Pesimdeler mi?

Resim cektigimi yil yayinlamis 2011 de .lakin sayfasina ilk baktigimizda fotograflar kisminda direk kendi gordim baya sok oldum .Ayriyen sorma hapisteki ogluyla cok ovinur gibi birde koymus resmi
:))
Ozaman korkma unutmustur o yillarda yayinlamis kalmis o sekilde tanidik goruruse aradan yilar gecmis ben degilim dersin ya da kizi arkadasimdi kardesini ziyReye gidiyomus cocuk akli bend ecezaevini merak etmistim filan diye salla biseyelr onemli durum degil panik yapma relaks bak 2011 den bu ana sen gormedin ama o foto facedeydi bisey olmadi degilmi yine olmaz rahat ol

Saol canim guzel yorimun icin icim ferahladi hakketen bendaja yeni gordum o yiladan beri var.Dediginiz gibi biri gorseydi bana derdi zaten resimde cok kucugum orda ki halim ve simdoki halim cok fark var.

nedense gulumsetti konunuz beni :))) unutulup gitmistir kasti birsey yoktur. Gorecek olsa birileri şimdiye kadar görürdü. Endişe etmeyin

nedense gulumsetti konunuz beni :))) unutulup gitmistir kasti birsey yoktur. Gorecek olsa birileri şimdiye kadar görürdü. Endişe etmeyin
Insallah canim :))ne bileyim boyle gorince biraz hiylandim ama bos yere taktimisim.Rabim baska dert vermesin

Kardeş bir alemsin yaa kadın şimdi paylaşsa tamam da teee o zaman paylaşmış sonra da silmemiş unutmuş gitmiştir tabiki peşinde değiller :)))) öyle bir başlık açmışsın ki yani sanki FBI peşinde gibi:))) rahat ol dostum seni yüz kere unutmuşlardır

Artı ailenden birileri o fotoyu görmez; güncel foto değil... önlerine gelmez yani, hususi kadını ekleyip tüm fotolarına bakmaları lazım ki bunu niye yapsınlar. Artı görseler bile sana neden hesap sorsunlar sen artık evli barklı kadınsın yani kocandan başka kim sana hesap sorsun.. rahat ol kocan da görse bişey olmaz yanlış bir şey yapmamışsın ...

Bu arada peşimdeler mi demişin ama asıl sen kadının peşine düşmüşsün Allah seni naapmasın :)))

:))))guzel yorumun icin tesekkur ediyorum canim Gercekten abartmisim sanirim bilmiyorum meraktan baktik birde gordum oyle goren dedigon gibi FBI pesimde zanetcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…