Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi...

Hera-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
62
69
88
Merhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;

Şaunda 2,5 aylık evliyim. Düğün ve balayı güzeldi diyebilirim. Ondan sonra güzel pek bişe hatırlamıyorum...

Ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz benim tercihimdi en başından beri. Ama kaynanam huzur bırakmadı. Eşi yok ve tek oğlu. Çalışıyordum, düğün zamanı işten ayrıldım şuan çalışmıyorum.

Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce birşey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.

Severek evlendik ama soğudum evlilikten de kendisinden de... Ayrıca altınlarımı istediği ve gerekçe göstermediğinden, vermediğim için bana; hırsız, gaspçı ve yalancı dedi. Bende ses kaydı aldım. Konuşmada cinselliğin olmadığını da kabul ediyor ve Canım istemiyor diyor.

Ayrılmak istiyorum.Bana yol gösterin ne yapabilirim bu aşamadan sonra? Ses kaydını mahkemeye sunabilir miyim? Haklarım neler olur?

Boşanacaksınız. Önce farklı yere taşınıp fark var mı bakın. Üzüldüm.

Bilemezdim ki böyle olacağını. Aynı apartmanda olup, iyi olan insanlar da var. Kaldı ki uyumsuz ve aykırı bir insan değilim. Başka yerde de olsak huzur bozmak isteyen insan yine bozar...
Sorun eşinizde. Cinsellik ne sıklıkta. 2. Eşiniz mi?

Aradaki dengeyi kuramayan erkek her zaman problem. Düzeleceğini sanmam. Belki de oradan çıkmanız gerekiyordur. Ayrı bir ev vs. Ama önce eşiniz isteyecek ki sonra olacak her şey.

Aynı apartmanda farklı evlerdeyiz. Eşim şuan için çıkmak istemeyecektir. Uzun vadede daha büyük eve çıkalım bahanesi İle ikna edebilirim. Fakat artık ziyadesiyle yaraladı beni sorun kendisi... Cinsellik önce haftada bir iken (oda problemli) şimdi hiç yok.

Aman olmaz olmaz bir kere olur hamile kalırsın dikkat et.

Kendin başlıkta belirtmişsin zaten bunu sezinlediğini.

Ama daha çok yenisiniz belki toparlarsınız.Biraz çabalamalısın, sabretmelisin.

Ses kaydı delil sayılır mı bilmiyorum .hatta kaydettiğin için sen suçlu bile bulunabilirsin .ac davanı hazır ortada çocuk da yokken sorunsuz boşan. Niye illa delil arıyorsun, nafaka yada tazminat talebinde mi bulunacaksin

2,5 aylık evlilikte neden bu kadar soğudunuz ve yıprandınız çok yazık gerçekten.evlilik terapisti deneseniz veya başka yere taşınsanız olur mu

2.5 aylık evlilikte bunların olması hiç normal değil.
Kayınvalideniz ne diye dolduruyor?
Evlenmeden önce kv ile ilişkinizin nasıl olacağını eşinizle konuşmuş muydunuz?
Cinselliği daha önceden uzun süre devam ettirmiş olsanız bile, evlilik yeni bir heyecan kazandırır. Cinselliğin olmaması da sorun.
Takılarınızı ne için istediği belli olmadığı şey için vermek durumunda değilsiniz tabi ki. Borç olur çıkmazda olunur paylaşılır karşılıklı karar alınır bozdurulur.
Beklentilerinizi tekrar ortaya dökün, kısmen de olsa bu beklentiler hemen karşılanmalı.

Gizli ses ve video kaydi almak yasak ama bazi arkadaslar bosanma davalarinda kullanilabildigini soylemislerdi, bilgisi olan aydinlatir sizi, onun disinda altinlar sizin, evlendikten sonra edinilen mallar sizin ve cinsellik olmadigi icin magdur oldugunuzu ispatlayarak tazminat da alabilirsiniz, bir an once davayi acin.

Daha çok yenisiniz bence destek alıp tekrar düşünün zamanla oturur belki

Düğüne yakın bir sürede kayınvalidem yüzünden sorun yaşadık ayrılma noktasına geldik. Ogüne kadar hiç büyük sorun yaşamamıştık. Ailesinin hiç yapıcı değil yıkıcı olabileceğini orada gördüm. İlk cinsel deneyimim eşimle oldu. Ve sorunlu. Bencil ve karşı tarafın isteklerini önemsemeden davranıyor, konuşmam da fayda etmiyor.

Cinsellik hep hayatınızda olacak. Bunu çözmeniz gerekiyor. Bu dönemde kırk yılda bir oluyor ya da kısa/uzun sürüyor diyip korunmayı ihmal etmeyin.
Kayınvalidenin derdi neymiş tam olarak?

kvnin derdi neymiş dolduruyo senin hakkında. ayrı ev demişler ama eşin kendi beyniyle düşünemediği anasının aklına uyduğu sürece uzaydada olsanız, huzursuzluk bitmez. cinsellik olmaması zaten büyük bi sorun. zaten cinsellik dğru düzgün olmuyo diye öenmsemeyip hamile kalma sakın.

Cinsellik hep hayatınızda olacak. Bunu çözmeniz gerekiyor. Bu dönemde kırk yılda bir oluyor ya da kısa/uzun sürüyor diyip korunmayı ihmal etmeyin.
Kayınvalidenin derdi neymiş tam olarak?
Çok sıkıntılar yaşamış aldatılmış, terkedilmiş,çocuğunu kendisi büyütmüş, çalışmış, batmış, çıkmış.

Memnuniyetsiz, patavatsız hayatla hep bir kavgası var ve hep mutsuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…