Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Merhaba muskam. Boyun kac kilon kac ve hedefin nedir? Neler yapmayi planliyorsun? Biraz aciklarmisin lütfen.

Boyum 168 kilom 104 du onceki gun. hep 104 gorunce aklim başıma geliyor nedense zaten 90 kilo benim icin bir kirilma noktası galiba onu biran once gecmem lazim hatta uzaklasmam lazim hedefim sadece kilo vermek gayret etmek onun disinda sunu yapacagim bunu yapacagim dedigimde gep husran oldu sonu
Sen ne durumdasin kilo problemin var mi ?

İnşallah iyi sonuç gelir sınavından tamam bugünden itibaren yazalım yanlız kötüde beslensen yazmalısın bence görmen için diyorum ve ayda 2-3 kg vermek olsun hedefimiz ikimizinde az olsun öz olsun tekrardan almayalım o kiloluları birde bel ölçünü al Karatay diyor ya tartı değil bel ölçüsü unutma 88 cm geçerse tehlikeli

Evet sen 90 kg görünce ne oluyorsa başa dönüyorsun canım

Bugünki menüm kahvaltım peynir ,yarım haşlanmış yumurta,yeşillik,zeytin ve kuruyemiş akşam ise fırında köfte-patates ve yoğurt

Tamam canim kotude olsa artik yazarım benimde hedefim ayda 3 kilo vermek olsun daha fazla verip alacagima az olsun oz olsun:)

Takipteyim sizi :)) vakit buldukca ugrarim bu hafta biraz yogun olucamm
@MuskaM sen kac yasindasin cok kg alip verdinmi yenimi aldin evlimisi çocuk varmi insülin direncin varmi cok sordum ona gore yorum yaparimm :))

31 yaşındayım iki cocugum var on yili askin surede bir cok kez cok guzel kilolar verdim oyleki akilli bir insan o kadar kilo verip hayatta geri alamaz ama buda benim deliligim oyle iste.. insallah bu son olacak

Dunun menusu

Ogle sucuklu yumurta 2 dilim ekmek (esmer) 2 parmak dilim peynir

Aksam 1 kepçe mercimekli bulgur pilavi icinde 2 parca et 1 küçük tabak kiymali pırasa yemegi yogurt yesillik

Sonra malesef iki firinda patatesli sigara böreği neyse giderek azalacak

Bence kendini suçlama güzel menü afiyet olsun

Bende bugün evdeyim güya uyuyacaktım saat 07.00 uyandım uyku tutmadı dolabımı toplamayı düşünüyorum birde eşim Pazar'dan bolca yeşillik almış onları yıkayıp bez örtüye sarıp dolaba Atıcam bozulmuyor çıkarıp günlük yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…