Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

guler100

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.133
25
358

kızlar sayfamıza yeni bir kaç arkadaş daha arıyoruz... hadi bizimle beraber kilo verin ve sayfaya bağımlı kalın :)

Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfada yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden Pazartesi günleri geciktirmeden kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
:61:

Son düzenleme:
Kızlar yeniden merhaba :16::16:
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html

Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.:5: Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!:46::46::46:

16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız.
Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.

2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım

Yarın görüşmek üzere
:3:
Ne guzel yazmışsın kuzum ya :-)şimdi son şeftalimi yerken okudum.tıka basa yedim bugün yine son olması ümidiyle ...
Sabah geç uyanırım merak etme bende burdayım kilo bildirimim geç olur ama güç olmaz :1:
Hadi bakalım gitsin kilocuklar..öptümmm

sayfamiz hayirli ola...

ben hedeflerimi ayda 4 kg olarak belirledim. 9 eylulde 63.8 ile basladim ve 9 ekime 60 ol dedim. yarin ola hayrola.

Başlangıç: 68 kilo
Hedef: 54-55 işi sıkı tutmak gerek
Boy: 1.62
Bu hafta: 68

Günaydınlar:16::16:
Önce birbirimizi tanımak amaçlı kısa bi yazı yazayım. Ben 23yaşındayım 4yaşında bi kızım var. Bugün anaokulunun ilk günü ve o yüzden bu kadar erken uyanmak zorunda kaldım yoksa saat 10'dan aşağı uyanamam. Bundan sonra 8:30da kızımı yollayıp uyumayıp! (inşallah) yürüyüşler ve evde video eşliğinde sporlar yapmak istiyorum. bayrama kadar yani 15ekimde 63olmalıyım 5kilo vermek gerek.
Bursa da yaşıyorum ve busmek spor salonuna hala yanıt bekliyorum 2ekimde açılacakmış olursa 3ay haftada 3gün sürecek olursa bal gibi olur benim için ve taş gibi vücudum olmuş olur inşallah.

Son düzenleme:
herkezeee günaydınnnnn :3: :3:
şuanki kilom:67
yaşım:21
boyum:1.62
hefefim:52-23 kilo olmakkk :32: :3:
evliyim ve mağlesef çalışmıyorum çocuğumda henüz yok 3 gün öne yürüşe başladım ve kesinlikle kilo vermeliyim dedimmm :) grip oldum :2: yürüyüşe çıkamıcam bu gün ama diyet tam hız devam ediyo henüz kahvaltı yapmadım ama menüm belli
1 salatalık
yarım domates
azcık peynir
1 dilim ekmek
1 bardak süt :21: :62: :21: :66: :21

katıldın bile aramıza.. hoşgeldin diyetdaşım:1:
kendini tanıt bakalım

merhaba evde oturan 21 yaşında 67 kilo biriyim artık bu böyle nereye kadar dedim ve doğru yolu buldum.... :9: :9: bende tek sıkıntı tekbaşıma kalmıcam birilerine sürekli anlatıcam yoksa hemen bırakabiliyorum diyeti :26: :26: :26: inş. hepbirlikte zayıflarızzz :32: :32:

merhaba evde oturan 21 yaşında 67 kilo biriyim artık bu böyle nereye kadar dedim ve doğru yolu buldum.... :9: :9: bende tek sıkıntı tekbaşıma kalmıcam birilerine sürekli anlatıcam yoksa hemen bırakabiliyorum diyeti :26: :26: :26: inş. hepbirlikte zayıflarızzz :32: :32:

zayiflayacagiz allahin izniyle

29 yasindayim, cok sukur bi kizim var. pko liyim malesef. 62.1 kg olmusum 1 haftada 1.7 kg vermisim. bu boyle olmaz bu hafta. amacim bayrama kadar 59 lari gormek. boyum 1.50

hep destek, tam destek. birbirimize yardimci olalim

aynen canım birilerine anlatmasam tek başıma sürdüremiyorum diyeti. aslında hepimiz böyleyiz:1:

bende şimdi ara öğünümü yapıyorum 1kuru incir ve yeşilçay
bu sabah çok erken kahvaltı yaptım keşke sürekli kahvaltı saatim düzenli olsa saat 10u geçirmemek gerekiyor benim 11lere kadar uzuyor
:26:

zayiflayacagiz allahin izniyle

29 yasindayim, cok sukur bi kizim var. pko liyim malesef. 62.1 kg olmusum 1 haftada 1.7 kg vermisim. bu boyle olmaz bu hafta. amacim bayrama kadar 59 lari gormek. boyum 1.50

hep destek, tam destek. birbirimize yardimci olalim

kilo almamışsın canım sen. en son kaç idin?
en önde sensin çok çabuk ulaşırız istediğimiz kilolara inşallah.
asıl önemli olan verdikten sonra almamak. bu daha zor bence :26:

selm arkadaşlar...ben 27 yaşında 1.60 boyunda veee 71.6 kiloda tombiş iki çocuk annesi bi bayanım ...inşallah ramazn bayramında olduğu gbi 67.2 lere hatta daha düşük kilolara inerm burda...hedef şimdilik ulaşılabilir olsun diye 68....

bende aranıza katılabilirmiyimmm :3: :21:

Kızlar yeniden merhaba :16::16:
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html

Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.:5: Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!:46::46::46:

16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız.
Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.

2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım

Yarın görüşmek üzere
:3:

BAŞLANGIÇ KİLOMUZ

guler100-----------68
ceydaboz-----------67
babasininkelebee--61.2
aysun---------------
elifeyza-------------
tiin------------------

Kızlar günaydınlar hepimize :1:
Bu sabah itibarı ile:
KILO:68.8
BOY:1.69
HEDEF:bu sefer kesin 60
(4kilo almışım yaw 10gün içinde)

Kızlar günaydınlar hepimize :1:
Bu sabah itibarı ile:
KILO:68.8
BOY:1.69
HEDEF:bu sefer kesin 60
(4kilo almışım yaw 10gün içinde)

kilo yerleşmemiştir canım hemen gider bu kilocuklar
bu sefer daha hızlı kilo vereceğiz gibime geliyor:34:

kilo almamışsın canım sen. en son kaç idin?
en önde sensin çok çabuk ulaşırız istediğimiz kilolara inşallah.
asıl önemli olan verdikten sonra almamak. bu daha zor bence :26:

aynen. ben sizden önce 67 den 59 lara düşmüştüm. sonra 63 e çıktım size katıldım. sizi bıraktığımda 62-63 arasıydım. sizden sonra çok kg aldığım söylenemez ama nihayetinde öncesinde 59 dum

kalori cetvelimi akşam paylaşıcam
1de öğle yemeğimi yedim birazdan yürüyüşe çıkıcam 1saat yürür gelirim
sonra belki uyuyabilirim. akşama toğga çorbası ve börek yapıcam
kendime ne yaparım bilemedim:26: yürüyüş sonrası manavdan sebze bakarım kendime

hadi kızlar canlanın planlarınızı yazın napıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz:52::56:

ben sabah kahvaltımı ölçtüm biçtim yine gr usulü
ama sıkıldım ölçmekten sanırım. artık göz kararı koyucam

kızlar kahvaltı ile başlayalım bakalım ya allah :1:
12:30 :36:
30gr otlu tulum peyniri
25gr cıvıl peyniri
omlet (130kalori)
4siyah 3 yeşil zeytin
100gr domates
75gr salatalık
25gr kızarmış beyaz ekmek
=377kalori :53:
bugünlük kaloriyi zorlamışım farkında olmadan sanırım ama ileride düşecek emin olun kızlar ve ben hepinizi geçicem :27:
akşama doğru koşu bandınında siftahını açmayı planlıyorum bakalım:33:
haydi kızlar tempo gitsin kilolar

aynen canım birilerine anlatmasam tek başıma sürdüremiyorum diyeti. aslında hepimiz böyleyiz:1:

bende şimdi ara öğünümü yapıyorum 1kuru incir ve yeşilçay
bu sabah çok erken kahvaltı yaptım keşke sürekli kahvaltı saatim düzenli olsa saat 10u geçirmemek gerekiyor benim 11lere kadar uzuyor
:26:

Allah hepimize güç kuvvet ve azim versin hepbirlikte zayıflıcaz fit olucazzz bende ara ögün yiyorum bi kase yoğurt :) :16: :21: :21: :21: :16:

Back
X