Pery'nin Minik Şatosu

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
Evimize tasındık eksik bir dünya dolusu cidden düğümüz agustostaydı fakat biz tasınalı nerdeyse bir ay oldu bir aylık evim buyrun... Eksikler tamamlanınca devamı gelicek inş :) :) şimdilik bir kaç foto yüklüyorum devamını yüklücem inş <3 herkese minik satolarında mutlu saglıklı günler dilerimmm :46:

$1146479_10151818763524381_337723756_n.webp$1175520_10151818768004381_1573386792_n.webp kitap okuma köşemiz oturma odamız <3

güle güle oturun evinizde .Dresuar üstündeki resme bakarsan sanırım sahiden şatoda oturuyorsun.

Cehaletime verin,o tablodaki adam kim,ben yabancı birinin evin duvarından bana bakmasına tırsarım açıkçası,
evin diğer bölümlerini de merak ettim şimdi.

Cehaletime verin,o tablodaki adam kim,ben yabancı birinin evin duvarından bana bakmasına tırsarım açıkçası,
evin diğer bölümlerini de merak ettim şimdi.

eylülümmmm :D :D o kişi eşimin victoria dönemi biciminde resmedilmiş tablosu teyzesi resim yapıyor onun hediyesi <3 esimin silueti

Ooooo süpermiş o zaman nilcim,desene senin adammış bu,mozart filan sandım biran :) :) valla teyzeye bravo,müthiş yetenek,2 foto ilgimi çekmeye yetti heyecanla evinin kalanını bekliyorum.

Ooooo süpermiş o zaman nilcim,desene senin adammış bu,mozart filan sandım biran :) :) valla teyzeye bravo,müthiş yetenek,2 foto ilgimi çekmeye yetti heyecanla evinin kalanını bekliyorum.

yerımmmm senin evin kadar tatlı olmasada yaptuk bişiler bissdeee bebeğim evinnn number onemmm bunu bilesin <3 :)

Back
X