Pes etmedi.. Annesi aradı ağzına geleni saydı

dayın annen hiçbiri açmasın. ev telini de sen aç hep onlardan biriyse çek fişi snra yine takarsın. eve gelirlerse yapıcak bşy gelmio aklıma. en iisi şikayet etmek

aynen öyle canm bugün 6. gün yarın 1 hafta olacak ... Keşke hep böyle sürse :nazar:

amannn okurken gerildim valla allah sabır versin kolaylık versin canım.hemen kurtulmana bak böyle insanlarla ömür geçmez insanı kanser ederler yaw.allah kolaylık versin canım gelişmeleri yaz

amannn okurken gerildim valla allah sabır versin kolaylık versin canım.hemen kurtulmana bak böyle insanlarla ömür geçmez insanı kanser ederler yaw.allah kolaylık versin canım gelişmeleri yaz

Tabii ki her gelişmeyi yazıyorum yazacağım:3:
Bende sevindim ayrıldığma arada bir zor oluyor ağlıyorum fakat sonuç belli hüsran :25:
Şoklardayım 6 gündür tek 1 sefer aradığı için fırtına öncesi sessizlik değildir inşallah bu

boşver canım en iyisini yapmışsın. aileni huzursuz etmemek istemeni anlarım ama onlar senin en yakının eminim onlarda seviniyodur kurtulduğuna takma kafanı sadece sabret ve izle. biraz zaman geçsin iyiki bitirmişim diceğine eminim...çünkü o aile ve o erkekten hayır gelmezdi

boşver canım en iyisini yapmışsın. aileni huzursuz etmemek istemeni anlarım ama onlar senin en yakının eminim onlarda seviniyodur kurtulduğuna takma kafanı sadece sabret ve izle. biraz zaman geçsin iyiki bitirmişim diceğine eminim...çünkü o aile ve o erkekten hayır gelmezdi

Biyere giderken yol parasını laf eden adamdan ne hayır bekleyebilirim ki ..:19: yarın bigün evlendiğimizde "ben seni doyuruyorum ona göre davran" der biliyorum daha hiçbişey yapmadığı halde başa kakıldı :50:

sevgilisinden hediye bekleyen erkeğe erkek demem..direk kestirip at ya kusura bakma ama çıktıgın çocuk ve ailesi çok görgüsüz kalitesiz insanlarmış..böyleleri başına bela olur demedi deme.sevgı hedıye paraylamı olur yaa terbıyesz..bitir gitsin ararsada beni bir daha rahatsız etme de ,yoksa iş savcılığa gidecek de olsun bitsin

Son düzenleme:
canım şikayete git bi daha ararlarsa sesini falanda kaydetmeye gerek yok. şikayet ettiğin zaman tam olarak süreyi hatırlamıyorum ama 3 yıla kadar olan konuşmalara ulaşabiliyolar diye aklımda kalmış.. hakkaten verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun ..

snr oldm ya bu ne biçim erkek annesnin dedği ile sevdiği kıza bunları yapıyor düşünse evlense neler yapar arada kalırsın valla.. ayrıca senin yapın buymş sonradan değişmedn ya ilk günde aynısındr derdi neymş bu adamn sorarmsn iiki kurtulmuşsn cnm çk geç olmadan

sevgilisinden hediye bekleyen erkeğe erkek demem..direk kestirip at ya kusura bakma ama çıktıgın çocuk ve ailesi çok görgüsüz kalitesiz insanlarmış..böyleleri başına bela olur demedi deme.sevgı hedıye paraylamı olur yaa terbıyesz..bitir gitsin ararsada beni bir daha rahatsız etme de ,yoksa iş savcılığa gidecek de olsun bitsin
Tek bunla kalsa iyi canım .. daha neler istemedi ki nişanlı gelinmiş gibi!!! :14:
canım şikayete git bi daha ararlarsa sesini falanda kaydetmeye gerek yok. şikayet ettiğin zaman tam olarak süreyi hatırlamıyorum ama 3 yıla kadar olan konuşmalara ulaşabiliyolar diye aklımda kalmış.. hakkaten verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun ..
evet canım aynen öyle 7 gün olacak ses seda yok bakalım .. inşallah pes etmiştir oda anlamıştır
snr oldm ya bu ne biçim erkek annesnin dedği ile sevdiği kıza bunları yapıyor düşünse evlense neler yapar arada kalırsın valla.. ayrıca senin yapın buymş sonradan değişmedn ya ilk günde aynısındr derdi neymş bu adamn sorarmsn iiki kurtulmuşsn cnm çk geç olmadan

iyi ki diyoruz hep hayırlısıysa olsun diye dua ettik zaten kimse başından beri onaylamıyordu :50:

Genç kızlara sesleniyorum buradan inanın anneniz babanız dedeniz sizin iyiliğniz için konuşuyor!!!
Bana baştan söylediler bundan adam olmaz yedirdiği ekmeği laf yapar dediler.
Erkek değil bu karı ağızlı dediler hepsi teker teker çıktı daha yolun başındayım 3 senede boş vakit harcamışım :50:
Müneccim gibi konuştular hiç birine inanmadım o kadar etkileyici konuşuyordu ki 3 senede neler yaşadım neler ne o...puluğum kaldı ne başka bişeyim üstüne üstelik beni kötülemeler iftiralamalar iyi sabrettim keşke başından 6. aydan dinleseydim ailemi

Son düzenleme:
Genç kızlara sesleniyorum buradan inanın anneniz babanız dedeniz sizin iyiliğniz için konuşuyor!!!
Bana baştan söylediler bundan adam olmaz yedirdiği ekmeği laf yapar dediler.
Erkek değil bu karı ağızlı dediler hepsi teker teker çıktı daha yolun başındayım 3 senede boş vakit harcamışım :50:

Üzülmene gerek yok, kurtulduğuna sevinmen lazım.

Zararın neresinden dönersen kârdır.

Bundan sonra daha dikkatli olursun

Kızlar bugün 10. gün haberlerini aldım göya oda inat yapmış çok sevindim bu habere.
İnat yapmışsa ayrııldık demektir ..
Yalnız işyerlerinde muhasebeci çalışıyordu. Adı duyguydu hani onla çıkıcam falan demişti.
İşyerlerini aradım kız çıktı anketten arıyoruz dedim adınız ve soyadınız lazım dedim.
Biraz ısrar ettim soyadını almak için ama aldım :)
Saf bir ses tonuna benziyordu 25 yaşındaymış onuda sordum.
arıyorum arıyorum face ten kızı bulamıyorum merak içerisindeyim kız güzelmi çirkin mi :41:
Ooof.. Resmen yaptığım dedektiflik ..
Sevmiyorum ayrıldım ama hergün göz göze olduğu kızı da merak ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar ... Bugün benim doğum günüm
Tam 00:00 da mesaj atmış anneme doğum günüm için .
Ericektim ama offf bilmiyorum :14:

Kızlar ... Bugün benim doğum günüm
Tam 00:00 da mesaj atmış anneme doğum günüm için .
Ericektim ama offf bilmiyorum :14:

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, ama sakın tepki verme derim. Teşekkür bile etme. Neler yaşadığını unuttuysan aç da konularını oku. Hiç yüz göz olma. :34:

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, ama sakın tepki verme derim. Teşekkür bile etme. Neler yaşadığını unuttuysan aç da konularını oku. Hiç yüz göz olma. :34:

çok teşekkür ederim...
Yok tepki vermedm yüz göz olmak istemiyorum. şu süreç içersinde nelerini yakalamadım ki...
yine de bişey demedm çünkü bulaşmak istemiyorum :50:
unutmadım aklıma hep getiriyorum bunun için :43:

şaka mı bu ya... aılesıne hedıye alıncamı yaranıcakmıssın.. ay saka gıbı sen nıye hedıye almıyorsun dıye soruyor bırde.. hedıye adı uzerınde gonulden koparsa alınır.. gonlunden kopmuyor demekkı.. yada ıyle seylerı sevmıyorsun demekkı.. bunun ıcın senı yargılayamaz.. gıtsın aılesıne bol bol cıcler alan bırıyle sozlensın o zaman.. ıyı yapmıssın canım ayrılmakla korkma.. ailen arkandaysa ıstedıgını yapabılır ıstedıgını dıyebılırler... konunu okurken sankı onunla evlensen cok daha kötu seyler olucakmıs gıbı hıssettım...:S

valla senin yazdiklari arkadaslarin yorunlarini okuduktan sonra sadece sunu söyleyebilirim verilmis sadakan varmis iyiki ayrilmissin
yoksa allah korusun hele bide evlenseydin bide evlendigin icin ayrilmak daha yor olurdu yiyip bitirirdi seni
hem senin hem ailen icin en hayirlisi olmus iyiki ayrilmissin canim sakin yumusama sakin bitti gitti kotu günler bundan sonraki hergün biraz daha iyi olur senin icin insallah

bu adamla yapamazmıştın zaten canım sürekli aşağılamalar falan saçma da zaten yaptığı ve düşünceleri umarım aileni de seni de daha fazla rahatsız etmeden bu olay kapanır ve biter

Kızlar bugün 10. gün haberlerini aldım göya oda inat yapmış çok sevindim bu habere.
İnat yapmışsa ayrııldık demektir ..
Yalnız işyerlerinde muhasebeci çalışıyordu. Adı duyguydu hani onla çıkıcam falan demişti.
İşyerlerini aradım kız çıktı anketten arıyoruz dedim adınız ve soyadınız lazım dedim.
Biraz ısrar ettim soyadını almak için ama aldım :)
Saf bir ses tonuna benziyordu 25 yaşındaymış onuda sordum.
arıyorum arıyorum face ten kızı bulamıyorum merak içerisindeyim kız güzelmi çirkin mi :41:
Ooof.. Resmen yaptığım dedektiflik ..
Sevmiyorum ayrıldım ama hergün göz göze olduğu kızı da merak ediyorum.

böyle düşünüyorsan barışırsın bide sennn.yazık valla kendine yazık ediceksin bnden demesii :ssz:

Son düzenleme:
polise bildir. taciz ediyolar rahatsız ediyolar diye şikayetçi ol. polis kapılarına dayanınca susarlar.

Back
X