Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Bu günkü menum..
Sabah.....
1simit +krem peynir +çay

Öğle.....
Az tavuk yemeği +2 patlıcan dolma (minik boy )+meyveli yoğurt+bir isirimlik çikolata.meyveli soda...

Ara.....mate çayı.

Akşam....
1serv.kaşığı tavuk yemeği.
1kase tarhana çorba
1 dlm ekmek.

Bu günkü menum fazla gibi. Dişçiye gidecektim aç olunca dayanamıyorum acıya diye öğlen çok yedim.

grip oldum
dün akşamı zor ettim okulda nöbetimde vardı. okuldan sonrada doktorda randevum vardı. geçmedi saatler.eve geldim ateşim zaten gün boyu vardı daha da arttı gece acile gittik. iğne ilaç derken şimdiye ancak indi tam olmasada.

buraya yazamadım şimdi toplu yazıyım
dünkü menüm
sabah
1 dlm ekmek
2 dlm peynir
salatalık

ara 1 elma

öğle
karnıbahar 1 tabak kücük
salata
2 dlm ekmek

ara
yoğurt

akşam
patates yemeği 1 küçük tabak
salata ve
2dlm ekmek

sonra acildeydik döndüğümüzde acıkmıştım ilaçta içeceğim diye
epey ara öğün yedim
8 lahana sarma
3 küçük ekler
1 kivi

su 1 litre ancak olmuştur yalnız ıhlamuru çok içtim gün içinde.

salı günkü menüm
sabah
klasik kahvaltım

ara
3 kayısı

öğle
1dlm ekmek
1 tabak fasulye
salata
yoğurt
ara
3 mandalina

salı akşamı misafirim vardı
1 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
2 kaşık makarna salatası
3 lahana dolma
1 kepçe çorba
1 tavuk parcası
salata

ara
2 küçük ekler
sade kahve
çay bolca

benden böyle kızlar.
sizin nasıl gidiyor?

günaydın
dünkü menüm
sabah
1/2 kk peynir
4 zeytin
2 dilim salam :18:
1 dilim ekmek
öğle
1 kahve fincanı ince bulguru ıslatıp salata ile karıştırıp onu yedim.çakma yağsız kısır yaptım
ara
2 yk yoğurt üzerine tarçın döküp yedim
akşam
yarım tabak haşlanmış makarna
1 kepçe çorba
salata
ara yarım elma
1 portakal
su 3 lt sıcak limonlu su
spor
35 dk yürüyüş
250 mekik
100 sopa hareketi
dün böyle idi

çok geçmiş olsun 6767
çok fena bir salgın var .keşke rapor alıp dinlensen başka türlü geçmez.

bugün diyetimin 4. günü..
1 haftaya kadar yediklerim sabah yarım ekmek arası sandvc.öğlen dürüm .kebap. lahmacun dışarı çıkar ne bulrusak yerdik tatlısı bisküvüsü de cabası. akşamları cips, cola çikolata ve ne bulursam ne varsa yerdimm...bu liste uzarr gider..

p tesiden beri baza azalttım abur cuburu kestim çayı şekerli içiyorum diye ya hiç içmiyorum yada günde bir fincan ..ekmek nerdeyse 1-2 dlm kadar ve hamur işi yemiyorum tatlı yemiyorum...o şekilde 3 günde giden 1 gr yok nasıl oluyoo yaaa.. moralim bozuldu tartıya çıkınca en azından 300-500 gr cık bişi gitseydi diye umuyordum ...ama bu kez yenilmeyeceğim böyle devam ..bi yerde olacak eminim zamanla azında azını yemeye alışacağım ve umuyorum hayalş ediyorum yaza o çıtı pıtı elbiselerin içine giriceğim.mis gibi bikinimi giyip denize de gireceğim..kızlar burda hepimiz bi amaç için varız pes etmeyelim ettirmeyelim. ...:13:

beş cm bile çok fark eder. ben 2 ayda beş kg verdim. 3.7 kg su yağ. int kotam dolmus tlf yazmak zor oluyor. dün diyetisyene gittim. yüklensin ayrintiya girerim
gecen gün ben de 59-60 arasiyim dedim. f6zla gozukuyodrsun dediler

coj gecmis olsun

daha önce yediklerini yazmışsın .şimdi düşünürsek her şey bol gani .vucuda 2000-3000 kalori veriyormuşsun .şimdi ise 1000 kalori zor .sen olsan demezmisin olağanüstü bir durum var dur kendimi korumaya alayım ne olur ne olmaz diye .senin vücut şimdi bunu yapıyor.kendini korumaya alıyor.sen devam ettikçe korumaya gerek yok normal diyecek .işte ozamanda sen kilo vermeye başlayacaksın. sakın pes etme .yaz geliyor ince çiçekli elbiseleri düşün.

inşallah canım..bende öyle düşünüyorum .bu aralar azda olsa yaptığım egzersizlerde etki ediyordur ilk günlerde tartıda düşmeyebiliyo ama işte insan motivasyon için istiyo tartıda yavaşta olsa düşmek..hayal değil gerçek olacak olacak olacakkk uleyyynnnn...

evet bacılar kendime kırmızı kurdale töreni hazırlıyorum.
az önce biskrem yemedim okadar ısrara rağmen
hey gidi eskiden olsa havada karada yerdim. 1 haziran gününü iple çekiyorum

çok geçmiş olsun bacım.. dikkat et kendine :26:

evet bacılar kendime kırmızı kurdale töreni hazırlıyorum.
az önce biskrem yemedim okadar ısrara rağmen
hey gidi eskiden olsa havada karada yerdim. 1 haziran gününü iple çekiyorum

bu alkışlar sana yakarcım

sabah 12:15
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 adt haşlanmş yumurta
şekersz çay

saat 16:00
1 kupa yeşil çay

saat 18:00
çorba
balık
salata

ne kadar su içtiğime dün de dikkat edemedm. bugnden itibaren yine su şişemi yanımdan ayırmıyorum. en azından ne kadar su içtiğimi daha net görebiliyorum.

iyi sen içebiliyorsun canm beniim midemi bulandırıyor sıcak su :)

içiyorum . şu an olduğum yer çok soğuk . elimi yıkamaya korkuyorum valla .sıcak su içerek hem ısınıp hemde yağlardan kurtulurum diye hesap yapıyorum.

iyi sen içebiliyorsun canm beniim midemi bulandırıyor sıcak su :)

içiyorum . şu an olduğum yer çok soğuk . elimi yıkamaya korkuyorum valla .sıcak su içerek hem ısınıp hemde yağlardan kurtulurum diye hesap yapıyorum.

Adige,oranje,babasininkelebeğe,yakar sagolun.
Adini yazmayi unuttuğum varsa kusura bakmayin.
Günüm gec başladı.erken uyandim ama yataktan agridan cikamadim.

10da kahvaltimi ettim
1-1-1-5 li yani
Ekmek peynir yumurta ve zeytin

Ara 12de 1 elma

13.30 1 armut

14.30 3 4 kayisi

15.30 2 galeta 4 küçük çay

Aksami 6 7 arasi yiyeceğim
2tavuk izgara
Salata
Yoğurt
Ekmek 1 dlm

Gece arazi 2 kivi veya 2 galeta olabilir.

6767 geçmiş olsun canım. Benim küçük kızıminda ateşi var dişlerindenmi yoksa hastami anlayamadim. Ama 38i geçmiyor geceden beri var şu tvde çıkan grip türünden korkuyorum allah korusun inşallah disindendir. Bizim nişan en geç şubatin 7sinde yapılmış olacak tam tarih yok ama tatilde olacak o zamana 2kilo olsun gitse süper olacak. Bugün başladım tam anlamıyla bu sefer olsun yerimde saymasam bari:-(

Aksam 1 parca tavuk yoğurt ve salatalikdan caciik yaptim naneli yağ yok.salata yapamadim 1dlm ekmek yedim

Canim bak tekrar toplaniyoruz 2 kilodan mi korkuyosun. Aldigimiz gibi aticaz o kilolari.

Kozlar ateşin hala düşmedi gözlerinde sanki alevler var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…