Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Bismillahirrahmanirrahiym
Rabbim guc ve irade ver

Baslangic kilom 104.7
Baslangic tarihi 29.03.2017

Miyav_su
Baslangic kilosu: 76

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama sen nerdesin

Canimsin ya telefonum yazilim guncellemesi oldu diye numaran silindi ama Allahtan tüm numaraları kaydetmisim ordan buldum.. bak icime doğmuş haftalar sonra girdim kk ya mesajini gördüm. Aylar once acmistim bu konuyu yazan olmayinca vazgecmistim cuma yarışmasına katıldım devam edemedim canim cok kilo aldim acilen birseyler yapmam lazim

Bende öyle canım hemen birlikte burada başlayalım

Nasıl çok değil 75.5 kg idim gecen hafta salı kurallarımız neler söyler misin tartılar ne Zaman spor şart mı

Ohhoo oho aramızda 30 kilocuk olunca senin kilon bana cok gelmez tabi:)
Ben tartilmayi düşünmüyorum canim tarti midemi bulandiriyor su ara hep 3lu rakamlar göre göre sogudum relaks olmak istiyorum spor sart degil benim için daha hareketli olmak için fırsat kollayip kilo vermek tek şart sen kendi şartlarını yaz canim ben sana ona gore yorum yaparim. Aramiza katilmak isteyen olursa oda kendi kuralını koysun ne kadar basit dimi

Süpersin canım Bencede sen tartılma ben Zaten ayrıca evliliğim için 35 kg yazıyorum orada ptesi tartı günleri bende buraya her ptesi atarım birde günlük nasıl beslendim onu yazarım

Son düzenleme:
İyi akşamlar canım bugünki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,yeşillik,peynir ,çiğ kuruyemiş 1 tane kuru incir ,2 minik kivi akşam dünden kalma kuru fasulye,yeşillik ve yoğurt

Oh kuru fasulyeler yenmis afiyet olsun karatayda incir var mıydı canim

Günaydın canimm
Dun menu vermedim kusurlu oldugu icin ilk gune yazmak istemedim bugunu ilk gun sayip ilerleyecegim. Sabah hicbirsey yemeden sinava gittim (meal sinavi) simdi kahvalti yaptim. Hadi bismillah deyip baslayalim benim cokkj destege ihtiyacim var kuzum iyiki yanimdasin. Bu defa yavasta olsa kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…