Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Ah ne guzel ben neden bu kadar uykuluyum peki biraksan aksama kadar uyuyacagim hep bu kilolar yuzunden hergun un çuvali kadar agirlik tasiyorum ustumde tabiki yoruluyor beden ama her gecen gun o cuvaldan gram gram atacagim agirliklarimi insallah :)

Canım kesinlikle kilodan katılıyorum kilolu iken gündüz Bile uyumak isterdim inşallah bu sefer başaralım gitsin bitsin bu kilolar bıktım eşim dünden beri diyor kilo almak yasak diye

Yesil Mercimek yemegi yap istersen canim yada mercimek koftesi mercimek cekiyor canim galiba:)
Senin menünden gördüm bayılırım yeşil mercimekli bulgur pilavına Demir seviyen düşmüş canım senin Demir seviyen kaç biliyor Musun

Adetin 3. Gunu icin mi gideceksin ne içindi bu ?
Hormon testi canım birde 3 aylık şeker kontrolüm var birde tiroidlerim için yarın birde doktorumdan selenyum ve iyot testi yapmasını istiyorum yeni okuduğum kitabımda tiroid az çalışması onların eksik oluşundandır kaynaklanıyormuş bakalım akşama kadar oradayım

Bu arada dün kotona gittim 38 beden pantolon olmadı 40 beden aldım hepsi benim suçum

31 yaşındayım iki cocugum var on yili askin surede bir cok kez cok guzel kilolar verdim oyleki akilli bir insan o kadar kilo verip hayatta geri alamaz ama buda benim deliligim oyle iste.. insallah bu son olacak
Olsun yenidenn baslaman onemli bende 33 yasindayim bende cok kez kg aldim verdim ama 7li rakamları cok gormedimdi şimdi de oyle mücadele ediyorum tekrar baslamak sabretmek ne bilim bu sefer basaroriz inş ramazana kadar bari bi 5kg versem bari izcik citir hatun olsakk dimi :))

Canım kesinlikle kilodan katılıyorum kilolu iken gündüz Bile uyumak isterdim inşallah bu sefer başaralım gitsin bitsin bu kilolar bıktım eşim dünden beri diyor kilo almak yasak diye

Benim esim yeniden diyetisyene gitti biraz dikkat ediyor hizla da kilo veriyor masallahi var korkuyorum yanimda zayıf duracak diye
Aynen daha fazla taşımak istemiyorum inşallah fit olmayi gectim artik belli bir kiloda olsam rahat hareket etsem de super:)

Canım erkeklerin metabolizması hızlı biz yavaş verelim tekrar geriye almayalım bunu unutmayalım

Senin menünden gördüm bayılırım yeşil mercimekli bulgur pilavına Demir seviyen düşmüş canım senin Demir seviyen kaç biliyor Musun

Bilmiyorum ama doktor normal seviyede hersey dedi sadece d vitamini düşükmüs

Iyi sonuclar olur umarim hastaneye vidince insan pert oluyor valla Allah yardimcin olsun:)

Olursun insallah bayrama daha var şimdiden hedef belirlemen iyi olmuş. Ah 7li rakamlar çok hos geliyor simdi gözüme cok gecmeden nasip olacak inşallah :) artik olumlu cumleler kullaniyorum inanmak bile guzel

Canım erkeklerin metabolizması hızlı biz yavaş verelim tekrar geriye almayalım bunu unutmayalım
Aynen canim reglim yakin tamda baslama tarihime denk geldi o kadar tatli karbon istegim var ki anlatamam. Su an da baskilamiyorum kendimi ne kadar zarardan vazgecersem o kadari kar cunku ben yedim mi oyle az buz yemiyorum malesef oncelikle bir normal yemege alisayim sonrasi kolay insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…