kısa olan çok içime sinmedi ya..acaba kısa almasan mı hiç :26:
di mi? :26: O zaman biri bakır olmalı.
Canım gerçek saç peruk diye aratma yapmıştım google da. Trendshopp.Com - TrendShopp Online Alışverişte Tek Adres sitesine yönlendirdi beni. peruklar o siteden.
canım naptın aldınmı perukları kullanıyor musun kullanımı nasıl memnunmusun
bende almayı düşünüyorum eğer tavsiye edersen hiç beklemicem :)))
Bayramdan sonra alıyorum canım.Bi de şimdi ona uygun lens bakıyorum bakalım esmeralda - charm mel - nc mel arasında kaldım
o zaman benim ki senden önce gelecek :)))))
:)) ne renk alıyosun canım? Gerçek saç mı?
senin siteden alıyorum şu senin beğendiğin 3 lü den sarı uzun saç war ya onu bende çok beğendim..
bakalım pazartesi yada salı elimde olacak paylaşırım ....
benimde saçlarım ince telli hatta açıcıyla sarı bile yaptırdım ve şimdi perma yaptırmak isityorum ama kopar diye emin olamıyorum sence yaptırmayayım mı?
benim saçım normalde kıvırcık-dalgalı ama daha fazla kıvırcık istiyorum çünkü saçım uzadıkça düzleniyoCanım istersen saçımın son halini koyayım ki ben doğal boyasız ince telli saçlarımı perma yaptırdığım halde koptu.Geçen duşta aldım elime makası, kısacık küt bişi yaptım.Bayramdan sonra kazıtıcam.Hiç deneme bence.Zaten saçın ince telliyle su dalgası gibi bişi oluyor.Bende öyle oldu.Hiç kıvırcık olmadı.
Eki Görüntüle 479858 Eki Görüntüle 479857
Bu arada bu modelin kesimine bayıldım ben daha çok.Ama kızıl balyaj demode sanki biraz :/ Sizce bu peruk ne renge boyanmalı?
ewet bende bayıldım buna ama sarı hastalığı war bende we bir türlü saçımı istediğim ton sarı yapamadım o yüzden o sarı peruk tam benlik inşallah peruk gibi durmaz. kaynak yaptırdım demek istiyorum herkese çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?