Saol canim insallah ne bileyim artik unutmustur umarimOlmuş bir talihsizlik yapılmış bir hata diyin geçin bence. Şaşkınlığınızı anlıyorum ama yapacak bir şey de yok...
kadına kaldır diyemeyeceğinize göre.. eşinizle de sıkıntınız olmayacaksa geri kalanı boşverin.kimse de tutup bilmem kaç sene öncesine kadar o kadının profilini incelemez zaten :)
Rica edin evlendiginizi ve cocuklarinizin oldugunu soyleyin. Nasip degilmis ayrildik diyin guzellikle.Herkese iyi geceler arkadaslar. Aslinda cok buyuk bir dert yada sizlerin fikrini alirsam takmicagim bir dert olacak benim icin.
18yaslarimda eski sevgilim vardi 3 yil beraber cikiyorduk ailesiyle tanismistim gorusuyorduk lakin .Bu eski erkek arkadasim ve ailesi bir tuhafti bende cocukluk akliyla o eski erkek arkadasimla konusuyordum. .Sorsaniz yuz yuze 5defa bile gorusmemisizdir . 3 yil surdu bu boyle cocukluk seviyesinde.Sonra bu erkek arkadas hapse girdi kavgadan dolayi anneside bana haber verdiydi ozamanlar herneyse sok olmustum. Sonra bir gun annesi goruse gitcegini soyledi gelmek istersen sanada izin cikartirim dedi bende saf olarak hemen kabul ettim.Goruse gittik orda resimde cektik ben annesi ablasi eski erkek arkadasim.Ben ve eski erkek arkadasim yan yanayiz digerleride karsi masada bu sekilde bir poz verdik.
.Sonra bu eski sevgilim cikti .Bende ailesi ve kendisini uygun bulmadigim icin ayrildim cok pesimden kostu yok intihar edicekmis yok beni kaciracakmis.Bende tabi her yerde sildim bunu ayrildik cunku belaliydi sonradan ogrendim .Arkadas cevreme hep beni sormus aradi ama bulamadi ozmanlar.Arkadaslar simdi gecen arkadasmin fecebooktan annesinin sayfasina baktim birde ne goreyim tam 6 yil onceki o pozu paylasmis annesi ozaman ve kaldirmamis.Istese kaldiramazmiydi vede herkes o resmi goruyor basimdan asagi kaynar su dokuldu resmen.Neden kaldirmamistir baskasi gorsun demeleri icin mi annemlerin memleketindeler zaten ya tanidik birine denk gelse. Suan evliyim 4 yillik cocuklarimda var ama bu nedir ne anlama geliyor ?Beni hala soruyorlar mi ki insan istese kaldiramamaz mi?
Bellirtmek isterim annesi cok etrikaci biriydi ozman lar bile anliyordum.Vede oglu cok sevmisti beni onun icin mi boyle yapiyor? Anlam veremiyorum ozamanlar ama nasil boyle insanlarla resim cekmisim diye .Ya zararlari dokunursa bu durumdan ne bileyim iste Cok rahatsizm bu durumdan guzel yorumlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.Bebislerim den zaman bulursam cevap yazicam
Anlıyorum insan bazen merak eder, hepimiz birilerine bakmışızdır.Sorma canim tuhaf bir aileydi.Meraktan baktim kadina ne bileyim oyle ama bakmaz olaydik. YA gorunce resmen basimdan asagi kaynar su dokuldu normal bir aile olsa hoc takmam ama bellirttigim gibi belali derler ya o tip ailerler
50 kusur yaslarda canim soylede dusundum unutuysa kizi neden anne kaldir demiyor ki onlar gormuyormu. BIrde insan oglunun uzulmesini istemez ki kaldirir diymiUnutmuştur bence. Annesi zaten di mi yani genç değil, gençler daha çok ilgili sosyal medyaya, fotoğraf temizlemeye, profil düzenlemeye falan. Yaşlılar bunları düşünmüyor.
Aunen :))sadece yan yana iki ergen pozu siz dusunun el ele bile 3 yil tutusmadik sorsaniz.ergenlik maceralariRica ederim canım benim de öyle eski fotoğraflarımı nişanlım görse kesinlikle inanmaz tanımazRahat ol korkma bir şeycik çıkmaz bu resim mevzusundan görse de tanımaz, tanısa da ne olacak bir yan yana durmuşsunuz dudak dudağa olsa kıskançlık krizi vs olabilirdi de. Üzme kendinii
50 kusur yaslarda canim soylede dusundum unutuysa kizi neden anne kaldir demiyor ki onlar gormuyormu. BIrde insan oglunun uzulmesini istemez ki kaldirir diymi
Soyle canim saufasina direk girince ilk fotogralar kisminda gorundum nasil oluyor bilmiyorum ama.Hani asagilara dogru inmedim direk saufasini acinca fotograflar diyor ya orda gordum aslindaAnlıyorum insan bazen merak eder, hepimiz birilerine bakmışızdır.
Lakin 6 sene evveline kadar bakmanız abartı olmuş sanki.
Neyse, bence hiiiç kafanızı kurcalamayın. Onların derdi olsanız çoktan bulaşırlardı.
Çok eskide kalmış 2011 diyorsun bugün 2017 kaç tane foto atmıştır üstüneBilmiyorum ki aslinda burdaki genel arkadadlar hepsi unutmustur diyor ama sanmiyorum.Kadim paylasimlari hep yeni demmeki aktif kullaniyor fecebok imsan dememzmi dur bi sunu sileyim diye?
Aunen canim oyle yapicam bakalm kafamda kurmak istemedim.Birde sizlerle paylasay dedim icim ferahladi6 yıl önce ya kim hatırlayacak 1-2 yıl geçmiş olsa neyse de. Boşverin anlam da yüklemeyin, görmemiş gibi davranın.
kucuk bir sehirde yasadigimiz icin fazla bulusmuyorduk .ben ilk tanistigimda zaten annesine fln soylemiati.hapse girdiginde bir kac tanidiktan ogrendim tekin ayak olmadiklarini hemen ayrildim zaten.Ozamanlar hazmedemedi surekli pesimdeydi takilmam mormalde bu resme ama acaba ozamnlar yuzunden huzurumu bozmak istiyorlar dedimToplasaniz yuzyuze en fazla 5 kez gorustunuz ama ailesiyle tanistiniz.cocuk hapse girdi cikti siz belali oldugunu sonradan ogrendiniz.kafamda deli sorular
Evet tatlim atmiti baya hepti anlamlai sozler bir resim ben varimÇok eskide kalmış 2011 diyorsun bugün 2017 kaç tane foto atmıştır üstüne
Yorumuz icin tesekkur ediyorum.Bellirtigim gibi belali olduklari icin kesinlikle muhatap olmayi dusunmuyorum.Anlicaklatini sanmam soyle diyim yolda gorsem yolumu degistiririm.Rica edin evlendiginizi ve cocuklarinizin oldugunu soyleyin. Nasip degilmis ayrildik diyin guzellikle.
Bilmemki aslinda hicte bulasmak istemiyorum.Sanirim fotografi sikayet etme diye bisey vardi facete.bi onu dene istersen
Ya canim hapse girdigini ogrendim hemen ayrildim diyorsun.mesajinda da goruse gittigini orada foto cekildigini yazmissin.ben anlamadim ama neyse.belliki ailecek manyaklar.bunca zaman bulasmamislar herhalde bundan sonrada bulasmazlar.umarimkucuk bir sehirde yasadigimiz icin fazla bulusmuyorduk .ben ilk tanistigimda zaten annesine fln soylemiati.hapse girdiginde bir kac tanidiktan ogrendim tekin ayak olmadiklarini hemen ayrildim zaten.Ozamanlar hazmedemedi surekli pesimdeydi takilmam mormalde bu resme ama acaba ozamnlar yuzunden huzurumu bozmak istiyorlar dedim
Zaten hapse girdi bir kere goruse gittim resim cektim cekmez olaydim bu .Sonra ogrendim bir kac kisden ne olduginu o sekilde bitirdim.umarim canim.Ya canim hapse girdigini ogrendim hemen ayrildim diyorsun.mesajinda da goruse gittigini orada foto cekildigini yazmissin.ben anlamadim ama neyse.belliki ailecek manyaklar.bunca zaman bulasmamislar herhalde bundan sonrada bulasmazlar.umarim
Resim cektigimi yil yayinlamis 2011 de .lakin sayfasina ilk baktigimizda fotograflar kisminda direk kendi gordim baya sok oldum .Ayriyen sorma hapisteki ogluyla cok ovinur gibi birde koymus resmiAnne harbi tuhafmis ne zmN yayinlamis peki o dknemmi ozmna unutmustur yenimi yayinlamis.
Sanki cok gurur duyulacak fotoymus gibi hapisteki oglunun gorus gunu anisi te allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?