- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ozaman korkma unutmustur o yillarda yayinlamis kalmis o sekilde tanidik goruruse aradan yilar gecmis ben degilim dersin ya da kizi arkadasimdi kardesini ziyReye gidiyomus cocuk akli bend ecezaevini merak etmistim filan diye salla biseyelr onemli durum degil panik yapma relaks bak 2011 den bu ana sen gormedin ama o foto facedeydi bisey olmadi degilmi yine olmaz rahat olResim cektigimi yil yayinlamis 2011 de .lakin sayfasina ilk baktigimizda fotograflar kisminda direk kendi gordim baya sok oldum .Ayriyen sorma hapisteki ogluyla cok ovinur gibi birde koymus resmi
:))
Bilmemki canim hic muhatap olmak istemiyorimface a şikayet etsen silerler belki
Saol canim guzel yorimun icin icim ferahladi hakketen bendaja yeni gordum o yiladan beri var.Dediginiz gibi biri gorseydi bana derdi zaten resimde cok kucugum orda ki halim ve simdoki halim cok fark var.Ozaman korkma unutmustur o yillarda yayinlamis kalmis o sekilde tanidik goruruse aradan yilar gecmis ben degilim dersin ya da kizi arkadasimdi kardesini ziyReye gidiyomus cocuk akli bend ecezaevini merak etmistim filan diye salla biseyelr onemli durum degil panik yapma relaks bak 2011 den bu ana sen gormedin ama o foto facedeydi bisey olmadi degilmi yine olmaz rahat ol
Tamam iste o fotodaki sen degilsin olaki goren olsa ne bileyim elin kizini banami benzettiniz okSaol canim guzel yorimun icin icim ferahladi hakketen bendaja yeni gordum o yiladan beri var.Dediginiz gibi biri gorseydi bana derdi zaten resimde cok kucugum orda ki halim ve simdoki halim cok fark var.
Insallah canim :))ne bileyim boyle gorince biraz hiylandim ama bos yere taktimisim.Rabim baska dert vermesinnedense gulumsetti konunuz beni :))) unutulup gitmistir kasti birsey yoktur. Gorecek olsa birileri şimdiye kadar görürdü. Endişe etmeyin
Haklısınız ilk görünce bir panik olmuşsunuzdur :)Insallah canim :))ne bileyim boyle gorince biraz hiylandim ama bos yere taktimisim.Rabim baska dert vermesin
Tamam canim o eski ben ben degilimTamam iste o fotodaki sen degilsin olaki goren olsa ne bileyim elin kizini banami benzettiniz ok
Aunen canimNe munasebet ben kim o kim dersiniz sorana :)) insan insana benzer
Kardeş bir alemsin yaa kadın şimdi paylaşsa tamam da teee o zaman paylaşmış sonra da silmemiş unutmuş gitmiştir tabiki peşinde değiller :)))) öyle bir başlık açmışsın ki yani sanki FBI peşinde gibi:))) rahat ol dostum seni yüz kere unutmuşlardırHerkese iyi geceler arkadaslar. Aslinda cok buyuk bir dert yada sizlerin fikrini alirsam takmicagim bir dert olacak benim icin.
18yaslarimda eski sevgilim vardi 3 yil beraber cikiyorduk ailesiyle tanismistim gorusuyorduk lakin .Bu eski erkek arkadasim ve ailesi bir tuhafti bende cocukluk akliyla o eski erkek arkadasimla konusuyordum. .Sorsaniz yuz yuze 5defa bile gorusmemisizdir . 3 yil surdu bu boyle cocukluk seviyesinde.Sonra bu erkek arkadas hapse girdi kavgadan dolayi anneside bana haber verdiydi ozamanlar herneyse sok olmustum. Sonra bir gun annesi goruse gitcegini soyledi gelmek istersen sanada izin cikartirim dedi bende saf olarak hemen kabul ettim.Goruse gittik orda resimde cektik ben annesi ablasi eski erkek arkadasim.Ben ve eski erkek arkadasim yan yanayiz digerleride karsi masada bu sekilde bir poz verdik.
.Sonra bu eski sevgilim cikti .Bende ailesi ve kendisini uygun bulmadigim icin ayrildim cok pesimden kostu yok intihar edicekmis yok beni kaciracakmis.Bende tabi her yerde sildim bunu ayrildik cunku belaliydi sonradan ogrendim .Arkadas cevreme hep beni sormus aradi ama bulamadi ozmanlar.Arkadaslar simdi gecen arkadasmin fecebooktan annesinin sayfasina baktim birde ne goreyim tam 6 yil onceki o pozu paylasmis annesi ozaman ve kaldirmamis.Istese kaldiramazmiydi vede herkes o resmi goruyor basimdan asagi kaynar su dokuldu resmen.Neden kaldirmamistir baskasi gorsun demeleri icin mi annemlerin memleketindeler zaten ya tanidik birine denk gelse. Suan evliyim 4 yillik cocuklarimda var ama bu nedir ne anlama geliyor ?Beni hala soruyorlar mi ki insan istese kaldiramamaz mi?
Bellirtmek isterim annesi cok etrikaci biriydi ozman lar bile anliyordum.Vede oglu cok sevmisti beni onun icin mi boyle yapiyor? Anlam veremiyorum ozamanlar ama nasil boyle insanlarla resim cekmisim diye .Ya zararlari dokunursa bu durumdan ne bileyim iste Cok rahatsizm bu durumdan guzel yorumlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.Bebislerim den zaman bulursam cevap yazicam
Evet canim dusunsenize siz evlisiniz baska birine sarilarak baskasi resmininizi fece koymusHaklısınız ilk görünce bir panik olmuşsunuzdur :)
:))))guzel yorumun icin tesekkur ediyorum canim Gercekten abartmisim sanirim bilmiyorum meraktan baktik birde gordum oyle goren dedigon gibi FBI pesimde zanetcekKardeş bir alemsin yaa kadın şimdi paylaşsa tamam da teee o zaman paylaşmış sonra da silmemiş unutmuş gitmiştir tabiki peşinde değiller :)))) öyle bir başlık açmışsın ki yani sanki FBI peşinde gibi:))) rahat ol dostum seni yüz kere unutmuşlardır
Artı ailenden birileri o fotoyu görmez; güncel foto değil... önlerine gelmez yani, hususi kadını ekleyip tüm fotolarına bakmaları lazım ki bunu niye yapsınlar. Artı görseler bile sana neden hesap sorsunlar sen artık evli barklı kadınsın yani kocandan başka kim sana hesap sorsun.. rahat ol kocan da görse bişey olmaz yanlış bir şey yapmamışsın ...
Bu arada peşimdeler mi demişin ama asıl sen kadının peşine düşmüşsün Allah seni naapmasın :)))
Sıkıntı yok sen kendin de takibi bırak düşünme iki güne normal hayatına dönersin:))))guzel yorumun icin tesekkur ediyorum canim Gercekten abartmisim sanirim bilmiyorum meraktan baktik birde gordum oyle goren dedigon gibi FBI pesimde zanetcek
Cok tesekkur ediyorum sanirim bos yere taktim Allah iyi insanlarla karsilastirsinSıkıntı yok sen kendin de takibi bırak düşünme iki güne normal hayatına dönersinsevgiler
Düşündüm ve panik oldum :)))Evet canim dusunsenize siz evlisiniz baska birine sarilarak baskasi resmininizi fece koymus
Hakliyim demi bende :)))Düşündüm ve panik oldum :)))
Evet canim bosverdim zatrn diyorum kac yil olmus bu zamana kadar kimse gormediyse bu saaten sonrada gormezler artikiçini rahat tut insallah kimse görmez ki görse bile çoctan olmuş bitmiş bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?