Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi...

Kendi evinin icinde yasak degilmis guvenlik icin yapilabiliyormus bi avukat arkadasim anlatmisti. Burda avukat üyelerimiz var elbet biri aciklar.

Ben hemen boşanın demeyeceğim. Karşınızdaki kişi belli ki karşıdan etkilenen biri. Ikna edebiliyorsanız çift terapisi alın. Daha sonra bıraktığınız ise geri dönmeye çabalayın. Yani zaman geçirdiğiniz alanı değiştirin. Bu arada iyi bir korunma yöntemi tercih edebilirsiniz. Ilk 1 yıl gözlemleyin olur mu olmaz mi netlesin. Yani sevgililik olsa keser atarsin ilişkini ama evlilikte biraz daha uğraş gerektiriyor. Inşallah hayırlısı olur

Gizli ses kaydi almak yasak ancak bosanmada kullanilabiliyor diye biliyorum.
Mutlu degilseniz ailenizi arayin sizi gelip alsinlar ya da ailenizin yanina gidip bir avukatla gorusun.

Düğüne yakın yaşadığınız olayda eşiniz size kinlenmis sanirim. Acısıni simdi çıkarıyor. Cinsellik olmaması kötü. Cogu sorun cinsellikle asilabiliyor.

Huzur olmayan evde cinsellik olmaması normal.Ne diyor da kötülüyor sizi bu kadar peki kayınvalide? Çok zor annesinin etkisinde kalan erkek.Hamile kalma.

Anlamadığım konu cinsel konuda problemi olan yada cinsel hayatı olmayan erkekler neden evleniyor neden?
Böyle bir kişiye şahidim ilk eşi 5 ay olmadan kadın arkasına bakmadan kaçtı, ikinciye evlendi ya ikinciye çok erkekliği varya, ikinci kurnazdı okulunu bitirdi, birini buldu, kadın artık çıldırıyorum diyordu. Sonra işte Allah'ın işi iki üç ayda birlikte oluyorlardı. Çocuk oldu.
Şimdi çocuk var diye susuyor iki tarafta.
Ama bu kadınlara yazık günah değil mi?
Muhakeme yeteneği olmayan birisi diyorsunuz birde hiç çekilecek yanı yok.
Uyanıklık yapıyor altınları isteyerek sakın vermeyin verseniz bile düğün yada nikah CD nizi götürüp altınları alırsınız.

Bence evliliğiniz oturana kadar cinsel problemleriniz olması normal.Hayat öyle romantik filmlerdeki gibi değil.Birbirinizi tanıdıkça en sevdikçe cinsellik gelişecek.Ayrıca uzmanlar bile evliliğin ilk iki yılı sorunlu geçebilir diyorlar.Ayrıca altın yüzünden kocasıyla kötü olan kadınları anlamıyorum.Eğer eften püften nedenlerle bozdurmayacaksa altınları verin eşinize.Altınları ona vermemeniz sanki ona güvenmiyormus gibi oluyor.Bence maddi konular evliliğin esas konusu olmamalı

Reactions: csi

Kv seni sevmiyor istemiyorsa oğlunu doldurur, niye biliyorum başımda var çünkü. 6 senedir vazgeçmedi. Aramızı kendi bozup sonra bakın anlaşamıyorsunuz şu bu deyip boşanmamız için oğlunu dolduran sonunda biz boşanmayınca vazgeçmiş görünüp sonra gene devam eden bir tip kendisi. Ben artık eminim , oğlum mutlu olsun diyen insan böyle yapmaz, ayrıca kendi abisine de gözüm önünde aynısını yaptı.

Bu sorunlarla cinsellik zaten nasıl olsun, bizi de etkilemişti daha tam toparlayamadık bile.

Senin muhatabın eşin, aranızda sevgi güçlüyse devam edilir ama yoksa bilemem...

Başka şehirede taşınsan, kv her yere yetişir..2,5 ayda ne olabilir ki bu kadar aranızda sorun? belkide henüz ikinizde alışamadınız evliliğe.

Henüz çok yeni evlisiniz şimdiden ayrılık düşünmeyin. Evlilik ilk zamanları olur böyle anlaşmazlıklar. Önce evliliginizin bi rayına oturmasını bekle. Kocanın zaafların zayıf noktalarını bir sekilde çözmeye çalış. Oralardan yakalayarak kendine çek kocanı.

Bende ilk zamanlar istemesemde kısa bir süre 5 ay kadar (sadece kış sezonu icin) kv ve bekar gorumce ile beraber oturdum. Illaki sürtüşmeler oldu. Bide sonuçta kocamın annesi tabi ki onu tutar düşüncesiyle çoğu şeyi kocama anlatmıyordum. Ama 5 ayın sonunda patladım ve kocamın tek dediği şey bu kadar sorunun vardı bana niye anlatmadın dedi sagolsun 5 ayda yapamadığım annesine soyleyemedigim herşeyi birbir yüzlerine vurdu sonuç olarak ev üstüne ev olmayacağı kanısına bir süre sonra vardılar herkes kendi evinde şimdi:) ve mesafe candır.

Tek hatam kocamın gazına gelerek daha 40 günlük evliyken hamile kalmak. Biraz da şans. Evliliginiz oturmadan çocuk falan yapmayın sakin.

Oncelikle bolca sabir, guclu bir motivasyon diliyorum. Bosanmadan once vaziyetinizi esinizle karsilikli acikca konusun.
Es kisisi kilit nokta.
Esi olmayan ve tek erkek cocuga sahip bir kayinvalideniz varsa sevginizi, beklentilerinizi bastan iyi bir muhasebe yapacaksiniz. Neden mi?
Yalniz kayinvalideler esleri olmayinca sevgi, ait olma, deger gorme, guvenlik gibi duygusal ihtiyaclarini oglundan karsilamak ister. Ogul anne ve es arasinda dengeyi iyi kurmali. Her iki taraf da daha cok ilgi, daha cok paylasim bekler. Sonrasi catisma.
Askiniz cok gucluyse anlayisla cozebilirsiniz aksi takdirde arada sıkısmis bir esle zor gorunuyor.

Huzur olmayan evde cinsellik olmaması normal.Ne diyor da kötülüyor sizi bu kadar peki kayınvalide? Çok zor annesinin etkisinde kalan erkek.Hamile kalma.

Başka şehirede taşınsan, kv her yere yetişir..2,5 ayda ne olabilir ki bu kadar aranızda sorun? belkide henüz ikinizde alışamadınız evliliğe.

Çocuk istemiyorum. Evlilik oturduktan sonra düşünebilirim ancak. Fakat zaten eşim ve kayınvalidem de istemiyor. Kayınvalidem günüm geçti diye karalar bağladı, telaş yaptı. Bu dünyaya çocuk getirilmez gibi olumsuz cümleler kurmaya başladı.

Olumsuz davranışlarını dayanamayıp bir patlamada eşime yansıttım diye bana tavır aldı. Eşimin gözünde beni yalancı konumuna düşürmeye çalışıyor. Oysa ki kendisi göz göre göre yalan söylüyor.

Başka şehire taşınma işimiz vardı ona da taş koydu kayınvalidem. Rüyada görmüş kötü şeyler olacakmış diye...

Apartmandan tasinmazsaniz ayrilacaginizi söyleseniz?
Kayinvalidenizi de oglunun huzurunu istiyorsa onu doldurmamasi konusunda uyarin.

Hayatim konularima bakarsan aynisindan bi tane koca bi tane kv de bende var. Bunlara yapacak hic birsey yok asla bas edemezsin. Ya kv ile aranj iyi tutmaya calisip istemeye istemeye seviyormuş gibi davranacaksin yada iliskinj keseceksin. Benimki ikincisi oldu kv ile buyuk bir kavga ettim ve tum baglari kopardim . Ogluna da annenle gorusmuyorum ya kabul et yada kapi orada dedim oda artik karışmıyor. Ha annesi hergun doldurup doldurup yolluyor eve ama onu da artik takmamaya calisiyorum. Boyle bi sure daha en azindan cocuklarim buyuyene kadar gittigi yere kadar diyorum.

Altınlarını verme sakın bu 1
2.si siz basbasa oldugunuz için baska yaninizda kimse yani sahit olmadigi için ses kaydı mahkemede kullanilabilir
Arkadasim bosaniyor ordan biliyorum
Hirsiz gaspçı yalancı derken?
Altinlar zaten senin hatta ona takilan altinlarda senin yargitaydan karar çıktı.
3.su ve en cok dikkatimi ceken "esim ve kayinvalidem cocuk istemiyor gunum gecince karalar bağladı "demissin
Üzgünüm ama bir erkegin cocuk istememek gibi bir lüksü yok biliyorsun dimi? Hani cok aşırı fakir değilse cok borcu yoksa falan. Oha cok sinirliyim suanda seninle evli ama cocuk istemiyorum diyebiliyor . Senin istememe hakkın var ama
Doguracak,emzirecek ve bakacak olan sen oldugun icin.
3.su kaynanala butun baglarini kopart
Biraz yaman olmalısın.
Cinsellik olmamasi zaten bir sıkıntı,eger bosancaksan isin zor degil yani.
Altinlar nerede?kasada duruyordur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…