ewet biraz heyecan yaratim dedim :)))))
ne olmuş olabilir sizceee :))
perukum simsiyah ve sentetik olaraktan teşrif etmiş((
aradım yanlışlık olmuş diyorlar... yarın göndercem ... malesef biraz daha bekliciiz(
bugün büyük bir heyecanla kargoya koştum paketimi aldım ewe geldim. sabırsızlıkla paketi açtttıııımmmm veeeeeeeeeeeeee(((((8
(((( uf yaaaa...bana da öyle olmasa bari...
yaaa delirceemm önce yanlış gönderiyorlar, şimdide her gün arıyorum ' bugün çıkışını yaptık diorlar her gün aynı yalan yaa bana bi yol gösterin napim ben bunları yaaa... paramı da wermezler şimdi bunlar oooooofffffff
kybele35 bişi söyle bana yaaaa(((((((((((((((((
yaaa delirceemm önce yanlış gönderiyorlar, şimdide her gün arıyorum ' bugün çıkışını yaptık diorlar her gün aynı yalan yaa bana bi yol gösterin napim ben bunları yaaa... paramı da wermezler şimdi bunlar oooooofffffff
kybele35 bişi söyle bana yaaaa(((((((((((((((((
kybele neettin kıısss....
Napıyım yavrucum, kıyamadım kestirmeye12 eylülde taşınıyorum işte.Taşındıktan sonra geitriticem peruğumu.Sen naaptın asıl? Gelmedi mi halen peruğun?
Ay ben de sarı tutkunuyum canım.Ama dediğin gibi bi kez o rengi elde ettikten sonra 2.kez dip yaptırırken bozuluyor.Bi türlü istediğim doğal ton olmuyor.Hep şu peruk takan teyze var ya topikte resimler arasında, o kadar yaşlı duruyor.Ama o küt peruk ve uzun sarı peruk çok güzeller
Selam Kızlarr...Perma yaptırdığım ince telli saçlarım maalesef gün gün kopuyor ve ben buna dayanamıyorum.Havaların serinlediği ilk fırsatta kazıtıp Peruk kullanmaya karar verdim.Rica etsem koyduğum modellerden seçim konusunda bana yardımcı olur musunuz?:26:
Bunlar Uzun Modeller
perukların geldi mi canım? memnun kaldın mı?
canımmm bende dusunuyorumm almak lutfen bana da yardımcı olur musun aldıgında
Eki Görüntüle 572620 Eki Görüntüle 572621 Eki Görüntüle 572622 Eki Görüntüle 572623 Eki Görüntüle 572624
nihayet peruğumu sipariş ettim kızlar.bu hafta içerisinde gelicek ve ben de burda fotoğrafları paylaşıcam.
gerçek saç mı bu? çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?