Problemimi buradan okuyabilirsiniz çünkü kavgamız böyle başladı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...m-kisi-birilerini-ornek-gosterip-duruyor.html
Ben ayrılma kararı aldım hattımı kırdıktan sonra 1 gün ses seda yoktu. Sonunda benm annemi aradı şahıs, napıyosun ne ediyosun falan kübrayı ver dedi ben istemedim BİTTİ artık diye bağırdım arkadan. Sonra annemin telefonunu kapattık rahatsız etmesin diye.
Dayımı arattı annesine sonunda. Annesi benim için ağzına geleni saydı... Sırf oğluyla kavga ettim ve hattı kırdım diye hakartler diz boyu!!
Dayım sustu sabretti beni istediler telefona. Ben yine istemedim kapattık şuanda ağlıyorum çok kötüyüm

Bıktım artık böyle kavga olmasından son çare evi arıcaklar biliyorum kavga edicekler o annesi yüzünden ahlaksız lafları yüzünden !!

Ben ne yapıyım şimdi ?? Ayrılmaktan vazgeçmicem ama kavga etmelerine ailemi huzursuz etmelerine dayanamıyorum bıktım artık. O adam bana iftira bile atar pislik... Daha 1. gün bu bakalım sonra neler olcak ALLAH ım yardım et bana