Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk Modeli Seçimi Konusunda Rica Etsem Yardımcı Olur musunuz?

perukum gelmiiiiişşşş kargodaymış ama bugün çalıştığım için alamadım ..artık yarına kadar bekleyelim bakalım :))))

bugün büyük bir heyecanla kargoya koştum paketimi aldım ewe geldim. sabırsızlıkla paketi açtttıııımmmm veeeeeeeeeeeeee(((((8

ewet biraz heyecan yaratim dedim :)))))

ne olmuş olabilir sizceee :))

perukum simsiyah ve sentetik olaraktan teşrif etmiş ((

aradım yanlışlık olmuş diyorlar... yarın göndercem ... malesef biraz daha bekliciiz (

yaaa delirceemm önce yanlış gönderiyorlar, şimdide her gün arıyorum ' bugün çıkışını yaptık diorlar her gün aynı yalan yaa bana bi yol gösterin napim ben bunları yaaa... paramı da wermezler şimdi bunlar oooooofffffff
kybele35 bişi söyle bana yaaaa (((((((((((((((((

( ciddi misin? Firmalarının adını sorup ilgili birimi arayıp şikayette bulunabilirsin.

sız bahsettıkten sonra ben zaten sıtesını kontrol etmıstım kullandıgı resımler pahalı bır peruk markasının resımlerıydı sanmıyordum kı sıze onları yollasın umarım yanılalım

hala mır mır ediyor gerizekalılar yaa..

bu hafta beklicem arkadaşlar yine sonuç alamassam tüketici mahkemesine başwuruyorum ...

Napıyım yavrucum, kıyamadım kestirmeye 12 eylülde taşınıyorum işte.Taşındıktan sonra geitriticem peruğumu.Sen naaptın asıl? Gelmedi mi halen peruğun?

boşwer kestirme peruğun içinde bakımını falan yaparsın sen perukla gezerken o sağlıklı uzar içerden içerden :))))
benimde amacım buydu yaniii

ama yok gelmedi malesef...
en son ya param ya peruğum dedim yoksa mahkemeye gidecem dedim ...
para iadesini kabul ettiler ama tık yok hala ...

sanırım bunlar sahtekar...

peruklarıda gerçek falan değil .....

perukların geldi mi canım? memnun kaldın mı?

canımmm bende dusunuyorumm almak lutfen bana da yardımcı olur musun aldıgında

nihayet peruğumu sipariş ettim kızlar.bu hafta içerisinde gelicek ve ben de burda fotoğrafları paylaşıcam.

gerçek saç mı bu? çok güzelmiş

Yok canım.Gerçek saça en yakın malzemedenmiş.1.Sınıf sentetik peruk diye geçiyor.Ama barbie bebeğin saçı gibi parlamıyor.Bak bunlar da bendeki duruşları.Sanırım bu peruğun aynısı değil bana gelen :/ Dipleri doğal durmadı sadece.Ama olsun.Busoğuk kış günlerinde bere içinde kullanabilirim.Rengi ışığa göre farklılık gösterebiliyor.Resimdeki gibi platin sarımsı değil.Hadise'nin saç rengi gibi.Küllü sarı gibi, hani yeşilimsi sarı olur ya, öyle bi sarı.Kötü değil ama beklediğim gibi de hiç değil açıkçası.Umudum keratin kaynak...Tabi bu saç oryali kaldırırsa...:26:

Bu da saçlarımın peruksuz hali.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…