Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bende aranıza katılabilir miyim:1: ilk hafta diyet modundaydım fakat bu hafta berbattım
büyük bir temizliğe kalkıştım. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyebiliyorum işten güçten
bütün gün aç kalıp akşam acısı çıkıyor
ama yarın tartılıp bildiriyorum +1den fazla olarak dönmem inşallah 68e razıyım yani başa döndüm gibi

haftaya spor salonum başlıyor o yüzden bu esnekliğim sanırım
gelecek aylar korkun benden:27: bu haftayı size bırakıyorum:1:

kızlarrrr!

ya ne dicem ben size :37: ben bu hafta 600 gram verdim gözüküyor şimdiye kadar ama vücudum resmen istediğim şeklin sadece çok az üstünde şişman. çünkü kilo olarak gitmese de inceliyorum. yağ-kas-su oranı ölçen tartım var onda bakıyorum giden 1,5 kilom neredeyse sadece yağdan gitmiş kas miktarım artmış. sizce önemli olan kilo olarak vermek mi yoksa incelmek mi? çünkü tartıda kilomun düştüğünü görmeyince moralim bozuluyor. :50:

kızlarrrr!

ya ne dicem ben size :37: ben bu hafta 600 gram verdim gözüküyor şimdiye kadar ama vücudum resmen istediğim şeklin sadece çok az üstünde şişman. çünkü kilo olarak gitmese de inceliyorum. yağ-kas-su oranı ölçen tartım var onda bakıyorum giden 1,5 kilom neredeyse sadece yağdan gitmiş kas miktarım artmış. sizce önemli olan kilo olarak vermek mi yoksa incelmek mi? çünkü tartıda kilomun düştüğünü görmeyince moralim bozuluyor. :50:

bendede durum aynı ya diyete başlamadan önce 63le başladım yemeği falan bırakınca bol su içtim en son 3 hafta geçti 61,4 dahada gram oynamıyor dün akşam yemek yemeği unuttum uyumuşum sabah bi kalktım tam 61 dahada kilo gitmiyor bende kabızlık çekiyorum sirkedenmidir acaba ?

bendede durum aynı ya diyete başlamadan önce 63le başladım yemeği falan bırakınca bol su içtim en son 3 hafta geçti 61,4 dahada gram oynamıyor dün akşam yemek yemeği unuttum uyumuşum sabah bi kalktım tam 61 dahada kilo gitmiyor bende kabızlık çekiyorum sirkedenmidir acaba ?

ben sirke de içmiyorum ama aynen kabızlık bende de var. anlamadım gitti :ssz:

öğlen bir adet muz
bi tane de çikolatalı gofret :( istemeden oldu :) uffff
akşam
tavuk sote yarım pors.
iki yemek k. da pilav
ve salata

bende aranıza katılabilir miyim:1: ilk hafta diyet modundaydım fakat bu hafta berbattım
büyük bir temizliğe kalkıştım. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyebiliyorum işten güçten
bütün gün aç kalıp akşam acısı çıkıyor
ama yarın tartılıp bildiriyorum +1den fazla olarak dönmem inşallah 68e razıyım yani başa döndüm gibi

haftaya spor salonum başlıyor o yüzden bu esnekliğim sanırım
gelecek aylar korkun benden:27: bu haftayı size bırakıyorum:1:

hic sorma guler, uyuz oldum bu duruma. az once baktim 64.2 kg (yuuuh dedim) sabah ne olacak bakalim.

kızlarrrr!

ikisi de onemli tabi. ama sporu birakinca, sikilasma da gidiyor eski haline donuyorsun

ilk bildirimi yapıp çıkıyorum arkadaşlar...ananem vefat etti giremcm......geçen hafta 71.6......bu gün 71.5....verilen...100 grmcık...

başlangıç: 68
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 68
alınan 900gr:18::18:

verdiğimi aldım:14::14:
---------------------------

bugün inşallah giremediğim günlerde neler yazmışsınız okucam yeni yazanlar oldu mu bakıcam

günaydın hanımlar
bende 10 kilo verip 5 ini geri aldım . bu pazartesi yeter artık dedim ve geri başladım. ama yalnız olmuyor maalesef . 2 haftasonra motivasyon düşüyor . gerisin geri eski yeme düzenime dönüyorum . bende sizlere katılmak isterim.

günaydın hanımlar
bende 10 kilo verip 5 ini geri aldım . bu pazartesi yeter artık dedim ve geri başladım. ama yalnız olmuyor maalesef . 2 haftasonra motivasyon düşüyor . gerisin geri eski yeme düzenime dönüyorum . bende sizlere katılmak isterim.

Konu sahibi ben değilim ama hoş geldin :))

kızlar
geçen hafta 67.6
bu hafta 67

neden bu kadar yavaş gidiyor kilolarım bu kadar az yememe ve spor yapmama rağmen bilmiyorum:44:

günaydın arkadaşlar

başlangıç kilo: 77.5
bugün itibariyle : 76.9

verilen 600 gr

bu hafta adetim inş. haftaya daha fazla kilo veririrm :)

Back
X