Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

herkese günaydın
sabah
1 bardak ılık su
5 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek

kahvaltım bu kadar .akşam kendime tavuk sote yaptım bugün onu yerim artık. kendime özel yemek yapmayınca acıkıp ne varsa yiyorum.bundan sonra akşam yarım saat bile olsa kendime zaman ayıracağım.:32:

çalışıyomusun yakar76, hergün aynı saatte mi kahvaltı yapıyosun?

çalışıyorum . saat 8 de evden çıkmam gerekiyor. kahvaltı 7,30- 8.00 arası oluyor. hoş pek kahvaltı denmez benim yediğimede

kış gelince öyle oluyor domates salatalık zamanı geçmek üzere. bende kışın zeytin ve peynir :26: arasıra omlet az yağlı, arasıra bal, salça

aysun nerelerdesin dün bozdun bugün yeni bir gün :16: hadi gell cumaya ne kaldı :72:

geldim kızlar geldim :1::1:akşam çok kızdım tabi kendime ama bugün güzel olacak inş:45:
kpss için biraz araştırma yapıyorum sabahtan beri napsam çalışsammı diye bi türlü karar veremiyorumda:44:neyseee...
sabah uyanınca 1bardak sıcak su ve 3 kuru kayısı
KAHVALTI
1.5 salatalık
1 haşlama yumurta
6zeytin
k.k beyaz peynir
1dilim beyaz ekmek:44:
4kupa kadar da siyah çay içtim araştırmalarım sırasında :37:
birazdan oğlumu besleyip yürüyüşe başlıycam :34:
bugün kendimi çook fazla tutma isteğiyle doluyum kesinlikle dolaptaki çikolataya, ve kuş lokumlarına saldırmak yok:1::1:hergün birer parça atardım ağzıma :47:
bide ebru şallı hangi kanalda kızlar bu sezon bilen varmı ? sabahları ona yetişirsem biraz hareket katayım hayatıma:27:

65dk yürüdüm geldim:46:
aklıma ne geldi bakın :44:
çizelgemize bide spor bölümü eklesek ya:3:hanesi boş kalan daha çok azimlenir belki:27:

çizelgemize bide spor bölümü eklesek ya:3:hanesi boş kalan daha çok azimlenir belki:27:

iyi fikir . böylece hen azimlenir hemde hasetlenip azıcık hareket ederiz belki:1:

AKŞAM YEMEĞİM
1kase kırmızı mercimek çorba(2kepçe)
yarım kase mantar çorbası(1kepçe)
3küçük parça karnabahar
3kaşık sarımsaklı yoğurt
havuç salatası
2lokma ekmek(tabağımı sıyırmaya bayılırım :1:)
bu akşam gayet iyi yedim diye düşünüyorum :44:mantar çorbası fazla gibi görünüyo ama kendim ilk defa yaptığım için tadına bakmak istedim.mercimek dünden kalmaydı onuda bitirmek zorundaydık eşimde bölüştürdüm :38:

bugün yürüyüş yapamadım yarın dışarıda 1saat yürüyüş yapıcam yağmur yağmazsa. cuma günü 1-1.5kg vermiş olmam lazım

tabii eklemek isterim ama nasıl?

AKŞAM YEMEĞİM
1kase kırmızı mercimek çorba(2kepçe)
yarım kase mantar çorbası(1kepçe)
3küçük parça karnabahar
3kaşık sarımsaklı yoğurt
havuç salatası
2lokma ekmek(tabağımı sıyırmaya bayılırım :1:)
bu akşam gayet iyi yedim diye düşünüyorum :44:mantar çorbası fazla gibi görünüyo ama kendim ilk defa yaptığım için tadına bakmak istedim.mercimek dünden kalmaydı onuda bitirmek zorundaydık eşimde bölüştürdüm :38:

karnabahar kızartması mı yoksa:1: ben yemeğini sevmem kızartması çok güzel oluyor sarımsaklı yoğurt eşliğinde:56:
tabak sıyırmak sünnet onun kilo yapan yanı olmaz:1: evet bugün iyisin böyle böyle verecez artık

kızlar yaa ben siyah çayı çok içmeye başladım son aylar. akşamları küçük çay bardağı ile 4-5 bardak içtiğim oluyor demli demli tabii ki şekersiz. zararı olur mu acep? :26: bilginiz var mı?

2lt su

11:00 --- 1di ekmek, 2di peynir, 3zeytin, 1y.k. salça
13:00 --- 1kuru incir, 1bardak yeşilçay

15:00 --- közlenmiş 2patlıcan, 2kaşık yoğurt
16:00 --- 1muz:26: (diyetteyken muz hiç yememiştim ilk oldu ama iyi oldu:1:)

18:00 --- 1kase mercimek çorba, 2kaşık pilav üzerine tavuk
1bardak ayran, marul salata (4kaşık) (ayranı, yoğurdu eksik etmemeye çalışıyorum)
21:00 --- 1elma

spor ve yürüyüş yok, ama cuma günü aerobik ve step yapıyormuşuz sporda :)

Son düzenleme:
kızlar yaa ben siyah çayı çok içmeye başladım son aylar. akşamları küçük çay bardağı ile 4-5 bardak içtiğim oluyor demli demli tabii ki şekersiz. zararı olur mu acep? :26: bilginiz var mı?

2lt su

11:00 --- 1di ekmek, 2di peynir, 3zeytin, 1y.k. salça
13:00 --- 1kuru incir, 1bardak yeşilçay

15:00 --- közlenmiş 2patlıcan, 2kaşık yoğurt
16:00 --- 1muz:26: (diyetteyken muz hiç yememiştim ilk oldu ama iyi oldu:1:)

18:00 --- 1kase mercimek çorba, 2kaşık pilav üzerine tavuk
1bardak ayran, marul salata (4kaşık) (ayranı, yoğurdu eksik etmemeye çalışıyorum)
21:00 --- 1elma

spor ve yürüyüş yok, ama cuma günü aerobik ve step yapıyormuşuz sporda :)

menün gayet iyi bence canım, muz yemeden olmaz ki sanki her öğün ve haftada 5gün mü yiyorsun :26:bence herşeyi vaktinde yiyeceksin niye kendimizi mahrum edelim magnezyumdan:1:
karnabaharın aslında ben fırında yemeğini yaparım sarımsaklı yoğurtla süper oluyo ,ama bu sefer kardeşimin ricası üzerine kızartma yaptım çok hoşuna gitmiş bi yerde yemiş sende yap dedi kırmadım :1:yağı iyice süzdürülmüş şekilde yedim ama zaten çok yağ çekmiyor nedense:34:
çay bende çok içiyorum ya demlikte dip görmeden kalkamıyorum maalesef...eşimle kahvaltı yaptığımızda demlerim ve o bi bardak içer gerisi bana kalır:7: zararını görmedim şimdiye kadar ama bana bi faydası var bağırsaklarımı çalıştırıyor:1:

ARA olarak en son 21.00 da
1 elma
1 mandalina yedim
şimdi 3 kupa olmak üzere yeşil çayımı içiyorum:7:
iştahımı acayip kesiyo yeşil çay. içtikten sonra en az 3 saat canım bişey istemiyo..belki artık akşamları içerim çayımı böylelikle abur cubur istemez canım:34:
2.5lt su içtim şimdiye kadar 3 yada 3.5 olur yatana kadar herhalde:32:genelde suyu hep içtiğim için hergün yazma gereği duymuyorum :24:
sporumu zaten yazmıştım 65dk tempolu yürüyüş:27:
bide sobayı kurduk eşimle her taraf her tarafa girdi saat 8den 9 a kadar tempolu olarak sil süpür yaptım :9:buda akşam sporu oldu bence:8:

spor çizelgesi için aklıma şöyle geldi ; herkes cuma bildirim gününde haftalık saat olarak yaptığı sporu bildirsin öyle yazarız..yoksa hergün bildirim yaptık mı güler burdan ayrılmadan uyuması lazım:1::1::1:herkes istediği sporu yapsın ama dk. yada saat olarak bildiri olsun bence:44: kızlar fikirlerinizi sizde söyleyin bence iyi gaz olur hepimize ,o yapıyorda ben niye yapamıyorum deriz kendimize:37:

Son düzenleme:
gülercim sen burdasın sana sorayım ?
akşam yatarken bi bardak süt içsem nasıl olur sence?
yatarken içmek kilo olarak döner mi acaba bilemedim :26:

menün gayet iyi bence canım, muz yemeden olmaz ki sanki her öğün ve haftada 5gün mü yiyorsun :26:bence herşeyi vaktinde yiyeceksin niye kendimizi mahrum edelim magnezyumdan:1:
karnabaharın aslında ben fırında yemeğini yaparım sarımsaklı yoğurtla süper oluyo ,ama bu sefer kardeşimin ricası üzerine kızartma yaptım çok hoşuna gitmiş bi yerde yemiş sende yap dedi kırmadım :1:yağı iyice süzdürülmüş şekilde yedim ama zaten çok yağ çekmiyor nedense:34:
çay bende çok içiyorum ya demlikte dip görmeden kalkamıyorum maalesef...eşimle kahvaltı yaptığımızda demlerim ve o bi bardak içer gerisi bana kalır:7: zararını görmedim şimdiye kadar ama bana bi faydası var bağırsaklarımı çalıştırıyor:1:

aklıma düşürdün karnabaharı :56: ama ölçüsünü kaçırmadan her şeyi yiyebiliriz iyi yapmışsın:34:
demekki çaya devam:68::68:

kpss ye mi hazırlanmayı düşünüyosun? ayy bende bu aralar çok karmaşığım hazır bebek fikrinden vazgeçmişken aldım yazın ygs kitapları:26: ama en fazla 1ay çalıştım şimdi bi kenara kaldırdım. eşim sen ders çalışamazsın boşuna para vericez demişti, bende hırs yaptım hayır çalışıcam ve ygs ye girip kendimi denicem daha önce hiç öss ye girmemiştim okul puanımda iyi o da yüklenir bursa da istediğim bi bölüm tutarsa okurum diye düşündüm ama neeerdee:26: şimdi bunalımdayım o konuda. demekki eşimi dinlemeliymişim her konuda. ne dediyse çıkıyo valla :1:

gülercim sen burdasın sana sorayım ?
akşam yatarken bi bardak süt içsem nasıl olur sence?
yatarken içmek kilo olarak döner mi acaba bilemedim :26:

yatmadan 1saat önce içersen bişey olmaz bence. (1saat benim uydurmam çünkü diyetisyene gittiğimde YATMADAN ÖNCE 1bardak süt içebilirsin gece acıktırmaz ve kilo vermeni daha hızlandırır demişti ben içemiyorum diye ayran da içebilirsin demişti.

aklıma düşürdün karnabaharı :56: ama ölçüsünü kaçırmadan her şeyi yiyebiliriz iyi yapmışsın:34:
demekki çaya devam:68::68:

kpss ye mi hazırlanmayı düşünüyosun? ayy bende bu aralar çok karmaşığım hazır bebek fikrinden vazgeçmişken aldım yazın ygs kitapları:26: ama en fazla 1ay çalıştım şimdi bi kenara kaldırdım. eşim sen ders çalışamazsın boşuna para vericez demişti, bende hırs yaptım hayır çalışıcam ve ygs ye girip kendimi denicem daha önce hiç öss ye girmemiştim okul puanımda iyi o da yüklenir bursa da istediğim bi bölüm tutarsa okurum diye düşündüm ama neeerdee:26: şimdi bunalımdayım o konuda. demekki eşimi dinlemeliymişim her konuda. ne dediyse çıkıyo valla :1:

sorma canım ya o kadar karışığım ki şu kpss konusunda araştırıyorum bakalım:26:
daha önce bahsettim mi bilmem ama ben anadolu lisesi 9. sınıfta iken kaçarak evlenmiştim :30:ondan sonra liseyi dışardan bitiridim:46:öss.ye girdim aöf.yi tercih edecek kadar barajı geçtim.aslında isterdim ki örgün okuyabileyim sağolsun eşim ve kayınvalidemler bu konuda hep destekçilerdi.oturduğumuz yer üni.ye çok uzak ve bildiğin gibi engelli oğlum olunca örgün fikrini tamamen unuttum aöf.ye odaklandım yani..neyse aöf maliyeyi ayıptır söylemesi yüksek onur öğrencisi olarak bu haziranda bitirdim:6::6:hiç dersten kalmadan ve hepsinin hakkını vererek:46:çünkü ben ders çalışmayı acayip seviyorum, çok zorlandım hiç bilmediğim konular ve bölüm olarak bi işletme yada daha sözel bölümlere göre zordu yani anlıycan:26::26:çook şükür ki allahın izniyle mezun oldum her sıkıntıya rağmen...bu seneler arasında oğlum 2 kez ameliyat geçirdi ben yanımda kitaplarımla hastanelerde çalıştım hep o derece yani:34:insan gerçekten isterse neleri başaramaz ki bunu kendime kanıtladım öncelikle:46::46:
bu arada üni. 1. yıl bittikten sonra kpss lise düzeyinde sınava girdim ve 86puan aldım ama dediğim gibi oğlumdan dolayı tercihlerim kısıtlıydı ve bu yüzden yerleşemedim bi yere:43:
şimdi okul bitince içimde bi his dürtüyo beni lisanstan gir kpss.ye diye:44:çalışırsam yaparım gibi hissediyorum ve doğal olarak daha çok kadro açılıyo lisanstan ve benim içim kıpırdıyo:1:ayrıca maaş olarakta çoook daha iyi ve benim oğlum için devlet memuru olmam gerek başka bi iş beni gerçekten yorar:44:
velhasıl kelam:1: şu sıralar taktım araştırıyorum ,bi kaç takıldığım sorun var onları çözümlersem kitapları alıp başlamak istiyorum kpss maratonuna:ssz:

bence içinden geliyorsa okumak engelleme bunu ve dediğin gibi başka düşüncende yoksa (bebek gibi) ve üni. göbeğindesin :1:oku kaçırma fırsatı bigün çıkar karşına emin ol

yatmadan 1saat önce içersen bişey olmaz bence. (1saat benim uydurmam çünkü diyetisyene gittiğimde YATMADAN ÖNCE 1bardak süt içebilirsin gece acıktırmaz ve kilo vermeni daha hızlandırır demişti ben içemiyorum diye ayran da içebilirsin demişti.

o zaman ben sütümü içerim bu gece:7::38:

sorma canım ya o kadar karışığım ki şu kpss konusunda araştırıyorum bakalım:26:
daha önce bahsettim mi bilmem ama ben anadolu lisesi 9. sınıfta iken kaçarak evlenmiştim :30:ondan sonra liseyi dışardan bitiridim:46:öss.ye girdim aöf.yi tercih edecek kadar barajı geçtim.aslında isterdim ki örgün okuyabileyim sağolsun eşim ve kayınvalidemler bu konuda hep destekçilerdi.oturduğumuz yer üni.ye çok uzak ve bildiğin gibi engelli oğlum olunca örgün fikrini tamamen unuttum aöf.ye odaklandım yani..neyse aöf maliyeyi ayıptır söylemesi yüksek onur öğrencisi olarak bu haziranda bitirdim:6::6:hiç dersten kalmadan ve hepsinin hakkını vererek:46:çünkü ben ders çalışmayı acayip seviyorum, çok zorlandım hiç bilmediğim konular ve bölüm olarak bi işletme yada daha sözel bölümlere göre zordu yani anlıycan:26::26:çook şükür ki allahın izniyle mezun oldum her sıkıntıya rağmen...bu seneler arasında oğlum 2 kez ameliyat geçirdi ben yanımda kitaplarımla hastanelerde çalıştım hep o derece yani:34:insan gerçekten isterse neleri başaramaz ki bunu kendime kanıtladım öncelikle:46::46:
bu arada üni. 1. yıl bittikten sonra kpss lise düzeyinde sınava girdim ve 86puan aldım ama dediğim gibi oğlumdan dolayı tercihlerim kısıtlıydı ve bu yüzden yerleşemedim bi yere:43:
şimdi okul bitince içimde bi his dürtüyo beni lisanstan gir kpss.ye diye:44:çalışırsam yaparım gibi hissediyorum ve doğal olarak daha çok kadro açılıyo lisanstan ve benim içim kıpırdıyo:1:ayrıca maaş olarakta çoook daha iyi ve benim oğlum için devlet memuru olmam gerek başka bi iş beni gerçekten yorar:44:
velhasıl kelam:1: şu sıralar taktım araştırıyorum ,bi kaç takıldığım sorun var onları çözümlersem kitapları alıp başlamak istiyorum kpss maratonuna:ssz:

bence içinden geliyorsa okumak engelleme bunu ve dediğin gibi başka düşüncende yoksa (bebek gibi) ve üni. göbeğindesin :1:oku kaçırma fırsatı bigün çıkar karşına emin ol

yok be canım bende o hırs yok işte ne yazık ki:26: baksana her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim leslie ile yürüyemedim bile:14:
matematikte o kadar çok zayıfımki 4.sınıf mat.inden başlamam gerek :26: ben meslek lisesi mezunuyum ilkokuldayken matematik öğretmeni bişey öğretemedi dersimize bile girmedi sonuç bu:26:

şimdi yanıyorum 200lira vermiştik sıkıntıdayken. eşim bişey demez şimdi ama hani nerde çalışıyomusun dediğinde ne diceğimi bilemiyorum:26:

sende bu azim ve kafa varken çalış canım aklındakileri gider. altın bileziğin olsun kolunda. kaçarak evlendiğini yeni öğrendim ama erken evlendiğin belli :1:

Back
X