Pes etmedim iğrenç gerçeği öğrendim:(

Yok canım sonuna kadar yalan söyledi. Yaşamışlar birşeyler. Kurana el basacaksan hemen görüşelim dedim yok deyince ordan anladım. Sonra anlattı birkez oldu başka olmadı bunun için el basarım diyor mesela
Kurana el basmak ne ifade eder ki?
Belki yahudi belki dinsiz biri.
Tut ki görüştünüz ve olmadı diyerek el de bastı devam mı edecektiniz göz göre göre?
Burada hanımlar kaç kere yazdı size, daha ne olsun gökten vahiy inmesini mi bekleyecektiniz?
Üstelik yüz yüze hiç görüşmediğiniz biriydi bu bile başlı başına bir falso.

Kurana el basmak ne ifade eder ki?
Belki yahudi belki dinsiz biri.
Tut ki görüştünüz ve olmadı diyerek el de bastı devam mı edecektiniz göz göre göre?
Burada hanımlar kaç kere yazdı size, daha ne olsun gökten vahiy inmesini mi bekleyecektiniz?
Üstelik yüz yüze hiç görüşmediğiniz biriydi bu bile başlı başına bir falso.

Hayır daha önceden yüzyüze görüştüğüm biriydi hiç görmediğim biriyle telefondan sevgili olmam. Dindar tanıttı kendini heralde o yüzden Kurana el basarım dedi. Valla itiraf ettirince içim soğudu iyi hissediyorum şu an

Hayır daha önceden yüzyüze görüştüğüm biriydi hiç görmediğim biriyle telefondan sevgili olmam. Dindar tanıttı kendini heralde o yüzden Kurana el basarım dedi. Valla itiraf ettirince içim soğudu iyi hissediyorum şu an
İyi bari rahat ettiyseniz umarım bundan sonraki ilişkilerinizde mutlu olursunuz.

İyi bari rahat ettiyseniz umarım bundan sonraki ilişkilerinizde mutlu olursunuz.

Çok teşekkürler tabiki rahat ettim acaba olacaktı içimde benden öncemiydi acaba acaba doğrumu söylüyor. Bunlar bitti bomboş kafayla görüşücem biri olursa

Ya kizmayin ama siz sevgili bile degildiniz alti ustu 1,5 2 ay telefonda konusmustunuz.Yuzyuze bir defa gelmissiniz ondada kadin aramis kendini belli etmisti.

Niye bu kadar efor,takilma,gencecik insansiniz salin gitsin
Dunyada bir bumu kaldi
Kurana el bas,yemin et falan gereksiz uzatma olmus o zamanda kadin aramisti sizi iknaya calismisti ki guya onunda yasi varmis

Hofff cok yorucu degilmi iki mesaj bi konusma icin :olamaz:

Arkadaşlar bu bu kişiyle ilgili son konum. Daha öncede konu açmıştım. Daha önce tanıştığım birisi telefonda sevgili olduk uzak mesafedeydik. 1.5 aydır sevgiliyiz. İlk görüşmede kadının biri arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Ben bitirdim ama sürekli inkar edip kanıt sunmaya çalıştığı için kafam karıştı. Hatta Kuran a bile el basarım demişti. Bugün aradım ve el basacaksan görüşelim dedim basmıycam dedi. Neyse itiraf ettirdim bir şekilde. İlişkimizin 2. haftasında kadınla cinselliK yaşamışlar evine gitmiş kadının. Sadece cinsellik amaçlıydı diyor. Sonra pişman olmuş kadın aramış bu kaçmış. Ne kadar doğru bilmiyorum artık rezil insan. Birde bana diyorki senden önce birşey yaşamamıştım kadınla 1 yıldır tanışıyorlar. Beni mi bekledin aldatmak için diyorum. Nefsime yenildim şeytana uydum affet diyor. Arkadaşlar gerçekten midem bulandı evet kısa süreliydi ama gerçekten ciddi bi şekilde gelmişti ve inandırmıştı. Duygularım gerçek aradığım insan sensin diyor birde hala rezil. Nasıl güvenicez insanlara bilmiyorum :KK43: gerçekten güvenim çok kırıldı düzgün insan yok gibi geliyor

ve bu kadar üzerine düşmemde kk kadınları sayesinde buradan öğrendiklerim sayesinde oldu

Arayacağını biliyordum. İtiraf etmese, Kur'an'a el bassa affedecektin. Kur'an muran ne kalitesiz söylemler boyle. Kur'an bir salağın nefsine yenik düşüp düsmedigini ispat etme şeyi mi?! Neyse, artık aramazsin, kafan da karışmaz umarım.

Arayacağını biliyordum. İtiraf etmese, Kur'an'a el bassa affedecektin. Kur'an muran ne kalitesiz söylemler boyle. Kur'an bir salağın nefsine yenik düşüp düsmedigini ispat etme şeyi mi?! Neyse, artık aramazsin, kafan da karışmaz umarım.

Yok yok asla karışmaz. Artık neye karışacak.

Alay edebilirsiniz saygı duyarım ben yine istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz
Alay etmiyorum bir şeyleri görün diye çabalıyorum. Kendinize bunu yapmaktan zevk mi alıyorsunuz? O kadar konu açtınız adam okusa buraları haykırarak gülerdi. Bu kadar yıkılmayın.
Büyük hayaller kurmuş olabilirsiniz ama doğru kişi o olmayabilir üstelik çok zaman da harcamamamışsınız. İnsanlar ne yaşlarda neler yapıyorlar. Kendinize zulmediyorsunuz gibi geliyor bana. İsterseniz yüz konu daha açabilirsiniz. Beni ne ilgilendirir? Sadece çok uzattığınızı düşünüyorum. Bu size zarar verir sadece, başa sarar durursunuz.

Sonuna kadar inkar etti çünkü takıntılıyım evet gerçeği öğrenmek istedim. Yapı meselesi

ya sana ne daha ayrılmışsın bitmiş, annen arıcakmış adamı az daha, ne bu illa ki kuran a el bas falan olayı. anam kuçuk de değilsin olmuşsun 30. 19 yaşında olsan derim daha minik, aklı böyle çalışıyor da.
bırak peşini daha.

Alay etmiyorum bir şeyleri görün diye çabalıyorum. Kendinize bunu yapmaktan zevk mi alıyorsunuz? O kadar konu açtınız adam okusa buraları haykırarak gülerdi. Bu kadar yıkılmayın.
Büyük hayaller kurmuş olabilirsiniz ama doğru kişi o olmayabilir üstelik çok zaman da harcamamamışsınız. İnsanlar ne yaşlarda neler yapıyorlar. Kendinize zulmediyorsunuz gibi geliyor bana. İsterseniz yüz konu daha açabilirsiniz. Beni ne ilgilendirir? Sadece çok uzattığınızı düşünüyorum. Bu size zarar verir sadece, başa sarar durursunuz.

Netleştirmekti niyetim. Neyseki çok zaman harcamadım sevindiğim bu

ya sana ne daha ayrılmışsın bitmiş, annen arıcakmış adamı az daha, ne bu illa ki kuran a el bas falan olayı. anam kuçuk de değilsin olmuşsun 30. 19 yaşında olsan derim daha minik, aklı böyle çalışıyor da.
bırak peşini daha.

yaşla da alakası yok yada olgunlaşamamışsam demekki ne bileyim inkar ettikçe acaba mı dedim. Kısa süreliydi ama ciddi başlamıştı o yüzden belkide bilmiyorum.

bırak peşini daha.
30 yasindami ben 22 falan saniyodum 🤦‍♀️

Hersey ortada zaten..sen sadece kulaklarinla duymak istemissin. Umarim onun yalanlarina hala inanmak istemiuorsundur. Heli topu 1.5 aylik iliski ve uzak mesafe. Dolayisiyla hazir baglanmamisken ayrilman daha kolay. Ayrilalim demek bile cok luks bu tipler icin. Her yerden engelle. Umarim pismanligina inanmiyorsundur. Lutfen kendine bir iyilik yap ve bu adami hayatindan cikar.

Back
X