Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım ya 67de buradaydı 3ümüz devam edelim diğer arkadaşlar gelene kadar
yakında tekrardan aranıza gelicem gibi görünüyor arkadaşlar devam edinnnn arasıra takip ediyorum sizi
2haftadır cozuttum ama çok şükür 60kiloyım almadım. ama gözüm korktu başa sarmaktan.
2haftadır geçmeyen illet bi grip hastalığım var atlatayım döneceğim inşallah
merhaba kızlar
az önce merdivenden çıkarken hem nefes nefese kaldım hemde dizlerim ağrıdı. demek ki çok dobişimmmmm![]()
bende menülerime dikkat ediyorum aslında ama şu karnımdaki şişlik bni öldürecek :/
aman arkadaşım bak başladığım yere geri döndüm . şöyle bir silkelenip kendimize gelelim.Sevindim sizi gördüğüme. Hadi bakalim kolay gelsin hepimizeee...
Bende menu yazmaya gelmiştir.
Dünkü menüm
Sabah kahvaltim ayni ölçülerde.
Ara
3 kayisi 5 findik
Öğle
8 kasik karnabahar haslanmis
1dlm ekmek
1 bard yoğurt
Salata
Ara
3kayisi
6 kurabiye
Cay
Aksam
2yk fasulye
3yk makarna
1brd yoğurt
1dlm ekmek
Ara 1portakal
Diyetisyene gittim bugün 73.5 kilo aldim 300 gr
1 aydir verip aliyorum çünkü kaçamak çok yapıyorum. AC kaldigimdan değil abur cuburu çok sevdiğimden yiyorum. Ama yok artik
Bu hafta yeniden azimliyim inşallah.
Haftaya yüzüm bilecek inşallah...
Bugün menüm
Sabah kahvaltim
Ara 1 küçük ekler
Öğle
1 tabak fasulye
1brd yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Ara mandalina yiyeceğim.
Aksam misafirin var
Yiyeceklerin
Salata yoğurt
1dlm ekmek
1kepce mercimek corbasi
1firinda tavuk
Ara cay ve meyve yiyeceğim
Biz basaracagiz kizlar.
yeni katılacak olan arkadaşlar buyursun gelsiinnnn pazartesi herkes tam kadro burda sanırım.
Aramıza yeni katılmış olan arkadaşlar bilgilerini yazsın liste çıkarayım
ben 59.5 le kaldığım yerden devam edicem inşallah. şuan 60kiloyum haftaya kadar 500gr versem iyi olacak.
yakar nerelerdeydin sen yahuuBuradan ayrılıp hatamızı anlamakta güzel daha ben 2hafta önce ayrılmıştım tekrar burdayım
Olmuyor başka türlü