Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimBugünki menüm :klasik Karatay kahvaltısı akşam patates salatası bol yeşillikli yanında yoğurtlu havuçlu kereviz salatası yemek yapmak Canım istemedi
Akşam doydun mu canım yaBen menumu yazmayi unutmusum
9 da
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
Peynir
Sebze söğüş
1 avuc kuruyemis
3 gun kurusu
14 de
Bol sebzeli tavuk sote
Yoğurt
20de
1 kase domates çorbası
Yarim bardak ayran
Su 2.5-3 lt
Sağol canım benim![]()
Akşam doydun mu canım ya
Menün genelde güzel afiyet olsun bende doymamışım sanırım birde afedersin WC'den çıkamadım ilaçların yan etkisi midemi boşalttı hemen duramadım 1 kivi yedim yerli![]()
Yok canım dükkana gitmiyorum ya eşim gidiyor oda yemekten sonra ben wc iken elinde çayı ile uyumuşSen 9. Ruyayi goruyorsundur diye düşünüyordum ben canim
Nasilsin bugun
Sifa olsun canim iyi yapmışsın ilac adi ne?
Glifor canım şeker ilacı bütün yan etkileri yaşıyorum nefret ettiğin intikam almak istediğin varsa bundan ver ishal ,mide bulantısı ,sinirlilik ,gazSifa olsun canim iyi yapmışsın ilac adi ne?
İşte o ilaçGlifor kullaniyor musun canim esime dr verdiginde günlerce cikamamisti tuvaletten bas donmesi de yapiyordu
Oh süpersin devam bakalımAçlığımı gidersin diye yedim iyi tuttu canım:)
Yok canım dükkana gitmiyorum ya eşim gidiyor oda yemekten sonra ben wc iken elinde çayı ile uyumuşkolay değil hergün saat 05,00 uyanmak
bugün öğlen uyudum 1 saat kadar acayip iyi geldi birde karnım ağrıyor
wc çıkamıyorum
haşlanmış patates yedim akşam ama sanırım yeşilliği çok koyduğum için
bağırsaklar acayip çalışıyor
![]()
Evet dükkanda kötü oluyorum ya zor gidiyorum wcAnaammmevet yesillikte bagirsak çalıştırıyor sade tuzlayip yeseydin iyi gelirdi
Iyiki evdesin bu ara dukkanda cok zor olurdugeçmiş olsun canım
Glifor canım şeker ilacı bütün yan etkileri yaşıyorum nefret ettiğin intikam almak istediğin varsa bundan ver ishal ,mide bulantısı ,sinirlilik ,gaz![]()
İnşallah canım ya pek umudum yok ama işteAma iyi kilo verdirir bu ara pazartesiye guzel sonuclar alirsin moralini de yukseltir o zaman sinir minir kalmaz![]()