Pesimdeler mi?

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Herkese iyi geceler arkadaslar. Aslinda cok buyuk bir dert yada sizlerin fikrini alirsam takmicagim bir dert olacak benim icin.
18yaslarimda eski sevgilim vardi 3 yil beraber cikiyorduk ailesiyle tanismistim gorusuyorduk lakin .Bu eski erkek arkadasim ve ailesi bir tuhafti bende cocukluk akliyla o eski erkek arkadasimla konusuyordum. .Sorsaniz yuz yuze 5defa bile gorusmemisizdir . 3 yil surdu bu boyle cocukluk seviyesinde.Sonra bu erkek arkadas hapse girdi kavgadan dolayi anneside bana haber verdiydi ozamanlar herneyse sok olmustum. Sonra bir gun annesi goruse gitcegini soyledi gelmek istersen sanada izin cikartirim dedi bende saf olarak hemen kabul ettim.Goruse gittik orda resimde cektik ben annesi ablasi eski erkek arkadasim.Ben ve eski erkek arkadasim yan yanayiz digerleride karsi masada bu sekilde bir poz verdik.
.Sonra bu eski sevgilim cikti .Bende ailesi ve kendisini uygun bulmadigim icin ayrildim cok pesimden kostu yok intihar edicekmis yok beni kaciracakmis.Bende tabi her yerde sildim bunu ayrildik cunku belaliydi sonradan ogrendim .Arkadas cevreme hep beni sormus aradi ama bulamadi ozmanlar.Arkadaslar simdi gecen arkadasmin fecebooktan annesinin sayfasina baktim birde ne goreyim tam 6 yil onceki o pozu paylasmis annesi ozaman ve kaldirmamis.Istese kaldiramazmiydi vede herkes o resmi goruyor basimdan asagi kaynar su dokuldu resmen.Neden kaldirmamistir baskasi gorsun demeleri icin mi annemlerin memleketindeler zaten ya tanidik birine denk gelse.Suan evliyim 4 yillik cocuklarimda var ama bu nedir ne anlama geliyor ?Beni hala soruyorlar mi ki insan istese kaldiramamaz mi?
Bellirtmek isterim annesi cok etrikaci biriydi ozman lar bile anliyordum.Vede oglu cok sevmisti beni onun icin mi boyle yapiyor? Anlam veremiyorum ozamanlar ama nasil boyle insanlarla resim cekmisim diye .Ya zararlari dokunursa bu durumdan ne bileyim iste Cok rahatsizm bu durumdan guzel yorumlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.Bebislerim den zaman bulursam cevap yazicam

Son düzenleme:
Fotoğrafı unutmuşlardır kaç sene geçmiş bazı insanlar öyle salaş yaşar. Durup dururken siz annesinin hesabına neden baktınız ki? Sizi sorduklarını düşünmüyorum sorsalar da cevap belli; evli ve çocuklu. O saatten sonra da kimse kimsenin peşine düşmez bence. Başka bekar kadın mı yok memlekette?

Meraktan oyle baktik.ama bakmaz olaydik .tarigi zaten 2011 yili ozaman cekmistik o tarihte koymis resmi.aslinda ne bileyim belali tipler oldugu icim sag lari sollari belli olmaz ya

Teee o zaman paylaşmış unutmuş gitmiştir silme geregi duymamıştır kasıtlı birşey oldugunu sanmıyorum sorduklarınıda sanmıyorum.
Ayy insallah canim.Gorunce cok sasirdim aslimda cekindigim nokta benim akrabalarimdn birileri tesadufen gorurlerse diye .

unutmuştur kadın...
Sosyal hesap temizleme gibi bir şey bende yapmam mesela. Twitter da falan okul zamanı arkadaşlarla yaptığımız geyikler var, herkeste görebiliyor.
Şimdi evliyim kv falan acar bakar görür dur şunları sileyim diye düşünmedim hiç...
Bir şey olmaz aradan kaç yıl geçmiş.
Eşinizle aranızda bu mesele ile ilgili bir yalan dolan varsa onu bilemem. Evliliğe şeffaf başlamalıydınız.

Meraktan oyle baktik.ama bakmaz olaydik .tarigi zaten 2011 yili ozaman cekmistik o tarihte koymis resmi.aslinda ne bileyim belali tipler oldugu icim sag lari sollari belli olmaz ya

Bence konu kapanmıştır. Belalı olsalar ne o resimden bir şey çıkmaz ki eşiniz görse de. Ne olacak kimsenin eski sevgilisi vs olamaz mı? Kaç kadın/erkek ilk sevgilisi ile evleniyor? Kötü ve açıklanmayacak bir fotoğraf değil bence kafanıza takmayın. Yuvanızı yıkacak halleri yok.

Bazı insanlar sosyal medyada paylaştığı fotoları önemsemiyor.
Öyle fütursuzca paylaşıyor bir daha da bakmıyorlar bile..
Bu da öyle olmalı.
İnsan oğlunun hapiste iken olan fotosunu neden paylaşırki.........

Ve siz neden kadının profiline bakma gereği duydunuz?

Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.Esimden tana teredut yok gecmisi herseyi bilir zaten diyorum ya cocukluk zamaniydi bunu ozlellikle belirttim.Insallah dediginiz gibidir annesi unutmustur.Rahatsiz oldum.

Bilincli olarak resmi kaldirmadiklarini dusunmuyorum, uzerinden yillar gecmis unutmuslardir. Dedigin gibi belali bir tipse sana ulasamayinca coktan takmistir baskasina kancayi. Nosuna dert edinip sikma canini

Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.Esimden tana teredut yok gecmisi herseyi bilir zaten diyorum ya cocukluk zamaniydi bunu ozlellikle belirttim.Insallah dediginiz gibidir annesi unutmustur.Rahatsiz oldum.

Olmuş bir talihsizlik yapılmış bir hata diyin geçin bence. Şaşkınlığınızı anlıyorum ama yapacak bir şey de yok...
kadına kaldır diyemeyeceğinize göre.. eşinizle de sıkıntınız olmayacaksa geri kalanı boşverin.kimse de tutup bilmem kaç sene öncesine kadar o kadının profilini incelemez zaten :)

Yorumun icim saol canim kesinlikle bulasma gibi bir durum soz konuau olamazm.Oyle bir niyetim yok ama cok rahatsiz bu dirumdan uatinden yillar gecmis kadin yani neden kaldimazsin

Yorumun icim saol canim kesinlikle bulasma gibi bir durum soz konuau olamazm.Oyle bir niyetim yok ama cok rahatsiz bu dirumdan uatinden yillar gecmis kadin yani neden kaldimazsin

Unutmuştur bence. Annesi zaten di mi yani genç değil, gençler daha çok ilgili sosyal medyaya, fotoğraf temizlemeye, profil düzenlemeye falan. Yaşlılar bunları düşünmüyor.

Saol canim ya icimi ferahlatirdiniz
NE bileyim borden gorunce cok sasirdim.Dedigin gibi normal bir resim hata orda cok kucuk oldugum ocin simdiki halime bakan sesnsin demez

Sorma canim tuhaf bir aileydi.Meraktan baktim kadina ne bileyim oyle ama bakmaz olaydik. YA gorunce resmen basimdan asagi kaynar su dokuldu normal bir aile olsa hoc takmam ama bellirttigim gibi belali derler ya o tip ailerler

Saol canim ya icimi ferahlatirdiniz
NE bileyim borden gorunce cok sasirdim.Dedigin gibi normal bir resim hata orda cok kucuk oldugum ocin simdiki halime bakan sesnsin demez

Rica ederim canım benim de öyle eski fotoğraflarımı nişanlım görse kesinlikle inanmaz tanımaz Rahat ol korkma bir şeycik çıkmaz bu resim mevzusundan görse de tanımaz, tanısa da ne olacak bir yan yana durmuşsunuz dudak dudağa olsa kıskançlık krizi vs olabilirdi de. Üzme kendinii

Bilincli olarak resmi kaldirmadiklarini dusunmuyorum, uzerinden yillar gecmis unutmuslardir. Dedigin gibi belali bir tipse sana ulasamayinca coktan takmistir baskasina kancayi. Nosuna dert edinip sikma canini
Tesekkurler yorumun icin.Umarim oyledir ozamnlar cok psiklonimi bozdu cocuk
Yok seni kacircam yok kendimi oldururum bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…