Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

yaklaşık 4-5 ay önce başladı bu serüvenim doğumdna sonra azda olsa gidiyordu sonra birden almaya başladım şimdi 19 aylık oğlum ve ben doğumdan sonra ki pant bile giyemiyorum o zmanlar göbeğim çok şişti indi ama hala baya var ..bi ara çok güzel düzene sokmuştum yememi sonra estim güerledim ama gene burdayım.. kk dan kopunca homini gırtlak yemeye başlıyorum onu anladım ben...

dün kararlı bi şekilde başladım ilk önce kiloma ulaşıp sonra bırakmadan kilo koruma yapacak şekilde deva etmek istiyorum ..malum 6 ay var ve yaza hazır olmak istiyorum.. birde bugün arkadaşlarla kilolarla ilgili konuşutorduk ve artık bana sen çocuk doğurdun normal demelerini istemityorum doğum yapıp çıtır gibi olan çok anne var ve kısa boylu olunca iyice zor oluyo iki kilo bile belli ediyo ... gene çok aşırı bi kilo bozukluğum yok aslında sıkı bi vucudum var belki ondan ama incecik olmak elime et yağ gelmesin istiyorum...

dünkü menümü yazayım ..

sabah..
2 yumurta..
1 elma.

ara. 3 kuru incir.

öğle...

1 minik kuru pat. dolması. 1 lokma ekmecik.
mandalina.
limonlu çay şekersiz.

ara..
1 k.k büyüklüğü krokan tarzı bişey ..
nescafe

akşam.
3 dlm kadar ekmekle 2-3 kaşık kadar közlenmiş patlıcan yemeği.
azcık et kavurma.(1 kaşık kadar)
1 kase ev yoğurdu.

gün içinde 3,5 lt den fazla su..100 sguat..ve bel eğzersizi.
yatmadan önce limonlu su.

biz seninle aynı boydayız. kilo bizde iğrenç duruyor maalesef . tostoparlak duruyoruz. bende artık bıktım önceden doğum kilosu diyip arkasına saklanıyordum ama kızım benim kadar oldu .adama demezlermi her ay 250 gr verseydin gene incecik olurdun diye söylerler adama
neyse farkında olmak bile büyük bir başarı

sabah 12:00
10 zeytin
2 dilim ekmek
omlet
açık şekersz çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay

saat 18:00
çorba
3 yemek kasıgı kadar havuc kızartması ( yağsız tarafından)
yoğurt
yarm dilim ekmek

saat 11:00
2 mandalina

2,5 litre de su tükettim

ben doğum agirdiğimde 75 kiloydum doğumdan sonraki ay 60 a inmiştim bi ara 56 a düştüm sonra 10 günde 62 oldum sonra diyetle 58 e düştüm dahada düşemedim birde çok abarttım bu aralar..ama arttık bitti evlendğimde 43 kiloydum 7 yılda bu hale geldim...çok dar şeyler giymediğim sürece zayıf görünüyorum.eskien misafilikte bile yeezdim şşimdi bulsamda yesem diye dua eder hale gelmiştim.bi zayıflayayyım zaten yemek isyteyeceğimi sanmıyorum..tabiki arada canımız ne istiyosa yemeliyiz ama ertesi gün yada diğer öğünde telafi edecek şekilde olmalı..

Akşam yemeği biraz fazla kaçtı
İkindi vakti resmen aç lık krizi geçirdim
Artık ara öğün için yanına birseyler alacağım yoksa akşam yemekte doymak bitmeyecek tim

Bende aynı şekilde öğlen çok az yedim sanırım.
Sabah....
1.5 yumurta+k.k.peynir

Ara.....elma

Öğle......
Yarım tabak taze fasulye,+5 adet pazi dolması 1 dlm ekmek.1 kuru incir.

Akşam.....
1byk kase yoğurt +az taze fasulye.
1 saat sonra ertesi gün için tavuk yaptım az ondan yedim...

...3lt den fazla su...
Fırsat buldukça basit egzersizler yaptım hiç yoktan iyidir diye.akşamda 10 dk eve kadar hızlı tempoyla yürüdüm....

GÜNAYDIN
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
peynir 1/2 kk
zeytin 6 tane
2 ince dilim salam

öğle
2 yk kıymalı patates
1 dilim ekmek

ara yok
akşam
3yk pilav
1 tabak nohut yemeği
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik
akşam fazla yedim maalesef

merhaba...
27 yaşındayım .155 boyundayım (
benim şimdiki kilo 58,500
hedef kilom 49
vermek istediğim süre iki ay..

amanın bize yeni rakip gelmiş, hoş gelmiş. tam benlik. kısa boy hakkındaki düşüncelere katılıyorum. ben de 1.50 boyunda 59 küsür kg yum. doğuma 75-76 arası girdim.neredeyse tek fark ben evlendigim zaman 60 küsürdüm. ben 54 olsam bi, sonra 50

sabah sabah moralim bozuldu bir pantolonum vardı ona sığmadım nasıl bir şeydir ya 1 ayda verdiğini bir pazar kahvaltısında geri alıyorsun bunu adalet

günaydın kızlar bende tekrar döndüm pazartesi tekrar başlayacakmış bende buradayım :)

evet çok yakın ölçülerimiz....ne zman başladın verdin mi kilo...ben düşündümde kendime haksızlık ediyyorum diyet yapıp veremedim die bi eskilere döndüm baktım 62 den düşmüşüm ben eylülden beri...ve o kadar da sıkı diyet yapmamam rağmen bende bu kez olacak diyorum ve pes etmicem ..bu öğlen az kaçamağım oldu ama 3 de dişçiye giidicem ve uzun süre bişi yiyemem sanırım .. akşama da yemeyi düşünmüyorum belki bi meyve yada yoğurt süt falan.oda belki..kilon nasıl duruyo bu arad yani tombul mu duruyon yoksa gniş mi.. mesela ben bu hafta bi kont hast gitmiştim orda diyetisyene gitsme mi diye düşünürken iki kız vardı diyetisyenden çıkmışlardı birinin boyu benden kısaydı yani 1.50 falan civarıydı sanırım.61 kiloyum dedi ama inanmadım çok tombuldu boyun falan gitmişti kilodan vücutta bi öyle bana sen kendin için düşünmüyosundur dyeti dediler hayır kendim dedim sen inceciksin keşke senin gbii olsak dedi..ki aramızda 2,5 kilo bişi vardı .ve asansorde aynadan baktım gerçekten ince görünüyordum onlara göre ..aslında burdan fotoları çekip koysak birde değişikliği anlarız kim nasıl flan olmuş..olur mu sizce kızlar.

sabah sabah moralim bozuldu bir pantolonum vardı ona sığmadım nasıl bir şeydir ya 1 ayda verdiğini bir pazar kahvaltısında geri alıyorsun bunu adalet

moalini boma bi öğünle kilo alınmaz canım..bildiğim kadarıyla vucutta toplanan 3000 cal. 1 kilo ediyo. yani hiç enerji yakmamış olmak demek belki şişliktir reglin falan yakınsa benim mesela yaklaşınca şişer oram buram :)))

arkadaşım menüne yorum istersen ki yapmak istiyorum. salam cısssss 6 zeytin çok fazla.....öğlen zaten patates yemisin yanına yoğurt yada salata yeme imkanın vardıyasa yiyip ekmek yemsen daha iyi olurdu bence..akşam i pilavda olmasa daha süper olurmuş.. kusura bakma canımmm eleştirir gidi oldu ama .

eleştir bacım eleştir. menü yzıyoruz ki yanlaış yapıyorsak birbirimizi uyaralım diye
haklısın zaten patates yemişim o ekmek niye:44:

sabah 13:00
omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
açık şekersz çay

akşam 18:00
çorba
tavuk
yoğurt

dün takip edemedm ama çok su içemedm nedense :/ 2 litreyi geçmez diye düşünüyorum

spor olarak da 100 kere ip atladm 100de oklava hareketi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…