ooo kızlar valla bigünde ortalık çoşmuş gene
ne güzel oldu böyle yaaa
enazençok hoş geldin takım arkadaşım
gülercim rüyalarında bile bizimle uğraşıyorsan bu iş olacak belli
geçeceğiz ,biz yeneceğiz, en çok kiloyu biz vereceğiz inşşşş
katecim sen bizim gruptan biyere kıpırdama bakalım o kadar taktik verdim sana emeğim var üstünde bak

dün akşamdan bahsedeyim biraz... eşimle kahve içtik şekersiz yanında sadece kaşık şeklindeki çikolatayı yedim :26: bide ordan misafirliğe gittik önümdeki tabağa elimi sürmedim
meyve suyu geldi içmedim
nasıl hırs yaptıysam tuttum kendimi sadece 1 adetçik fındık 2 adetçik badem yedim
sabahta tartı beni sevindirdi çok şükür... bu iş bizde kızlar benimde kilolar gitmeye başladıysa eğer korksun herkes bizden 
bugünkü menüm
13:30_ 4y.k biberli yumurta+3y.k lorlu biber kavurma+2 dilim kaşar+1 zeytin+35gr tam b. ekmeği+1 y.k reçel+ 1 çay k bal+bol şekersiz çay (kral kahvaltısı oldu eşim evde diye )
16:30_1 mandalina + 1 kivi + 2KUPA YEŞİL ÇAY
18:00_ 1kase tavuk s. çorba+ 4y.k mantarlı tavuk sote+1 domates(konserve)
18:30 _
4cizi +2 gofret+1 ince dilim hazır kek+ sade türk kahvesi (kardeşim geldi burası çok fena oldu ama bu saatten sonra sudan başkası yalan bana
)
SU :3lt
SPOR: jillian 3/2 + 60dk yürüyüş
GÜLERCİM ben jillian yaparken zaten baya ip atlıyorum
o yüzden jillian bitene kadar ip atmayacağım zaten 1buçuk saat spor yapıyorum canım çıkıyo
bu arada 3 levele geçince kızlar karnım gitti iyice yan kemiklerime dokunuyorum artık
simit deseniz kalmadı
bacaklar ve kalça taş
göğüs eridi gitti eee daha ne olsun
şimdi sıra tartıdaki azalışta ve bu hafta benim haftam olacak bizim haftamız olacak
enazençok hoş geldin takım arkadaşım
gülercim rüyalarında bile bizimle uğraşıyorsan bu iş olacak belli
katecim sen bizim gruptan biyere kıpırdama bakalım o kadar taktik verdim sana emeğim var üstünde bak
dün akşamdan bahsedeyim biraz... eşimle kahve içtik şekersiz yanında sadece kaşık şeklindeki çikolatayı yedim :26: bide ordan misafirliğe gittik önümdeki tabağa elimi sürmedim
bugünkü menüm
13:30_ 4y.k biberli yumurta+3y.k lorlu biber kavurma+2 dilim kaşar+1 zeytin+35gr tam b. ekmeği+1 y.k reçel+ 1 çay k bal+bol şekersiz çay (kral kahvaltısı oldu eşim evde diye )
16:30_1 mandalina + 1 kivi + 2KUPA YEŞİL ÇAY
18:00_ 1kase tavuk s. çorba+ 4y.k mantarlı tavuk sote+1 domates(konserve)
18:30 _
SU :3lt
SPOR: jillian 3/2 + 60dk yürüyüş
GÜLERCİM ben jillian yaparken zaten baya ip atlıyorum
bu arada 3 levele geçince kızlar karnım gitti iyice yan kemiklerime dokunuyorum artık