Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Bugünki menüm :klasik Karatay kahvaltısı akşam patates salatası bol yeşillikli yanında yoğurtlu havuçlu kereviz salatası yemek yapmak Canım istemedi

Ben menumu yazmayi unutmusum

9 da
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
Peynir
Sebze söğüş
1 avuc kuruyemis
3 gun kurusu

14 de
Bol sebzeli tavuk sote
Yoğurt

20de
1 kase domates çorbası
Yarim bardak ayran

Su 2.5-3 lt

Menün genelde güzel afiyet olsun bende doymamışım sanırım birde afedersin WC'den çıkamadım ilaçların yan etkisi midemi boşalttı hemen duramadım 1 kivi yedim yerli :bicak:

Sen 9. Ruyayi goruyorsundur diye düşünüyordum ben canim :KK48:
Nasilsin bugun
Yok canım dükkana gitmiyorum ya eşim gidiyor oda yemekten sonra ben wc iken elinde çayı ile uyumuş :KK53:kolay değil hergün saat 05,00 uyanmak :KK45:bugün öğlen uyudum 1 saat kadar acayip iyi geldi birde karnım ağrıyor :KK47:wc çıkamıyorum :olamaz:haşlanmış patates yedim akşam ama sanırım yeşilliği çok koyduğum için :kızgın:bağırsaklar acayip çalışıyor :KK70::KK70:

Yok canım dükkana gitmiyorum ya eşim gidiyor oda yemekten sonra ben wc iken elinde çayı ile uyumuş :KK53:kolay değil hergün saat 05,00 uyanmak :KK45:bugün öğlen uyudum 1 saat kadar acayip iyi geldi birde karnım ağrıyor :KK47:wc çıkamıyorum :olamaz:haşlanmış patates yedim akşam ama sanırım yeşilliği çok koyduğum için :kızgın:bağırsaklar acayip çalışıyor :KK70::KK70:

Anaammm:olamaz::KK48::KK48: evet yesillikte bagirsak çalıştırıyor sade tuzlayip yeseydin iyi gelirdi
Iyiki evdesin bu ara dukkanda cok zor olurdu:KK48: geçmiş olsun canım

Glifor canım şeker ilacı bütün yan etkileri yaşıyorum nefret ettiğin intikam almak istediğin varsa bundan ver ishal ,mide bulantısı ,sinirlilik ,gaz :KK70::KK70::KK70:

Ama iyi kilo verdirir bu ara pazartesiye guzel sonuclar alirsin moralini de yukseltir o zaman sinir minir kalmaz :KK48:

Bende yarın spora gideceğim bugün sabahdan akşama kadar evde yattım evi zor toplayıp süpürdüm :temizlik:hiçbirşey yapasım Yok yarın spora gideyim diyorum oradan da d&r kitapları bir bakayım şöyle evde olmanın tadını çıkarayım birde bir elbise gördüm aman allahım almak istiyorum fakat hem çok pahalı 200 tl hemde kumaşı malesef pamuklu değil :KK58:aklımda onda kaldı yarın tekrar gidersem foto çekicem sana atarım :KK70:almam ama :KK59:

Ama iyi kilo verdirir bu ara pazartesiye guzel sonuclar alirsin moralini de yukseltir o zaman sinir minir kalmaz :KK48:
İnşallah canım ya pek umudum yok ama işte :KK53::KK53:bakalım :KK51:sabah Allah dan yarın kahvaltıyı eşim hazırlayacakmış geç gidecek gruplar 09.00 gelecekmiş şöyle saat 8 kadar kahvaltı yapalım dedik

Back
X