Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

sana da gunaydin. cok sukur, sen nasilsin

evet denemek gerek.
ben de cumadan bu yana yedim. dun aksam noluyoz ya, hani bayrama 60 kg olacaktim dedim ve kafa dank.....
aksam yemegi 17 gibiydi. kizima kurabiye yapmistim mutfaga her girmeme nasil guzel kokuyor. 19 gibi 2 tane ondan yedim ve 1 saat kosu bandinda yuruyus. sonra yesil cay ve 30 dk kemerimi taktim. gece 1 gibi ac ac uyudum. sabah tartildim cuma gunku kg daydim cok sukur.

ama yemek yok. dikkat etmek var

tebrik ediyorum walla
darısı basıma sabah usta yüzünden spora inemedim evde leslei acıyım dedim 8. dk ustalar geldi yarım kaldı. sabahtan busaate hiç hareket edemedim ya şimdi hiç spor ev işi yapmak gelmiyor

merhaba kızlar sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane kızrmızı biber
bir yemek kaşığı patlıcanı kahvatılık sos
2 yumurta az yağda pişmiş
3 y.kaşığıda yoğurt
1 şekersiz çay
ama spor yapamıyorum bu hafta halı yıkama ve temizik var evde inş biraz olsun faydası olur
vala herkesin yürüme bandı kemeri spor salonu olmazki ya olan var olmayan yaniii :D:1:

merhaba kızlar sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane kızrmızı biber
bir yemek kaşığı patlıcanı kahvatılık sos
2 yumurta az yağda pişmiş
3 y.kaşığıda yoğurt
1 şekersiz çay
ama spor yapamıyorum bu hafta halı yıkama ve temizik var evde inş biraz olsun faydası olur
vala herkesin yürüme bandı kemeri spor salonu olmazki ya olan var olmayan yaniii :D:1:

kahvaltin cok guzel

alirsan senin de olur arkadasim :)

merhaba arkadaşlar

sabah menüm

2 adet kuru incir
1 adet ceviz
6 adet badem

ara yarım simit

öğlen yemeği

1 porsiyon menemen
2 yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

sabahtan beri 1 lt suyumu yeni bitirebildim normalde 1 lt suyu öğlene kadar içmiş olurdum ama bugün acaip üşüyorum onunda etkisi var sanırım ve bir bardak yeşil çayımı bitirdim

Kızlar cok haraketli gördüm burayı ne güzel.. Ama ben o kadar yoğunum ki bugün hiç ilgilenemedim burayla.bugün sabahtan beri kış için erişte yaptık kaynanamla.kahvaltım iyi ve gayet az miktardaydi ara olarak elma yedim ve öğle yemeğinde sanırım biraz abarttım 4dilim kadar ekmek yedim yanındakileri saymıyorum bile...saat 3gibi falandi. Şu an hiç aç değilim eşime soslu makarna yaptım ama kendim yemeği düşünmüyorum.Birazdan da arkadaşımıza oturmaya gidicez bakalım neler olacak orda tutarsam kendimi ne ala çünkü bugün sporda yok ..yeşil çay da içemedim gece yatmadan içmeye çalışırım herhalde..
Hepinizi öpüyorum

Kızlar cok haraketli gördüm burayı ne güzel.. Ama ben o kadar yoğunum ki bugün hiç ilgilenemedim burayla.bugün sabahtan beri kış için erişte yaptık kaynanamla.kahvaltım iyi ve gayet az miktardaydi ara olarak elma yedim ve öğle yemeğinde sanırım biraz abarttım 4dilim kadar ekmek yedim yanındakileri saymıyorum bile...saat 3gibi falandi. Şu an hiç aç değilim eşime soslu makarna yaptım ama kendim yemeği düşünmüyorum.Birazdan da arkadaşımıza oturmaya gidicez bakalım neler olacak orda tutarsam kendimi ne ala çünkü bugün sporda yok ..yeşil çay da içemedim gece yatmadan içmeye çalışırım herhalde..
Hepinizi öpüyorum

aysun uayrıyorum seni hiç dikkat etmiosun :20: benm gibi :1:
yaa bnde bugün makarna yedim ya ama yemek yapamadım halı yıkadım temizilik yaptım makarnaya kaldık o yüzden :14:

midem çok bulanıyor öyle böyle değil.

her neyse felaket sigara dumanına mağruz kaldım bütün gün dışarı çıktığım an her yer sigara dumanı açık havada bile nefes alacak yer yoktu arkadaşlarımın hepsi içiyor çünkü.

sabah mısır gevreği yedim. öğlen az bir et sote (3 kaşık falan), 2 kaşık makarna ve yarım kepçe şehriye çorbası.

akşam 6da eve geldim ve çok kötüydüm halsiz, aç ve dumandan midem çok kötüydü. biraz tavuk ve pilav yedim.

aç değilim ama midem çok kötü bulanıyor :50: ne yapsam bilemiyorum. normalde patates haşlayıp yediğimde düzelir ama bu saatte o kadar karbonhidrat alamam. yoğurt yedim akşam yemeğin yanında ki zehiri atar belki diye olmadı. offffffff. içmeseler keşke. hem kendilerine de zarar :14:

kızlar dün hiç giremedim çok yorgundum annemin ve benim temizliğim bitmedi dip bucak giriyoruz her yere.
bir de kışlık hazırlıcaz yarın falan. e tabi onca iş yapınca yemeden olmuyor:50: kurt gibi acıkıyorum
salı günü spor salonuna başlıyorum tek umudum o.
bu haftayı kilo almadan atlatırsam tamamdır

kızlar neredesiniz bakiim:26:
uyanınca;
3kuru kayısı
1bardak sıcak su
KAHVALTI 12:00
2elma
12tane badem
canım yemek istemedi bişey bende böyle geçiştirdim..
şimdi yeşil çayımı demlemeye gidiyorum...
dün yürüyüş yapamamıştım bakalım bugün ne olacak,sularda kesik evde duşa girmeden olmuyo sonrasında o yüzden kararsızım:18:
akşama başka bi arkadaşa yemeğe davetliyiz abartmadan yerim sözzz

merhaba arkadaşlar bugün koşuşturmacadan dolayı yeni girebildim

2013-09-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[3] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[4] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[5] Gözleme 1 ADET 378
Toplam : 594 kal.

akşama neler olur bilemem anneme yemeğe gideceğim bugün kalan kalori almam gereken 316

45 dk bi yürüyüş yaptım kalori 405 düştü :)

Son düzenleme:
sabah 1 kase mısır gevreği yedim
öğlen 100 gr tuzsuz kabak çekirdeği yedim
1 saat callanetics + 1 saat yürüme + merdiven çıktım indim

hiç iştahım yok bugün böyle kızlar

millet ben geldim ..walla eşim evdeydi ve temzlik yaptım hiç giremedm dyet olmayınca yüzümde olmadı pek...kilo da gitmedi tabii..o şevk pazrtesi gelcek bana inşallah...sizi takipteyim ama....cuma bildirim için girerm artık...fit bayanlar byyy

kızlar neredesiniz:5::5:
sabah uyanınca sıcak su ve 3 kuru kayısı
KAHVALTI 12:00
5siyah 2 yeşil zeytin
1domates
1salatalık
2y.k salça
20gr kadar beyaz peynir:46::46:
biraz yediklerimi sindirince koşu bandıma binicem inş:21::21:
hadi sizler neler yapıyorsunuz bakiim:26:hepimizde son kış hazırlıkları var sanırım ama dikkatli olalım ki cuma günü kilolar gitmiş olsun azıcık en azından :34:

AKŞAM YEMEĞİ 17:30
5tane ızgara köfte
3yk. kadar Amerikan salatsı:17:
1 soğan
1ince dilim karpuz
3y.k spagetti :26:
yarım bardak karadut şerbeti
bugün hiç ara öğün yapmadım canımda istemedi bide karataya baktım biraz gerek yoksa sık sık yemeyin diyo bende öyle yapmaya karar verdim şimdilik :24:
2kupa yeşil çayımı saat 3te içmiştim:7:şimdide bi sade soda içiyorum..
sporda tamam zaten daha ne olsun dimi :46:

Back
X