Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk Modeli Seçimi Konusunda Rica Etsem Yardımcı Olur musunuz?

kısa olan çok içime sinmedi ya..acaba kısa almasan mı hiç :26:

Kızın yüz hatları benim yüz hatlarım gibi belirgin.Bi de annem öldürür benim kel olduğumu görürüse.Gerçi gidiyorum yanından 1 aya ama olsun.En azından kestirdim boyattım falan derim.
Küt saç hanım hanımcık duruyor hem.Bak? Gitmez mi bana? Aslında benim aklım o küt duran sarı var ya, onda. :26: Ama saç ayrımı çapraz geliyo yaa :26: kendileri mi verdiler ki o modeli o ayrıma.

canım naptın aldınmı perukları kullanıyor musun kullanımı nasıl memnunmusun

bende almayı düşünüyorum eğer tavsiye edersen hiç beklemicem :)))

Bayramdan sonra alıyorum canım. Bi de şimdi ona uygun lens bakıyorum bakalım esmeralda - charm mel - nc mel arasında kaldım

:)) ne renk alıyosun canım? Gerçek saç mı?

senin siteden alıyorum şu senin beğendiğin 3 lü den sarı uzun saç war ya onu bende çok beğendim..

bakalım pazartesi yada salı elimde olacak paylaşırım ....

Son düzenleyen: Moderatör:
senin siteden alıyorum şu senin beğendiğin 3 lü den sarı uzun saç war ya onu bende çok beğendim..

bakalım pazartesi yada salı elimde olacak paylaşırım ....

Süper olur :)) Onu ben de çok beğendim biliyo musun? Ama birden o kadar uzun saça alışamam diye, sarı küt olanını düşünüyorum :) 27 ağustosta ben de sipariş vericem.

Bu arada bu modelin kesimine bayıldım ben daha çok.Ama kızıl balyaj demode sanki biraz :/ Sizce bu peruk ne renge boyanmalı?

Son düzenleme:
benimde saçlarım ince telli hatta açıcıyla sarı bile yaptırdım ve şimdi perma yaptırmak isityorum ama kopar diye emin olamıyorum sence yaptırmayayım mı?

benimde saçlarım ince telli hatta açıcıyla sarı bile yaptırdım ve şimdi perma yaptırmak isityorum ama kopar diye emin olamıyorum sence yaptırmayayım mı?

Canım istersen saçımın son halini koyayım ki ben doğal boyasız ince telli saçlarımı perma yaptırdığım halde koptu.Geçen duşta aldım elime makası, kısacık küt bişi yaptım. Bayramdan sonra kazıtıcam.Hiç deneme bence.Zaten saçın ince telliyle su dalgası gibi bişi oluyor.Bende öyle oldu.Hiç kıvırcık olmadı.

Şunu da belirteyim, ben kafama koyduğunu yapıyorum saç konusunda.Yani eğer beni üzecek birşeyse, yakışmayacaksa kendim görmeliyim.Öyle bi huyum var.100 kişi gelsin bu model sana yakışmaz, bu renk sana gitmez desin, o modeli veya rengi yapmalıyım.Yakışmadığını kendim görmeliyim.Kopana kadar da gittim Bu arada ben perma değil bioform istiyodum.Kuaför he tamam dedi.Ama koltuğa oturunca başladı ince sarmaya.Kıvırcık olsaydı çok çirkin olurdu yani.Hatta ben ince istemediğimi söledim, adam da sert çıktı bana.Çok sinir olmuştum.İzmirde yaşayanlar bilir belki.Bornova Küçükpark'ta Üniversite Fırını'nın orda Kuaför Arzu var.Oraya yaptırmıştım.

Son düzenleme:
benim saçım normalde kıvırcık-dalgalı ama daha fazla kıvırcık istiyorum çünkü saçım uzadıkça düzleniyo

Eki Görüntüle 479858 Eki Görüntüle 479857
Bu arada bu modelin kesimine bayıldım ben daha çok.Ama kızıl balyaj demode sanki biraz :/ Sizce bu peruk ne renge boyanmalı?

ewet bende bayıldım buna ama sarı hastalığı war bende we bir türlü saçımı istediğim ton sarı yapamadım o yüzden o sarı peruk tam benlik inşallah peruk gibi durmaz. kaynak yaptırdım demek istiyorum herkese çünkü..

daha karamel bi renk olsa kızıl balyaj yerine güzel olurdu.. ama şu kesimle o sarı birleşse fena olmazdı hani :))))

Ay ben de sarı tutkunuyum canım.Ama dediğin gibi bi kez o rengi elde ettikten sonra 2.kez dip yaptırırken bozuluyor.Bi türlü istediğim doğal ton olmuyor.Hep şu peruk takan teyze var ya topikte resimler arasında, o kadar yaşlı duruyor.Ama o küt peruk ve uzun sarı peruk çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…