Arkadaşlar bu bu kişiyle ilgili son konum. Daha öncede konu açmıştım. Daha önce tanıştığım birisi telefonda sevgili olduk uzak mesafedeydik. 1.5 aydır sevgiliyiz. İlk görüşmede kadının biri arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Ben bitirdim ama sürekli inkar edip kanıt sunmaya çalıştığı için kafam karıştı. Hatta Kuran a bile el basarım demişti. Bugün aradım ve el basacaksan görüşelim dedim basmıycam dedi. Neyse itiraf ettirdim bir şekilde. İlişkimizin 2. haftasında kadınla cinselliK yaşamışlar evine gitmiş kadının. Sadece cinsellik amaçlıydı diyor. Sonra pişman olmuş kadın aramış bu kaçmış. Ne kadar doğru bilmiyorum artık rezil insan. Birde bana diyorki senden önce birşey yaşamamıştım kadınla 1 yıldır tanışıyorlar. Beni mi bekledin aldatmak için diyorum. Nefsime yenildim şeytana uydum affet diyor. Arkadaşlar gerçekten midem bulandı evet kısa süreliydi ama gerçekten ciddi bi şekilde gelmişti ve inandırmıştı. Duygularım gerçek aradığım insan sensin diyor birde hala rezil. Nasıl güvenicez insanlara bilmiyorum

gerçekten güvenim çok kırıldı düzgün insan yok gibi geliyor
ve bu kadar üzerine düşmemde kk kadınları sayesinde buradan öğrendiklerim sayesinde oldu