Merhaba muskam. Boyun kac kilon kac ve hedefin nedir? Neler yapmayi planliyorsun? Biraz aciklarmisin lütfen.
Tabiki var canım kuru incir ben zeytinyağına banarak yAda sütte bekleterek tüketiyorumOh kuru fasulyeler yenmis afiyet olsun karatayda incir var mıydı canim
İnşallah iyi sonuç gelir sınavından tamam bugünden itibaren yazalım yanlız kötüde beslensen yazmalısın bence görmen için diyorum ve ayda 2-3 kg vermek olsun hedefimiz ikimizinde az olsun öz olsun tekrardan almayalım o kiloluları birde bel ölçünü al Karatay diyor ya tartı değil bel ölçüsü unutma 88 cm geçerse tehlikeliGünaydın canimm
Dun menu vermedim kusurlu oldugu icin ilk gune yazmak istemedim bugunu ilk gun sayip ilerleyecegim. Sabah hicbirsey yemeden sinava gittim (meal sinavi) simdi kahvalti yaptim. Hadi bismillah deyip baslayalim benim cokkj destege ihtiyacim var kuzum iyiki yanimdasin. Bu defa yavasta olsa kurtulmak istiyorum bu kilolardan
Evet sen 90 kg görünce ne oluyorsa başa dönüyorsun canımBoyum 168 kilom 104 du onceki gun. hep 104 gorunce aklim başıma geliyor nedense zaten90 kilo benim icin bir kirilma noktası galiba onu biran once gecmem lazim hatta uzaklasmam lazim hedefim sadece kilo vermek gayret etmek onun disinda sunu yapacagim bunu yapacagim dedigimde gep husran oldu sonu
Sen ne durumdasin kilo problemin var mi ?
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba muskam. Boyun kac kilon kac ve hedefin nedir? Neler yapmayi planliyorsun? Biraz aciklarmisin lütfen.
Takipteyim sizi :)) vakit buldukca ugrarim bu hafta biraz yogun olucammİyi geceler canım
İnşallah iyi sonuç gelir sınavından tamam bugünden itibaren yazalım yanlız kötüde beslensen yazmalısın bence görmen için diyorum ve ayda 2-3 kg vermek olsun hedefimiz ikimizinde az olsun öz olsun tekrardan almayalım o kiloluları birde bel ölçünü al Karatay diyor ya tartı değil bel ölçüsü unutma 88 cm geçerse tehlikeli
Bugünki menüm kahvaltım peynir ,yarım haşlanmış yumurta,yeşillik,zeytin ve kuruyemiş akşam ise fırında köfte-patates ve yoğurt
Takipteyim sizi :)) vakit buldukca ugrarim bu hafta biraz yogun olucamm
@MuskaM sen kac yasindasin cok kg alip verdinmi yenimi aldin evlimisi çocuk varmi insülin direncin varmi cok sordum ona gore yorum yaparimm :))
Bence kendini suçlama güzel menü afiyet olsunDunun menusu
Ogle sucuklu yumurta 2 dilim ekmek (esmer) 2 parmak dilim peynir
Aksam 1 kepçe mercimekli bulgur pilavi icinde 2 parca et 1 küçük tabak kiymali pırasa yemegi yogurt yesillik
Sonra malesef iki firinda patatesli sigara böreğineyse giderek azalacak
Kesinlikle Zaten bu kilolar hızlı kilo alıp vermekten oldu metabolizma bozulduTamam canim kotude olsa artik yazarım benimde hedefim ayda 3 kilo vermek olsun daha fazla verip alacagima az olsun oz olsun:)
Sağol canımGunaydin bir haftada 500 gr canim super daha ne olsun tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?