- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
aysun napsam bilmem ki pazar günü. açığı kapatmak için şimdiden ağzıma gram kaçamak girmiyor
1kilo vermem lazım yani 58.9 olacağım inşallah
evet kv dertleri bitmedi gitti bende yanarım yanarım o yaptığım temizliklere yanarım anneme bile daha öyle detaylı temizlik yapmadımm
bu dokunuyo en çok. elalem laf söylemesin diye saçımı süpürge yaparım ama canım annem bir de benim işimin ucundan tutar
oohhh o ev ekmeği mis gibi maya kokar sanki kokusu burnuma geldii
sabahları istediğin kadar yee ama akşam yememeye çalış gece acıkırsan yoğurt, ayran ve süt bunlara yönel tok tutar. zaten sen önceden yatmadan süt içiyodun noldu
yine mi bozuldu oğlunun uyku durumu:26: bi rahatsızlığımı var acaba ondan dolayı bozuluyo olmasın hastalık mevsimii çünkü allah kolaylık versin inşallah düzelir amman sen kendini bozma valla stres derken mutfağa yönelme
elifeyza sağol arkadaşım köküne turp suyu onlarınn
nasıl başardın kız salatadan başka birşey yememeyiiii? ama kalabalıkta insanın iştahı artıyorr:26: bakalım tamda benim tartılma arefesinde olacak yediklerim tühhhh
bugün olsaydıı çoktan eritirdim açığı kapatırdım.
naptın sen kuzummmmm
kaynana kızdıkça zayıflayacaksın benim gibi
iyice kıskansın seni diye zayıfla!!! veee unutma bizim takımdasın hemen çeki düzen ver kendinee verdiğin her grama ihtiyacımız varrrrr
sağol canım evet dış etkenler çok yıpratıyor insanı ama dediğin gibi büyük sabır lazım susuyorum artıkk
evet bende sade soda içmeyi yeni sevdim önceden kendinden meyveli içerdim, dediğin gibi faydası olmadığı gibi zararlı
oohhh o ev ekmeği mis gibi maya kokar sanki kokusu burnuma geldii
yine mi bozuldu oğlunun uyku durumu:26: bi rahatsızlığımı var acaba ondan dolayı bozuluyo olmasın hastalık mevsimii çünkü allah kolaylık versin inşallah düzelir amman sen kendini bozma valla stres derken mutfağa yönelme
elifeyza sağol arkadaşım köküne turp suyu onlarınn
offff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdımyedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii
naptın sen kuzummmmm
allah yardımcınız olsun güler. ne desek boş.
evet aysun. dediğin gibi biz mi büyük onlar mı bilemiyorum. kaç kez büyüklük bende kalsın diye düşünüp affetmişliğim var.... allah büyük, hiç bir şey karşılıksız kalmaz. sabredip allaha bırakabilsek.
limonlu soda+elma suyu balığın yanında süper oluyor.
eskiden sade soda içemezdim, limonlu içerdim. ama şimdi içiyorum ve çok faydalıymış. meyveliler ise faydasız hatta zararlı
sağol canım evet dış etkenler çok yıpratıyor insanı ama dediğin gibi büyük sabır lazım susuyorum artıkk
evet bende sade soda içmeyi yeni sevdim önceden kendinden meyveli içerdim, dediğin gibi faydası olmadığı gibi zararlı
Son düzenleme: