Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

artık kilo verme konusunda daha bir istekliyim ve bir amacım var. sanırım nisan ya da mayıs ayında sevdiceğimn ailesiyl tanısıcam ve bu yaz isteme felan olacak. o zamana kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa da yapıcam :))))))

Adigegupse hadi bakalim diyette istikrar başlasın o zaman :))

Herkese selamlar.
Sabah...
Yarım dlm ekmeğe bal kaymak.
İki haşl.yumurta.

Öğlen....
2 yk sebze türlü.
2dlm ekmek.
Yoğurt.

Ara.
Muz.

Aksam....
1.5 cupra tavada az yağda.
1çay bardağı cola.
Ekmek yok...

Herkese selamlar.
Sabah...
Yarım dlm ekmeğe bal kaymak.
İki haşl.yumurta.

Öğlen....
2 yk sebze türlü.
2dlm ekmek.
Yoğurt.

Ara.
Muz.

Aksam....
1.5 cupra tavada az yağda.
1çay bardağı cola.
Ekmek yok...

çok az yiyorsun diyeceğim ama senin mide küçüktür şimdi.

çok güzel olmuş, afiyet olsun

vee kızlar yarın aranızdayım aksatmadan inşallah.. geçmiş yazılarınız çok uzun ise aramızda olan arkadaşların listesini yazarsınız yarın düzenlerim büyük yarış başlasın... kandiliniz mübarek olsun

merhabalar kızlar bende 64 kiloyum 55 e inmek istiyorum bende yarından itibaren hedefe doğru ilerlemeye başlıcam. aslında 1 hafta once güzel bi diyet ve plates yapıyordum. sonra hiç kilo veremediğimi farkedince pes ettim ama tekrar başlıcam.

çok az yiyorsun diyeceğim ama senin mide küçüktür şimdi.

çok güzel olmuş, afiyet olsun

Aslında daha bir hafta öncesine göre 5/1 oranında yemeye başladım.ilk uc gun çok zorladı ama çabuk alisiyorum ben açlığa.dahada kuculse daha iyi olucak.yalniz bu akşam biraz kaçırdım...birde az önce regli oldum.yarın tartida doğru çıkmam büyük bi ihtimalle.

Sabah......
Az peynir
1yumurta
Az ekmek üzerine bal.+çay

Öğlen ....
Bişey yemedim....

Aksam ....
1cipura Balık çeyrek ekmek
1brd m.suyu.

Aksam yediğim çok fazla geldi.hala su an midem sis halde.sabahı çok erken yedik öğlende yemeyince akşam yiyim dedim.

Sabah......
Az peynir
1yumurta
Az ekmek üzerine bal.+çay

Öğlen ....
Bişey yemedim....

Aksam ....
1cipura Balık çeyrek ekmek
1brd m.suyu.

Aksam yediğim çok fazla geldi.hala su an midem sis halde.sabahı çok erken yedik öğlende yemeyince akşam yiyim dedim.

bacım sen ayakta durabiliyon mu ya

akşam ideal yemişsin ama öglen yemeyince mide kuculdu tabi

Gunaydin kizlar.ne guzel burdaki herkezi istikrarli gordum ne guzel bende diyetteyim herseyden yiyorum azar azar aksam 18:00 den sonra birsey yemiyorum.bu sekilde 1 ayda 5 kg verdim.sizleride takip edicem motive olur banada.arada yazarim.hepimize bol iradeli bir hafta olur insallah.

evet çok mutluyum. 7 yıl aradan sonra ilk kez 59 sayılsa da 58 i gördüm ucundan :8::8::8:

başlangıç 9 kasım 2013 64.6 kg
geçen hafta 59.2
bugün 58.9
giden 300 gr

hadi millet nerelerdesiniz?

benim bu eşim foto çekmeyi bilmiyor ya.
güler herkes görsün diye buraya yükledim fotoları

$121120136374.webp $121120136373.webp $121120136372.webp $271220136488.webp $271220136489.webp

pantolonlu foto da 64 küsürüm. elbiseli de 59 küsür.
eşim evde olaydı pantolon giyecektim ama.....elbiseli fotoyu da geçenlerde giymiştim

Son düzenleme:
bende bildirim yapayım
başlangıç 06/01/2014
başlangıç :65,000
bu hafta : 63,600
fark : -1,400 gr.
hayde kızlar cenk başlasın . helede babasınınkelebeğini gördükten sonra acayip gaza geldim kızlar

günaydın kızlar ben bugün diyete tekrar başlıyorum o yüzden;

başlangıç kilom:75.6
boy: 1,61

hepimize hayırlı uğurlu olsun giden yağlardan ve göbeklerden olsun sağlıkla kilo verelim inş.

Kızlar benide alın aranıza ne güzel kilolar vermişsiniz bende istiom yaaaaa:)

Benimde hedefim 55 ve 15 mart gibi bi hedef tarihi verdim destekleriniz bekliyorum.Bugün itibariyle kilom 61.5:)

günaydın...dün akşam regli oldum .. genelde 750 gr falan fazla çıkarım adetimin başlarında ama net bişey diyemeyeceğim için gene tartıda ne gördüysem onu yazayım ben..

başlangıç tarih ......06/01/2014
başlangıç kilom...... 58,500
bu hafta ki kilom....57,500
_1000 gr.

Back
X