Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Haklısın canım ya 67de buradaydı 3ümüz devam edelim diğer arkadaşlar gelene kadar

Haklısın canım ya 67de buradaydı 3ümüz devam edelim diğer arkadaşlar gelene kadar

yakında tekrardan aranıza gelicem gibi görünüyor arkadaşlar devam edinnnn arasıra takip ediyorum sizi
2haftadır cozuttum ama çok şükür 60kiloyım almadım. ama gözüm korktu başa sarmaktan.
2haftadır geçmeyen illet bi grip hastalığım var atlatayım döneceğim inşallah

bncede canm devam edelm bu gidişle kızlarda dönecek gibi duruyor zaten :)

gülercim geçmiş olsun bu arada... çabucak toparlan ve dön sende aramıza

yakında tekrardan aranıza gelicem gibi görünüyor arkadaşlar devam edinnnn arasıra takip ediyorum sizi
2haftadır cozuttum ama çok şükür 60kiloyım almadım. ama gözüm korktu başa sarmaktan.
2haftadır geçmeyen illet bi grip hastalığım var atlatayım döneceğim inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Kilo almadığınada sevindim. Bugün tartıldim 78.8 bıktım 79buçuk değilmisim yani

kizlar bende varim diyete gecen yil 65 kilo olan ben bu yil 76.9 a cikdi kilom herkes sorar oldu depresyon hapimi kullaniyorsun yoksa hamilemisin diye :43:bu gidisle kullanicam zaten kesinlikle diyetteyim bende varim

günaydın arkadaşlar
burdan ayrılınca bende baya cozuttum.ve bu sabah tartıda başladığım kiloyu görünce şok olmaya gerek yok yakar dedim. böyle olacağı belliydi dedim. bundan sonra işden çok ben önceyim kendim için bugün itibariyle geri başlıyorum.
hadi kızlar motive olalım.:26::26:

bende 67.9 um şükür tekrar başlayana kadr başa dnmem inşallh....kaynana var şimdilik çocuklar da hasta pek konsantre olamıyorum herkes buraya tekrar döklecek madem bende başa dnmeeym...ne kadr az kiloyla başlasam o kadar ii demi yaniii....60 a düşmye umudum kalmadı gbi 70 olmayım barii..

merhaba kızlar
kendime spor programı yaptım. günlük yarım saat leslie ile yürüyüş ve 250 mekik çekeceğim. çok yapmıyorum. malum sıkıya gelince kaçıyorum. istikrarlı olsun diye böyle yapacağım.

pazartesiye kadar iyi vaktim var . ne kadar verirsem kardayım.:32:

merhaba kızlar
az önce merdivenden çıkarken hem nefes nefese kaldım hemde dizlerim ağrıdı. demek ki çok dobişimmmmm:43::43:

günaydın
dünkü menümü yazayım
sabah
zeytin 6 tane
yarım yumurta 3 halka sucuk
2 dilim ekmek
öğle
1 kepçe nohut yemeği 1 kaşık pilav
ara
ikindi vakti 1 kurabiye
akşam
1 tabak nohut ve salata
ara
yarım elma 1 portakal
spor olarak
30 dk leslie ile yürüdüm
250 mekik.
dün aklıma geldikçe su içtim 2 lt yi kesin geçmiştir.
şimdilik benden bu kadar :42:

Sevindim sizi gördüğüme. Hadi bakalim kolay gelsin hepimizeee...
Bende menu yazmaya gelmiştir.
Dünkü menüm
Sabah kahvaltim ayni ölçülerde.
Ara
3 kayisi 5 findik
Öğle
8 kasik karnabahar haslanmis
1dlm ekmek
1 bard yoğurt
Salata

Ara
3kayisi
6 kurabiye
Cay

Aksam
2yk fasulye
3yk makarna
1brd yoğurt
1dlm ekmek

Ara 1portakal

Diyetisyene gittim bugün 73.5 kilo aldim 300 gr
1 aydir verip aliyorum çünkü kaçamak çok yapıyorum. AC kaldigimdan değil abur cuburu çok sevdiğimden yiyorum. Ama yok artik
Bu hafta yeniden azimliyim inşallah.
Haftaya yüzüm bilecek inşallah...

Bugün menüm
Sabah kahvaltim
Ara 1 küçük ekler
Öğle
1 tabak fasulye
1brd yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Ara mandalina yiyeceğim.

Aksam misafirin var
Yiyeceklerin
Salata yoğurt
1dlm ekmek
1kepce mercimek corbasi
1firinda tavuk
Ara cay ve meyve yiyeceğim

Biz basaracagiz kizlar.

Sevindim sizi gördüğüme. Hadi bakalim kolay gelsin hepimizeee...
Bende menu yazmaya gelmiştir.
Dünkü menüm
Sabah kahvaltim ayni ölçülerde.
Ara
3 kayisi 5 findik
Öğle
8 kasik karnabahar haslanmis
1dlm ekmek
1 bard yoğurt
Salata

Ara
3kayisi
6 kurabiye
Cay

Aksam
2yk fasulye
3yk makarna
1brd yoğurt
1dlm ekmek

Ara 1portakal

Diyetisyene gittim bugün 73.5 kilo aldim 300 gr
1 aydir verip aliyorum çünkü kaçamak çok yapıyorum. AC kaldigimdan değil abur cuburu çok sevdiğimden yiyorum. Ama yok artik
Bu hafta yeniden azimliyim inşallah.
Haftaya yüzüm bilecek inşallah...

Bugün menüm
Sabah kahvaltim
Ara 1 küçük ekler
Öğle
1 tabak fasulye
1brd yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Ara mandalina yiyeceğim.

Aksam misafirin var
Yiyeceklerin
Salata yoğurt
1dlm ekmek
1kepce mercimek corbasi
1firinda tavuk
Ara cay ve meyve yiyeceğim

Biz basaracagiz kizlar.
aman arkadaşım bak başladığım yere geri döndüm . şöyle bir silkelenip kendimize gelelim.

yeni katılacak olan arkadaşlar buyursun gelsiinnnn pazartesi herkes tam kadro burda sanırım.
aramıza yeni katılmış olan arkadaşlar bilgilerini yazsın liste çıkarayım

ben 59.5 le kaldığım yerden devam edicem inşallah. şuan 60kiloyum haftaya kadar 500gr versem iyi olacak.

yakar nerelerdeydin sen yahuu:16::16: buradan ayrılıp hatamızı anlamakta güzel daha ben 2hafta önce ayrılmıştım tekrar burdayım:51: olmuyor başka türlü

merhaba...
27 yaşındayım .155 boyundayım :((
benim şimdiki kilo 58,500
hedef kilom 49
vermek istediğim süre iki ay..

yeni katılacak olan arkadaşlar buyursun gelsiinnnn pazartesi herkes tam kadro burda sanırım.
Aramıza yeni katılmış olan arkadaşlar bilgilerini yazsın liste çıkarayım

ben 59.5 le kaldığım yerden devam edicem inşallah. şuan 60kiloyum haftaya kadar 500gr versem iyi olacak.

yakar nerelerdeydin sen yahuu:16::16: Buradan ayrılıp hatamızı anlamakta güzel daha ben 2hafta önce ayrılmıştım tekrar burdayım:51: Olmuyor başka türlü

burdayım bacım burdayım. Işyerinde işler hafifledi valla ama ben ağırlaştım o ayrı mesele:1:
Başladığım yerdeyim.ama dönüşüm muhteşem olacak:52::52::52::52::52:

Back
X