merhaba...
27 yaşındayım .155 boyundayım(
benim şimdiki kilo 58,500
hedef kilom 49
vermek istediğim süre iki ay..
teşekkür ederim.inş kolay gider geldiği gibi kilolar..hoşgeldin. hadi kolay gelsin şimdiden
yaklaşık 4-5 ay önce başladı bu serüvenim doğumdna sonra azda olsa gidiyordu sonra birden almaya başladım şimdi 19 aylık oğlum ve ben doğumdan sonra ki pant bile giyemiyorum o zmanlar göbeğim çok şişti indi ama hala baya var ..bi ara çok güzel düzene sokmuştum yememi sonra estim güerledim ama gene burdayım.. kk dan kopunca homini gırtlak yemeye başlıyorum onu anladım ben...
dün kararlı bi şekilde başladım ilk önce kiloma ulaşıp sonra bırakmadan kilo koruma yapacak şekilde deva etmek istiyorum ..malum 6 ay var ve yaza hazır olmak istiyorum.. birde bugün arkadaşlarla kilolarla ilgili konuşutorduk ve artık bana sen çocuk doğurdun normal demelerini istemityorum doğum yapıp çıtır gibi olan çok anne var ve kısa boylu olunca iyice zor oluyo iki kilo bile belli ediyo ... gene çok aşırı bi kilo bozukluğum yok aslında sıkı bi vucudum var belki ondan ama incecik olmak elime et yağ gelmesin istiyorum...
dünkü menümü yazayım ..
sabah..
2 yumurta..
1 elma.
ara. 3 kuru incir.
öğle...
1 minik kuru pat. dolması. 1 lokma ekmecik.
mandalina.
limonlu çay şekersiz.
ara..
1 k.k büyüklüğü krokan tarzı bişey ..
nescafe
akşam.
3 dlm kadar ekmekle 2-3 kaşık kadar közlenmiş patlıcan yemeği.
azcık et kavurma.(1 kaşık kadar)
1 kase ev yoğurdu.
gün içinde 3,5 lt den fazla su..100 sguat..ve bel eğzersizi.
yatmadan önce limonlu su.
teşekkür ederim.inş kolay gider geldiği gibi kilolar..
teşekkür ederim.inş kolay gider geldiği gibi kilolar..
merhaba...
27 yaşındayım .155 boyundayım(
benim şimdiki kilo 58,500
hedef kilom 49
vermek istediğim süre iki ay..
amanın bize yeni rakip gelmiş, hoş gelmiş. tam benlik. kısa boy hakkındaki düşüncelere katılıyorum. ben de 1.50 boyunda 59 küsür kg yum. doğuma 75-76 arası girdim.neredeyse tek fark ben evlendigim zaman 60 küsürdüm. ben 54 olsam bi, sonra 50
sabah sabah moralim bozuldu bir pantolonum vardı ona sığmadım nasıl bir şeydir ya 1 ayda verdiğini bir pazar kahvaltısında geri alıyorsun bunu adalet
GÜNAYDIN
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
peynir 1/2 kk
zeytin 6 tane
2 ince dilim salam
öğle
2 yk kıymalı patates
1 dilim ekmek
ara yok
akşam
3yk pilav
1 tabak nohut yemeği
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik
akşam fazla yedim maalesef
arkadaşım menüne yorum istersen ki yapmak istiyorum. salam cısssss6 zeytin çok fazla.....öğlen zaten patates yemisin yanına yoğurt yada salata yeme imkanın vardıyasa yiyip ekmek yemsen daha iyi olurdu bence..akşam i pilavda olmasa daha süper olurmuş. . kusura bakma canımmm eleştirir gidi oldu ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?