merhaba arkadaslar bu benim ilk konum çok şükür bir dert değil ama sizlerin fikrini almak istedim. dün perwolln sıvı çamaşır deterjanını aldım ve ilk kez kullanacağım ama çamaşırları temiz yıkarmı die kafama soru işareti takıldı. Bilen veya kullanan var mı perwoll sıvı deterjanı.şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaslar bu benim ilk konum çok şükür bir dert değil ama sizlerin fikrini almak istedim. dün perwolln sıvı çamaşır deterjanını aldım ve ilk kez kullanacağım ama çamaşırları temiz yıkarmı die kafama soru işareti takıldı. Bilen veya kullanan var mı perwoll sıvı deterjanı.şimdiden teşekkür ederim
Sıvı deterjanlar cok kokulu oluyor alerjik bünyeler için tavsiye etmem..
Aynı şekilde yumuşatıcılarda öyle..
Ben bebek deterjanı ve yumuşatıcısı kullanıyorum.
2 kez duruluyorum..
Kızımda atopik dermatit var bende alerjik bi bünyeye sahibim..
Lekelerde işe yaramasada baska bir seçeneğim yok çünkü leke cıkarıcılarda cok tehlıkelı.