- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
heveslenme boşa sen....ben takımıma güveniyorum....
aa içime doğmuş aklıma gelmişti naptılar dye kaçıncı aydalar cinsiyetleri neymiş..nerden görüşyosun face mi...
bi ara msj atmıştım öyle nasıl gidiyor diye. cezmut hemen karşılık vermişti ama yasmis daha yeni görmüş msjı tahminen 12haftası varmış iyi gidiyormuş hamilelikleri çok kilo almamışlar. cezmut söylemişti ama unuttm
Haklısın Başkanım 1. Biziiiiiiiiz )ins)
b.kelebeee ve guler tebrikler kızlar tartıda 5 li biseyler görmek cok güzel olmalı
en cok istediğim şey su ara o
en son yeni hamile kaldığımda o kilolardaydim
4 sene önce![]()
evet canım inşallah sizlere de 50li sayıları görmek nasip olur. düşünsene 60lı sayılardan kurtuldum artık
ben söz dinlerim başkançook şükür ki eşim canım pilav istemiyo dedi yaptırmadı
ve içim bu gece çok rahat
menümü birazdan yazacağım
valla kıskandım doğrusu ne güzel sen yapmayınca yukarı sipariş veriyorsun
ben dairede tek oturuyorum kimsem yok
hatta geçen gün eşim dedi artık yeşillik yemek istemiyorum yapma :26:zaten pırasa ağsına sürmezdi, gecen gün karnıbaharı zorla yedi, ıspanakta arada yap diyo hep et olsun demeye başladı adam yaaynı seninki gibi oldu huy değiştirdi ya
hergün düşünüyorum ne yemek yapsam diye artık..canım nasıl pırasa çekiyo bi bilsen
ahhh bu erkekler 30undan sonra damak tadı değişti resmen...
ay ne kadar kalmış doğumlara ben hiç görüşmedim..hatta geçen yasmise baktım girmemişti epeydir foruma..doğum yapınca kaldıkları yerden katılırlar bizebiz bu gidişle tezgah açaçağız
![]()
kuzum sadece bu haftalık ... başkan dedi ya kurallarda pilav makarna hamur işi ve kızartma yasak diye:26:bunu ara ara yasak yapalım gülercim mesela bu hafta yasaksa haftaya makul ölçülerde serbest olsun...
yeşil mercimeğin sadece yemeğini yapıyorum ben canım..diğer şeylere çok ön yargılıyım mesela hiç salatalarda kullanmadım acaba nasıl olur tadı denemem lazım bi :26:yemeğine bayılıyorum Allahtan eşimde sever ve haftada 1 yapmaya çalışırım..bulgurda sağlıklı ve onada pirinçten daha çok düşkünüm.. ama bizim başkan kural koymuş:26:ya uyacağız ya uyacakçünkü sizi geçeceğiz
![]()
aysun menün çok iyi takdir ettim seniiii
evet sadece bu hafta kısıyoruz hamur işlerini mümkün olduğunca çünkü ilk yarış haftasııı mükemmel sonuçlar bekliyorum takımımdan.
ayyy ne güzel sebze yiyodu seninki noldu birden öyle
100 tane ip atladım 2,5 lt su içtim ama 3 e tamamlayacağım...
bende bugün kendi rekorumu kırarak 3lt ye tamamladım