Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bacım sen ayakta durabiliyon mu ya

akşam ideal yemişsin ama öglen yemeyince mide kuculdu tabi
valla bende şaşırıyorum..ama hiç zorlanmıoyrum belkide beyinde bitirdiğim için dir...
bende bildirim yapayım
başlangıç 06/01/2014
başlangıç :65,000
bu hafta : 63,600
fark : -1,400 gr.
hayde kızlar cenk başlasın . helede babasınınkelebeğini gördükten sonra acayip gaza geldim kızlar
tebrikler....bende fırsat bulup çekip koyabilirsem atarım fotolarımı bu gün.gaz gazaa artık ....
Kızlar benide alın aranıza ne güzel kilolar vermişsiniz bende istiom yaaaaa:)

Benimde hedefim 55 ve 15 mart gibi bi hedef tarihi verdim destekleriniz bekliyorum.Bugün itibariyle kilom 61.5:)

]
hoş geldin gel kuzu burası bana uğurlu geldi hep beraber vercez inş kiloları..

150 cm malesef. ama şükrediyorum, daha da kısa olabilirdim :)

bende 1,55 im yani 59 a göre fazla gibi geldi gözüme de ondan sordum canım..ama vereceğiz inanıyorum ben.. boy önemli değil artık o kouya yapacak bi şey de yok fit olduktan sonra kısa uzun bence çok da takılacak bi durum değil..tabi kısa biri olarak kabullenmişlik cümlelerim..

guler aysun dan haberin var mi

en kisa zamanda senin için foto koyucam face e. -5kg ile farka bakarsin

canım aramızdan çıktı aysun

benim bu eşim foto çekmeyi bilmiyor ya.
güler herkes görsün diye buraya yükledim fotoları

Eki Görüntüle 930276 Eki Görüntüle 930275 Eki Görüntüle 930274 Eki Görüntüle 930277 Eki Görüntüle 930278

pantolonlu foto da 64 küsürüm. elbiseli de 59 küsür.
eşim evde olaydı pantolon giyecektim ama.....elbiseli fotoyu da geçenlerde giymiştim

bak 5kg nasıl farkediliyor tebrik ederim canım :46::46::46: inşallah bi 5kilo daha verdiğimizde tekrar yükleriz
incelmişsin ve o 5kg yuda verince süpper hatun olacaksın:10::10::10::9:

bende bildirim yapayım
başlangıç 06/01/2014
başlangıç :65,000
bu hafta : 63,600
fark : -1,400 gr.
hayde kızlar cenk başlasın . helede babasınınkelebeğini gördükten sonra acayip gaza geldim kızlar

ooo yakar atmışsın ödemlerini kuzum, aramıza döndüğün çok çok iyi oldu:9:

kızlar henüz yeni yapıcam kahvaltımı. 1aydır bozuldu bütün düzen artık toparlanma zamanı. son 5kg için buradayım inşallah 1-2 ayda uçar gider:10: diyete başlangıç tarihimi bugün olarak yazıyorum. oranje rakibimsin ona göre:1:
en son 1ay önce 59.5 ile bıraktığım yolculuk 1ayda kendimi salmakla +500gr aldırdı bana. buna şükürrrr

başlangıç 13.01.2014
başlangıç kilom 60
hedef 55

haftaya bakalım neler olacak:1:

o merhaba gülerciğim.
ah güler başımı taşlara vuruyorum. şimdi 60 kilo olmak vardı.tekrar silbaştan başladım. sana maşalllah ne güzel 60 kilo oldun.

ARAMIZDA OLAN ARKADAŞLAR

yakar76
oranje
6767
adigegupse
nrhs
babasinin_kelebee
elifeyza

kate sen nerelerdesin döndün diye duydum ama.

leyla24 ve amankuzum aramıza katılabilirsiniz. var mısınız??? liste düzenliyorum bildirininiz.

kızlar henüz yeni yapıcam kahvaltımı. 1aydır bozuldu bütün düzen artık toparlanma zamanı. son 5kg için buradayım inşallah 1-2 ayda uçar gider:10: diyete başlangıç tarihimi bugün olarak yazıyorum. oranje rakibimsin ona göre:1:
en son 1ay önce 59.5 ile bıraktığım yolculuk 1ayda kendimi salmakla +500gr aldırdı bana. buna şükürrrr

başlangıç 13.01.2014
başlangıç kilom 60
hedef 55

kıyasıya varım canım :66::66::70::70::65: varmı başkaaa....

kızlar ben leyla gibiyim bugünün p.tesi oldugunu unutup kalktıgımda tartınmadm. kahvaştı ettikten sonra aklım başıma geldi. ama cuma günü tartındığımda 71,6yı görmüştüm. nasılsa çok birşey değişmemiştr 2 günde. bu kiloyu baz alalım olur mu şimdilik. haftaya buna göre yazarm bende

bende aranza döndüm ama sizi bozarım dye korkuyorum walla ne irade kaldı ne istek ama yne gelcek o ilham bana bekliyorum..bugn yne kaçırdım ipin ucunu napalım olsun bakalım şimdilik...bende aysunu merak edyroum açıkcası habersiz gtti aramzdan bi nedni vardır mutlaka...

bende 1,55 im yani 59 a göre fazla gibi geldi gözüme de ondan sordum canım..ama vereceğiz inanıyorum ben.. boy önemli değil artık o kouya yapacak bi şey de yok fit olduktan sonra kısa uzun bence çok da takılacak bi durum değil..tabi kısa biri olarak kabullenmişlik cümlelerim..

inan bana o 5 cm bile acayip farkediyor. evet kısa old. için olduğum kg dan fazla gözüküyorum. bulursam 67 kg ile bi fotom var onu koyayım bi. 80 dersiniz kesin :(

canım aramızdan çıktı aysun

bak 5kg nasıl farkediliyor tebrik ederim canım :46::46::46: inşallah bi 5kilo daha verdiğimizde tekrar yükleriz
incelmişsin ve o 5kg yuda verince süpper hatun olacaksın:10::10::10::9:

ooo yakar atmışsın ödemlerini kuzum, aramıza döndüğün çok çok iyi oldu:9:

ben bu kg ile de süperim gülerciiğiim :24::24:

başlangıç 13.01.2014
başlangıç kilom 60
hedef 55

çok çok şükür cnm. ben de çok dikkat etmedim, bırakmadım da ama 1 ayda giden 300 gr. al ver al ver oldum....

bu fotolarda 67 kg yum

$DSCF1341.webp $DSCF1372.webp

kızlar beğen butonuna nolmuş böyle beğenilerde gözükmüyo noluyo acep anlamadım :) yarından itibaren menü paylaşımlarıma başlıycam inş. beni uzun zamandır görmeyenler kilo vermişsin diyo ama hergün görenler farketmiyo yaaa :( inş. bu sefer herkes farkeder bendeki değişimi

hadi heyecan başlasın tekrar.
sizler gittiniz adigeyle kaldık yalnız bıraktınız bir anda ara verdiniz hepiniz.
ben yavaştan kilo almaya başlamıştım hatta 3 hafta boş yere kürek çektim :((

geçen hafta da grip oldum yemek yiyemedim doğru düzgün
ve bu sabah 72.2yi gördüm

başlangıç 12/11/2013
başlangıç kilo 80.5
geçen hafta 73.3
bu hafta 72.2
giden -1.1 kg

Back
X