Meraktan oyle baktik.ama bakmaz olaydik .tarigi zaten 2011 yili ozaman cekmistik o tarihte koymis resmi.aslinda ne bileyim belali tipler oldugu icim sag lari sollari belli olmaz yaFotoğrafı unutmuşlardır kaç sene geçmiş bazı insanlar öyle salaş yaşar. Durup dururken siz annesinin hesabına neden baktınız ki? Sizi sorduklarını düşünmüyorum sorsalar da cevap belli; evli ve çocuklu. O saatten sonra da kimse kimsenin peşine düşmez bence. Başka bekar kadın mı yok memlekette?
Ayy insallah canim.Gorunce cok sasirdim aslimda cekindigim nokta benim akrabalarimdn birileri tesadufen gorurlerse diye .Teee o zaman paylaşmış unutmuş gitmiştir silme geregi duymamıştır kasıtlı birşey oldugunu sanmıyorum sorduklarınıda sanmıyorum.
Meraktan oyle baktik.ama bakmaz olaydik .tarigi zaten 2011 yili ozaman cekmistik o tarihte koymis resmi.aslinda ne bileyim belali tipler oldugu icim sag lari sollari belli olmaz ya
Nasıl sildirebilirsin acaba ?Ayy insallah canim.Gorunce cok sasirdim aslimda cekindigim nokta benim akrabalarimdn birileri tesadufen gorurlerse diye .
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.Esimden tana teredut yok gecmisi herseyi bilir zaten diyorum ya cocukluk zamaniydi bunu ozlellikle belirttim.Insallah dediginiz gibidir annesi unutmustur.Rahatsiz oldum.unutmuştur kadın...
Sosyal hesap temizleme gibi bir şey bende yapmam mesela. Twitter da falan okul zamanı arkadaşlarla yaptığımız geyikler var, herkeste görebiliyor.
Şimdi evliyim kv falan acar bakar görür dur şunları sileyim diye düşünmedim hiç...
Bir şey olmaz aradan kaç yıl geçmiş.
Eşinizle aranızda bu mesele ile ilgili bir yalan dolan varsa onu bilemem. Evliliğe şeffaf başlamalıydınız.
Bilmiyorum ki aslinda burdaki genel arkadadlar hepsi unutmustur diyor ama sanmiyorum.Kadim paylasimlari hep yeni demmeki aktif kullaniyor fecebok imsan dememzmi dur bi sunu sileyim diye?Nasıl sildirebilirsin acaba ?
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.Esimden tana teredut yok gecmisi herseyi bilir zaten diyorum ya cocukluk zamaniydi bunu ozlellikle belirttim.Insallah dediginiz gibidir annesi unutmustur.Rahatsiz oldum.
Yorumun icim saol canim kesinlikle bulasma gibi bir durum soz konuau olamazm.Oyle bir niyetim yok ama cok rahatsiz bu dirumdan uatinden yillar gecmis kadin yani neden kaldimazsinUnutmuştur ya öyle saplantılı olsa siz evlenmeden çocuk yapmadan önce sizinle tekrar iletişime geçmeye çalışırdı. Eski fotoğraflara bakıp kaldırmak aklına gelmemiştir, bence bulaşıp kendinizi hatırlatmayın.
Yorumun icim saol canim kesinlikle bulasma gibi bir durum soz konuau olamazm.Oyle bir niyetim yok ama cok rahatsiz bu dirumdan uatinden yillar gecmis kadin yani neden kaldimazsin
Saol canim ya icimi ferahlatirdinizBence konu kapanmıştır. Belalı olsalar ne o resimden bir şey çıkmaz ki eşiniz görse de. Ne olacak kimsenin eski sevgilisi vs olamaz mı? Kaç kadın/erkek ilk sevgilisi ile evleniyor? Kötü ve açıklanmayacak bir fotoğraf değil bence kafanıza takmayın. Yuvanızı yıkacak halleri yok.
Sorma canim tuhaf bir aileydi.Meraktan baktim kadina ne bileyim oyle ama bakmaz olaydik. YA gorunce resmen basimdan asagi kaynar su dokuldu normal bir aile olsa hoc takmam ama bellirttigim gibi belali derler ya o tip ailerlerBazı insanlar sosyal medyada paylaştığı fotoları önemsemiyor.
Öyle fütursuzca paylaşıyor bir daha da bakmıyorlar bile..
Bu da öyle olmalı.
İnsan oğlunun hapiste iken olan fotosunu neden paylaşırki.........
Ve siz neden kadının profiline bakma gereği duydunuz?
Saol canim ya icimi ferahlatirdiniz
NE bileyim borden gorunce cok sasirdim.Dedigin gibi normal bir resim hata orda cok kucuk oldugum ocin simdiki halime bakan sesnsin demez
Tesekkurler yorumun icin.Umarim oyledir ozamnlar cok psiklonimi bozdu cocukBilincli olarak resmi kaldirmadiklarini dusunmuyorum, uzerinden yillar gecmis unutmuslardir. Dedigin gibi belali bir tipse sana ulasamayinca coktan takmistir baskasina kancayi. Nosuna dert edinip sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?