- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel yazmışsın kuzum yaKızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere![]()
bende aranıza katılabilirmiyimmm![]()
![]()
katıldın bile aramıza.. hoşgeldin diyetdaşım
kendini tanıt bakalım
merhaba evde oturan 21 yaşında 67 kilo biriyim artık bu böyle nereye kadar dedim ve doğru yolu buldum....![]()
bende tek sıkıntı tekbaşıma kalmıcam birilerine sürekli anlatıcam yoksa hemen bırakabiliyorum diyeti :26: :26: :26: inş. hepbirlikte zayıflarızzz
![]()
![]()
merhaba evde oturan 21 yaşında 67 kilo biriyim artık bu böyle nereye kadar dedim ve doğru yolu buldum....![]()
bende tek sıkıntı tekbaşıma kalmıcam birilerine sürekli anlatıcam yoksa hemen bırakabiliyorum diyeti :26: :26: :26: inş. hepbirlikte zayıflarızzz
![]()
![]()
zayiflayacagiz allahin izniyle
29 yasindayim, cok sukur bi kizim var. pko liyim malesef. 62.1 kg olmusum 1 haftada 1.7 kg vermisim. bu boyle olmaz bu hafta. amacim bayrama kadar 59 lari gormek. boyum 1.50
hep destek, tam destek. birbirimize yardimci olalim
bende aranıza katılabilirmiyimmm![]()
![]()
Kızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere
BAŞLANGIÇ KİLOMUZ
guler100-----------68
ceydaboz-----------67
babasininkelebee--61.2
aysun---------------
elifeyza-------------
tiin------------------
Kızlar günaydınlar hepimize
Bu sabah itibarı ile:
KILO:68.8
BOY:1.69
HEDEF:bu sefer kesin 60
(4kilo almışım yaw 10gün içinde)
kilo almamışsın canım sen. en son kaç idin?
en önde sensin çok çabuk ulaşırız istediğimiz kilolara inşallah.
asıl önemli olan verdikten sonra almamak. bu daha zor bence :26:
bu arada benim kg 61.2 değil cnm
aynen canım birilerine anlatmasam tek başıma sürdüremiyorum diyeti. aslında hepimiz böyleyiz
bende şimdi ara öğünümü yapıyorum 1kuru incir ve yeşilçay
bu sabah çok erken kahvaltı yaptım keşke sürekli kahvaltı saatim düzenli olsa saat 10u geçirmemek gerekiyor benim 11lere kadar uzuyor:26: