Pes etmedi.. Annesi aradı ağzına geleni saydı

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Problemimi buradan okuyabilirsiniz çünkü kavgamız böyle başladı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...m-kisi-birilerini-ornek-gosterip-duruyor.html

Ben ayrılma kararı aldım hattımı kırdıktan sonra 1 gün ses seda yoktu. Sonunda benm annemi aradı şahıs, napıyosun ne ediyosun falan kübrayı ver dedi ben istemedim BİTTİ artık diye bağırdım arkadan. Sonra annemin telefonunu kapattık rahatsız etmesin diye.
Dayımı arattı annesine sonunda. Annesi benim için ağzına geleni saydı... Sırf oğluyla kavga ettim ve hattı kırdım diye hakartler diz boyu!!
Dayım sustu sabretti beni istediler telefona. Ben yine istemedim kapattık şuanda ağlıyorum çok kötüyüm :14:
Bıktım artık böyle kavga olmasından son çare evi arıcaklar biliyorum kavga edicekler o annesi yüzünden ahlaksız lafları yüzünden !! :14: Ben ne yapıyım şimdi ?? Ayrılmaktan vazgeçmicem ama kavga etmelerine ailemi huzursuz etmelerine dayanamıyorum bıktım artık. O adam bana iftira bile atar pislik... Daha 1. gün bu bakalım sonra neler olcak ALLAH ım yardım et bana :43:

Son düzenleme:
daha olayı anlıyamamışlar heralde zamanla anlarlar bittigini onun aradını tahmın bıle ediyosan açma sen hattını kırmısın ama annenın telefonundan yada evden felan bahsettıgım ama siz sustukca bunlar tepenıze cıkcak bellı dayının cwp vermesı gerekıyodu senı savunması

Polise git annenle, rahatsız edildiğine dair şikayetçi ol.

Denemedim ama işe yarar gibi geliyor. :26:

canım boşver sırf ailesine hediyeler almıyorsun diye seni aşağalamasına çok sinir oldum. O senin ailene alıyormuydu da kardeşinin sözleneceği kızı sana örnek gösteriyor? zamanla ortalık yatışır ve unutursun.Bunla sen mutlu olamazsın. Çok sinir oldum şuanda:47:

bu adamla mutlu olunmaz ki canım...

sonunda senin kararlı olduğunu anlayacaklardır. biraz sabret sadece

yolun en başındasın, bencede bu adamdan bi halt olmaz, hiç üzülme. Rahatsız ediyorsa da söylet annene dayına birine işte, istediği gibi olamam ben onun de...

bu ne yaaa böyle adammı olur Allah aşkına
hediye neymişki bu yüzden kavga ediyor
bir fincanla iki kumaşlamı oluyomuş sevgiiiii:50:

daha başlamadan böyleyse bırak sen bu işi arkana bile bakma..
o arıyacak, bu arıyacak hakaret vs..
annesine hediye alman için söylenen sözlerde saçmalık..kendisi alıp senin adına versin annesine..
yada gel annem için bişeyler alalım desin..

böyle olmaz,olmamalı:19:

sen cıkıp telefonlara cevap vermedgn muddetce vazgecmeyeceklerdir varsa alınan eşyları geri gönderin daha sonrada okkalı bir konusma yap baktın lmuyr hakaretler devam ediyor telefonuna bunları kaydet ve savcılıgın yolunu tut.kolaymıymıs insanları zan altında bırakmak ögrensinler kendileini ne sanıolar cok sinirlendim ya

verilmiş sadakan varmış
hiç üzülmene değmez
o adamdan sana koca olmaz
gerçekten sevseydi gerçekten değer verseydi sana
bütün bunlar yaşanmazdı
kurtulduğun için sevin

daha olayı anlıyamamışlar heralde zamanla anlarlar bittigini onun aradını tahmın bıle ediyosan açma sen hattını kırmısın ama annenın telefonundan yada evden felan bahsettıgım ama siz sustukca bunlar tepenıze cıkcak bellı dayının cwp vermesı gerekıyodu senı savunması
Dayım annesi diye biraz da sustu . Tam patlıcaktı ki allahtan kapattı kadın telefonu. Ama bidahaki arayışlarında böle susma olmaz kavga çıkmasından korkuyorum :50:
Polise git annenle, rahatsız edildiğine dair şikayetçi ol.

Denemedim ama işe yarar gibi geliyor. :26:
Hiç bir kanıtım yok keşke önce ki ses kayıtlarını saklasaydım kendi çapmda küfrlerini kaydetmiştim anneme dinletirim diye. Çünkü küfr ettiğini kabullenmiyor. ooof polise gidicem böyle devam edip huzurumuzu bozarlarsa kanıt olması gerekiyormu ? artık hattımı kırdım çünkü :18:
sen cıkıp telefonlara cevap vermedgn muddetce vazgecmeyeceklerdir varsa alınan eşyları geri gönderin daha sonrada okkalı bir konusma yap baktın lmuyr hakaretler devam ediyor telefonuna bunları kaydet ve savcılıgın yolunu tut.kolaymıymıs insanları zan altında bırakmak ögrensinler kendileini ne sanıolar cok sinirlendim ya
Evet bana alınan bazı hediyeler var şahıs tarafından onları toplıcam ki laf etmesinler . Sanki altın almış gibi töbe yarabbi ya alt tarafı oyuncakla bluz... Ama o pislik bunuda laf eder Umarım daha fazla rahatsz etmez ümidim o. Yoksa savcılıkla uğraşmam gerekcek

Annesi beni hiç istemiyor sevmiyor "soğuk bir yapım olduğu için" . Belki hediye almıyorum diyedir !!
Annesi ve oğlu beni perişan ettiler daha nişan bile yokken.
Bıktırdılar alıyo oğlu annesini aramızda ne yaşanmş hepsini anlatıyo anneside avukatı sanki böle olmuş oğluma kızın böle yapmış. Hep ilişkimizde hep ilişkimizde daha sevgiliyken böyle kim bilir evlenince neler olucak?!
Küçük bişeyde kalbim var diyip bayılıyo zaten ufak bişey söleyemiyosun ama kendi makinalı tüfek gibi konusurken saydırırken bayılmıyor :47:

Benim anlamadığım hem bu kadar laf söylüyorlar size sen şöylesin bak bu böyle senden iyi diyorlar hem de ayrıldığınız zaman sorun oluyor.E zaten beğenmiyordunuz tamam işte bitti rahat edin şimdi.Arayıp durmasındaki amaç ne? Neyin kafası bu ? Sözlünüz size zaten seni bırakıp bilmem kimle birlikte olacağım falan da demişti.Tamam işte olsun şimdi kiminle istiyorsa.
Beraberken kötü ayrılınca kötü.Ne istediklerini anlayabilmiş değilim.
Çok üstünüze gelip saçma sapan hakaretlere devam ederlerse savcılığa gidip sizi şikayet edeceğiz deyin.Zaten gerçekten insanları arayıp rahatsız edip hakaret etmek suç.O kadar meraklılarsa çeksinler cezalarını o zaman.

Benim anlamadığım hem bu kadar laf söylüyorlar size sen şöylesin bak bu böyle senden iyi diyorlar hem de ayrıldığınız zaman sorun oluyor.E zaten beğenmiyordunuz tamam işte bitti rahat edin şimdi.Arayıp durmasındaki amaç ne? Neyin kafası bu ? Sözlünüz size zaten seni bırakıp bilmem kimle birlikte olacağım falan da demişti.Tamam işte olsun şimdi kiminle istiyorsa.
Beraberken kötü ayrılınca kötü.Ne istediklerini anlayabilmiş değilim.
Çok üstünüze gelip saçma sapan hakaretlere devam ederlerse savcılığa gidip sizi şikayet edeceğiz deyin.Zaten gerçekten insanları arayıp rahatsız edip hakaret etmek suç.O kadar meraklılarsa çeksinler cezalarını o zaman.

Evet biz de bunu anlayamıyoruz. Hem kötülüyorlar hem beğenmiyorlar namusuma dil uzatıyorlar birde ayrılmam suç oluyor .
Neymiş ben parmağmda oynatmışım onları .. Ailesinden soğutmuşum ben . Yazıklar olsun demeler hakaretler dün moralim sıfırdı !
NE kadar direnirlerse dirensinler dönüşü yok bide kavga çıkarmasalar of ALLAH ım yardım et ne olur akıl fikir ver bana :105:

Son düzenleme:
bu ınsanlarla ömür mü geçermış ya ... ayrılık tam yerlı bı karar olmuş bu durumda :26:
belkı anasına en güzel en pahalı hedıyelerı alsaydın el üstünde tutarlardı senı :19:

bak sen ne yap et sana aldığı en ufak ığneyı bıle bul koy hepsını bı araya götür evlerıne.. ama yanlız gıtme sakın
onları ıade et, sonrada söylenmesı gereken herşeyı söyle ve çıkar şu ucuz ınsanları hayatından
aılene yazık valla

Kızlar 4. gün oldu tek bir sefer aradılar.. Hala ses seda yok, acaba bıraktımı komple yoksa bişeyemi hazırlanıyo :18:

Kızlar 4. gün oldu tek bir sefer aradılar.. Hala ses seda yok, acaba bıraktımı komple yoksa bişeyemi hazırlanıyo :18:

bence kararlı oldgunu anladıı zaman geçsin sakinleşsin diyolardır 4 gnde bırakcak bi tip deil gibi. açmayın bence tellerini ev telinin fişinide çıkarr

bence kararlı oldgunu anladıı zaman geçsin sakinleşsin diyolardır 4 gnde bırakcak bi tip deil gibi. açmayın bence tellerini ev telinin fişinide çıkarr

Bence de.. Ben de böyle düşünüyorum. Ev tel.inin fişini çeksem dedem anlar. Eve ulaşamasalar dayımı arıyolar hangisini kapatayım :50:
Benm düşüncem izin gününde evimize gelicekler çat kapı.. Hazırlıklıyım :41:

Bence de.. Ben de böyle düşünüyorum. Ev tel.inin fişini çeksem dedem anlar. Eve ulaşamasalar dayımı arıyolar hangisini kapatayım :50:
Benm düşüncem izin gününde evimize gelicekler çat kapı.. Hazırlıklıyım :41:

dayın annen hiçbiri açmasın. ev telini de sen aç hep onlardan biriyse çek fişi snra yine takarsın. eve gelirlerse yapıcak bşy gelmio aklıma. en iisi şikayet etmek

Back
X