Pesimdeler mi?

Saol canim insallah ne bileyim artik unutmustur umarim

Rica edin evlendiginizi ve cocuklarinizin oldugunu soyleyin. Nasip degilmis ayrildik diyin guzellikle.

Sorma canim tuhaf bir aileydi.Meraktan baktim kadina ne bileyim oyle ama bakmaz olaydik. YA gorunce resmen basimdan asagi kaynar su dokuldu normal bir aile olsa hoc takmam ama bellirttigim gibi belali derler ya o tip ailerler
Anlıyorum insan bazen merak eder, hepimiz birilerine bakmışızdır.
Lakin 6 sene evveline kadar bakmanız abartı olmuş sanki.
Neyse, bence hiiiç kafanızı kurcalamayın. Onların derdi olsanız çoktan bulaşırlardı.

Unutmuştur bence. Annesi zaten di mi yani genç değil, gençler daha çok ilgili sosyal medyaya, fotoğraf temizlemeye, profil düzenlemeye falan. Yaşlılar bunları düşünmüyor.
50 kusur yaslarda canim soylede dusundum unutuysa kizi neden anne kaldir demiyor ki onlar gormuyormu. BIrde insan oglunun uzulmesini istemez ki kaldirir diymi

Aunen :))sadece yan yana iki ergen pozu siz dusunun el ele bile 3 yil tutusmadik sorsaniz.ergenlik maceralari

50 kusur yaslarda canim soylede dusundum unutuysa kizi neden anne kaldir demiyor ki onlar gormuyormu. BIrde insan oglunun uzulmesini istemez ki kaldirir diymi

6 yıl önce ya kim hatırlayacak 1-2 yıl geçmiş olsa neyse de. Boşverin anlam da yüklemeyin, görmemiş gibi davranın.

Soyle canim saufasina direk girince ilk fotogralar kisminda gorundum nasil oluyor bilmiyorum ama.Hani asagilara dogru inmedim direk saufasini acinca fotograflar diyor ya orda gordum aslinda

Toplasaniz yuzyuze en fazla 5 kez gorustunuz ama ailesiyle tanistiniz.cocuk hapse girdi cikti siz belali oldugunu sonradan ogrendiniz.kafamda deli sorular

Bilmiyorum ki aslinda burdaki genel arkadadlar hepsi unutmustur diyor ama sanmiyorum.Kadim paylasimlari hep yeni demmeki aktif kullaniyor fecebok imsan dememzmi dur bi sunu sileyim diye?
Çok eskide kalmış 2011 diyorsun bugün 2017 kaç tane foto atmıştır üstüne

Toplasaniz yuzyuze en fazla 5 kez gorustunuz ama ailesiyle tanistiniz.cocuk hapse girdi cikti siz belali oldugunu sonradan ogrendiniz.kafamda deli sorular
kucuk bir sehirde yasadigimiz icin fazla bulusmuyorduk .ben ilk tanistigimda zaten annesine fln soylemiati.hapse girdiginde bir kac tanidiktan ogrendim tekin ayak olmadiklarini hemen ayrildim zaten.Ozamanlar hazmedemedi surekli pesimdeydi takilmam mormalde bu resme ama acaba ozamnlar yuzunden huzurumu bozmak istiyorlar dedim

Rica edin evlendiginizi ve cocuklarinizin oldugunu soyleyin. Nasip degilmis ayrildik diyin guzellikle.
Yorumuz icin tesekkur ediyorum.Bellirtigim gibi belali olduklari icin kesinlikle muhatap olmayi dusunmuyorum.Anlicaklatini sanmam soyle diyim yolda gorsem yolumu degistiririm.

Ya canim hapse girdigini ogrendim hemen ayrildim diyorsun.mesajinda da goruse gittigini orada foto cekildigini yazmissin.ben anlamadim ama neyse.belliki ailecek manyaklar.bunca zaman bulasmamislar herhalde bundan sonrada bulasmazlar.umarim

Anne harbi tuhafmis ne zmN yayinlamis peki o dknemmi ozmna unutmustur yenimi yayinlamis.
Sanki cok gurur duyulacak fotoymus gibi hapisteki oglunun gorus gunu anisi te allahim ya

Ya canim hapse girdigini ogrendim hemen ayrildim diyorsun.mesajinda da goruse gittigini orada foto cekildigini yazmissin.ben anlamadim ama neyse.belliki ailecek manyaklar.bunca zaman bulasmamislar herhalde bundan sonrada bulasmazlar.umarim
Zaten hapse girdi bir kere goruse gittim resim cektim cekmez olaydim bu .Sonra ogrendim bir kac kisden ne olduginu o sekilde bitirdim.umarim canim.

Anne harbi tuhafmis ne zmN yayinlamis peki o dknemmi ozmna unutmustur yenimi yayinlamis.
Sanki cok gurur duyulacak fotoymus gibi hapisteki oglunun gorus gunu anisi te allahim ya
Resim cektigimi yil yayinlamis 2011 de .lakin sayfasina ilk baktigimizda fotograflar kisminda direk kendi gordim baya sok oldum .Ayriyen sorma hapisteki ogluyla cok ovinur gibi birde koymus resmi
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…