Pes etmedi.. Annesi aradı ağzına geleni saydı

böyle düşünüyorsan barışırsın bide sennn.yazık valla kendine yazık ediceksin bnden demesii :ssz:

hayır asla barışmam 21 gündür alıştım o kadar rahatım ki sormayın kızlar eğer sizi sıkan bunaltan birileri varsa hayatınızda atın onu hayatınızdan :15:
Çünkü hayatın keyfini yeni yeni çıkarmaya başladım tamam ilk 15 gün falan zor oluyor ama yapacak bişey yok

valla senin yazdiklari arkadaslarin yorunlarini okuduktan sonra sadece sunu söyleyebilirim verilmis sadakan varmis iyiki ayrilmissin
yoksa allah korusun hele bide evlenseydin bide evlendigin icin ayrilmak daha yor olurdu yiyip bitirirdi seni
hem senin hem ailen icin en hayirlisi olmus iyiki ayrilmissin canim sakin yumusama sakin bitti gitti kotu günler bundan sonraki hergün biraz daha iyi olur senin icin insallah
Amin inşallah yumuşama dönemi bitti zaten tek sefer bile aramadım canı cehenneme çok üzdü beni artık yeter...
bu adamla yapamazmıştın zaten canım sürekli aşağılamalar falan saçma da zaten yaptığı ve düşünceleri umarım aileni de seni de daha fazla rahatsız etmeden bu olay kapanır ve biter
İnşallah. 3 haftadır bişey yapmadı daha yapmaz herhalde değil mi ? bilmiyorum ki yine şüphelerim var biraz arıyıp rahatsız etceğne dair
polise bildir. taciz ediyolar rahatsız ediyolar diye şikayetçi ol. polis kapılarına dayanınca susarlar.
Evet baştan beri onu düşündüm bence akıllarına geldi ve susuyorlar

Problemimi buradan okuyabilirsiniz çünkü kavgamız böyle başladı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...m-kisi-birilerini-ornek-gosterip-duruyor.html

Ben ayrılma kararı aldım hattımı kırdıktan sonra 1 gün ses seda yoktu. Sonunda benm annemi aradı şahıs, napıyosun ne ediyosun falan kübrayı ver dedi ben istemedim BİTTİ artık diye bağırdım arkadan. Sonra annemin telefonunu kapattık rahatsız etmesin diye.
Dayımı arattı annesine sonunda. Annesi benim için ağzına geleni saydı... Sırf oğluyla kavga ettim ve hattı kırdım diye hakartler diz boyu!!
Dayım sustu sabretti beni istediler telefona. Ben yine istemedim kapattık şuanda ağlıyorum çok kötüyüm :14:
Bıktım artık böyle kavga olmasından son çare evi arıcaklar biliyorum kavga edicekler o annesi yüzünden ahlaksız lafları yüzünden !! :14: Ben ne yapıyım şimdi ?? Ayrılmaktan vazgeçmicem ama kavga etmelerine ailemi huzursuz etmelerine dayanamıyorum bıktım artık. O adam bana iftira bile atar pislik... Daha 1. gün bu bakalım sonra neler olcak ALLAH ım yardım et bana :43:

aileyle olmaz canım bu işler sen telefona cıkıp vereceksın ceevaplarını olaya idrak olamamıslar belkı o zaman olurlar ...onlar saygıyı bozduysa sende boz valla haketmişler bunlar

Kızlar 1 ayı geçti ayrılığmızdan. Kendine yeni telefon almış yeni MSN açmış yeni resimler koymuş...
Ayrılmamı bekliyordu demek tamamen silmeye atmaya çalışıyorum kafamdan nasıl yapıcam bilmiyorum bir türlü aklmdan gitmiyor, barışmaya niyetm yok kesinlikle ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Hayatımda biri var kafa dağıttığım dürüst kişi çok saygılı yalnız onunla yalnızlğmı gidermeye çalışmak istemiyorum.. :50:

Kızlar 1 ayı geçti ayrılığmızdan. Kendine yeni telefon almış yeni MSN açmış yeni resimler koymuş...
Ayrılmamı bekliyordu demek tamamen silmeye atmaya çalışıyorum kafamdan nasıl yapıcam bilmiyorum bir türlü aklmdan gitmiyor, barışmaya niyetm yok kesinlikle ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Hayatımda biri var kafa dağıttığım dürüst kişi çok saygılı yalnız onunla yalnızlğmı gidermeye çalışmak istemiyorum.. :50:

Şu an yalnızlığını giderme amaçlı ya da kendini meşgul etme amaçlı olarak görüşme bence bu kişiyle.
Kırmadan biraz mesafe koymaya çalış,hatta gerekiyorsa durumu anlatıp biraz zaman gerektiğini söyle.

Kafanın karışıklığıyla ani ve yanlış kararlar almamak için biraz yalnız kalıp sakince zaman geçirmelisin.

Şu an yalnızlığını giderme amaçlı ya da kendini meşgul etme amaçlı olarak görüşme bence bu kişiyle.
Kırmadan biraz mesafe koymaya çalış,hatta gerekiyorsa durumu anlatıp biraz zaman gerektiğini söyle.

Kafanın karışıklığıyla ani ve yanlış kararlar almamak için biraz yalnız kalıp sakince zaman geçirmelisin.

Evet, yoksa benim için iyi biriyse bile kaybedebilirim. Kafam çok karışık biraz zaman sonra kendime geldiğimde daha sağlıklı düşünebilirim.

Canım bence artık onunla ilgili seyleri takip etmekten (msn, vs.) vazgeç ve önüne bak. Ayrıca bu kadar erken, sırf kafa dağıtmak icin başka biriyle görüşmeni de doğru bulmadım...

Seni bukadar uzen acilarina aci katan birisini takip etme o senin dikkatini cekmek icin bunlari yapiyor olabilir sinirlenip onu ariycaksin ve seninle yeniden kontaga gecmis olucak, hem bana iftira atar diye korkuyordun simdi daha bir ay oldu diyorsun baskasi ile gorusuyorum bunu duyarsa zaten baskasi icin beni biraktin aileme deger vermedin diycek ve istemedigin seyler duyabilirsin bu konular hassas bu yuzden dikkat etmelisin. derdini anlatmak istiyorsan bak burada yazmissin herkes sana kendince fikrini belirtmis bu duygunu burada gidermeye calis en azindan simdilik tabi karar senin .

Seni bukadar uzen acilarina aci katan birisini takip etme o senin dikkatini cekmek icin bunlari yapiyor olabilir sinirlenip onu ariycaksin ve seninle yeniden kontaga gecmis olucak, hem bana iftira atar diye korkuyordun simdi daha bir ay oldu diyorsun baskasi ile gorusuyorum bunu duyarsa zaten baskasi icin beni biraktin aileme deger vermedin diycek ve istemedigin seyler duyabilirsin bu konular hassas bu yuzden dikkat etmelisin. derdini anlatmak istiyorsan bak burada yazmissin herkes sana kendince fikrini belirtmis bu duygunu burada gidermeye calis en azindan simdilik tabi karar senin .

Evet nelerini yakaladım yinede söylemedim ayrıldıktan sonra çünkü biliyorum bulaşacak tekrar bana , teşekkürler yorumunuz için hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum. Ayrıldık bitti zaten ben istiyordum deli gibi ayrılmak, neden böyle oldu onu anlamadım ama en yakın zamanda aklımdan da sileceğim ..
Ayrıca siz hemen huyunu çözmüşsünüz aynen öyle hemen beni başkası için bıraktın der

Son düzenleme:
Bugün anneler günüydü...
Eski sevgilim (eski diyorum artık..) annemi aradı dinledim bi süre konuştular
Hal hatır soruştular sonra kapadı :26:
Hala bir umut bekliyor sanırım

Back
X