik icin yapilabiliyormus bi avukat arkadasim anlatmisti. Burda avukat üyelerimiz var elbet biri aciklar.Gizli ses ve video kaydi almak yasak ama bazi arkadaslar bosanma davalarinda kullanilabildigini soylemislerdi, bilgisi olan aydinlatir sizi, onun disinda altinlar sizin, evlendikten sonra edinilen mallar sizin ve cinsellik olmadigi icin magdur oldugunuzu ispatlayarak tazminat da alabilirsiniz, bir an once davayi acin.
Bdv nedir:)bu kadar yazmışsın ama aynı apartmanda oturmayı istemek bdv'deki linç sebepleri top 5'te ilk sıralarda. o kısmı yazmasaydın hiç keşke.
Anlamadığım konu cinsel konuda problemi olan yada cinsel hayatı olmayan erkekler neden evleniyor neden?Merhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;
Şaunda 2,5 aylık evliyim. Düğün ve balayı güzeldi diyebilirim. Ondan sonra güzel pek bişe hatırlamıyorum...
Ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz benim tercihimdi en başından beri. Ama kaynanam huzur bırakmadı. Eşi yok ve tek oğlu. Çalışıyordum, düğün zamanı işten ayrıldım şuan çalışmıyorum.
Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce birşey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.
Severek evlendik ama soğudum evlilikten de kendisinden de... Ayrıca altınlarımı istediği ve gerekçe göstermediğinden, vermediğim için bana; hırsız, gaspçı ve yalancı dedi. Bende ses kaydı aldım. Konuşmada cinselliğin olmadığını da kabul ediyor ve Canım istemiyor diyor.
Ayrılmak istiyorum.Bana yol gösterin ne yapabilirim bu aşamadan sonra? Ses kaydını mahkemeye sunabilir miyim? Haklarım neler olur?
Merhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;
Şaunda 2,5 aylık evliyim. Düğün ve balayı güzeldi diyebilirim. Ondan sonra güzel pek bişe hatırlamıyorum...
Ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz benim tercihimdi en başından beri. Ama kaynanam huzur bırakmadı. Eşi yok ve tek oğlu. Çalışıyordum, düğün zamanı işten ayrıldım şuan çalışmıyorum.
Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce bir şey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.
Severek evlendik ama soğudum evlilikten de kendisinden de... Ayrıca altınlarımı istediği ve gerekçe göstermediğinden, vermediğim için bana; hırsız, gaspçı ve yalancı dedi. Bende ses kaydı aldım. Konuşmada cinselliğin olmadığını da kabul ediyor ve Canım istemiyor diyor.
Ayrılmak istiyorum.Bana yol gösterin ne yapabilirim bu aşamadan sonra? Ses kaydını mahkemeye sunabilir miyim? Haklarım neler olur?
Merhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;
Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce birşey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.
Huzur olmayan evde cinsellik olmaması normal.Ne diyor da kötülüyor sizi bu kadar peki kayınvalide? Çok zor annesinin etkisinde kalan erkek.Hamile kalma.
Başka şehirede taşınsan, kv her yere yetişir..2,5 ayda ne olabilir ki bu kadar aranızda sorun? belkide henüz ikinizde alışamadınız evliliğe.
Henüz çok yeni evlisiniz şimdiden ayrılık düşünmeyin. Evlilik ilk zamanları olur böyle anlaşmazlıklar. Önce evliliginizin bi rayına oturmasını bekle. Kocanın zaafların zayıf noktalarını bir sekilde çözmeye çalış. Oralardan yakalayarak kendine çek kocanı.
Bende ilk zamanlar istemesemde kısa bir süre 5 ay kadar (sadece kış sezonu icin) kv ve bekar gorumce ile beraber oturdum. Illaki sürtüşmeler oldu. Bide sonuçta kocamın annesi tabi ki onu tutar düşüncesiyle çoğu şeyi kocama anlatmıyordum. Ama 5 ayın sonunda patladım ve kocamın tek dediği şey bu kadar sorunun vardı bana niye anlatmadın dedi sagolsun 5 ayda yapamadığım annesine soyleyemedigim herşeyi birbir yüzlerine vurdusonuç olarak ev üstüne ev olmayacağı kanısına bir süre sonra vardılar herkes kendi evinde şimdi:) ve mesafe candır.
Tek hatam kocamın gazına gelerek daha 40 günlük evliyken hamile kalmak. Biraz da şans. Evliliginiz oturmadan çocuk falan yapmayın sakin.
bir derdim var :)Bdv nedir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?