peşimden gelen mutsuzluk

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
siz hiç umudunuz bitmiş gibi hissettinizmi ?
yada çaresiz yada yapayalnız yada yada yada. . diye ekleyeceğim binlerce şey gibi !
öyleyim
umudum kalmadı .
sanki ne istesem olmuycak gibi . .
evlenemiycem
evlensem bile istediğim biri olmuycak mutlu olamıycam
evim olsun istiyorum istediğim gibi döşemek istiyorum olmuycak biliyorum
off

Her insanda zaman zaman umutsuzluk oluyor.
Bekarken evlensem kendi duzenim olsa diyorsun. Evlendikten sonrada iyi bile olsa evlilik ben nereye düştüm diye dusundugun oluyor umutsuz anlarda. Bekarken bunalima sıkıntıya girdigin gibi evliliktede giriyorsun ama geciyor.
Normal seyler bunlar. Insaniz heoimizin zaman zaman ruhu daraliyor.

Evi dosemeyi falan sallayin. Bunlar olmasa da mutluluk olur. Evlendiginiz kisi de insallah istediginiz gibi biri olur. Yasin cok buyuk degilse bunlara da odaklanma. Once kendi basina sahip olduklarinla mutlu olmaya calis. Insan kendiyle mutluysa cok absurd biri olmadigi surece ikilu ilskilerinde de mutlu oluyot. Kendi kendine mutluysa bu mutlulugu bozacak insanlara prim vermiyor. Yanlis evliliklerin cogunda bir kacis oluyor.

evlenemiycem
evlensem bile istediğim biri olmuycak mutlu olamıycam
evim olsun istiyorum istediğim gibi döşemek istiyorum olmuycak biliyorum
off

Siz gerçekten mutsuz olacaksınız.

Çünkü bu kadar olumsuz konuşan birinin güzel şeyler yaşaması olumlu dileklerde bulunup dualar eden insanlara haksızlık olur.

Ailen sorunlu olabilir, aldatılmis olabilirsin, arkadaşların tarafından dışlanmış da... hayatta hersey insan için. Bunu unutma. Öncelikle kimseye sırtını dayama. Kimseden medet Umma. Kimseye minnet etme. Siginacagin sadece Yüce Yaradan. Insan oğlu nankordur, haindir, haddini aşar. Bu yüzden insanlara bel bağlama. Kendi hayat mücadeleni ver. Iyi bir kariyer için çok çalış. Olumlu düşün. Iç huzurunu yakala. Gerisi emin ol son sürat sana doğru gelir. Bence kişisel gelişim kitaplarına başla. Eksiklerini gör ve onları tamamla. Sorun insanlar değil senin düşünce yapın. Çünkü insanlardan her sey beklenir.

Yanlış düşünüyorsunuz, vakti geldiğinde sizi mutlu edecek bir evlilik on yıl sonra da olsa meçhul acele bir evlilikten daha hayırlıdır. Kendinizi boşlukta tutmayın, okuyun, yazın ama gününüzü doldurun.

Mutlu olmak veya mutsuz olmak tamamen kişinin tercihine bağlı bence. Akıl ve beden sağlığın yerinde olduğu için, ya da kimsenin yardımı olmadan kendi basina wc ihtiyacını giderebildigin için, ya da buraya derdinj anlatacak kadar okur yazarligin olduğu icin ya da ya da ya da mutlu olmak için kendince bir çok sebep bulabilirsin. Ama sen mutsuzluğu tercih etmişsin canım.

Sen aslında hergün aynı şeyleri yapmaktan sürekli aynı şeyleri düşünmekten sıkılmışsın sana kafa dinlemen için başka bir yer lazım çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız ben evliyim..

Evvela hanımlar okuyup derdime ortak olarak fikirlerinizi yazdığınız icin hepinize cok teşekkür ederim .
Yaşım 22 temmuzda 23 olucam insallah .
mutluluk insanin icinde mutsuzlukta nitekim öyle. Fakat ben icinde bulunduğum durumdan bahsettim sadece . Evet bosluktayim belkide hersey birikti birikti ve dağ gibi olduğu için öyle hissediyorum bilmiyorum dolayısıyla insan böyle zamanlarda düşünme ve sağlıklı karar verme dahası mantıklı konusma yetisini yitiriyor . Bu bdvde bu yüzden yokmu zaten hemcinsim olan sizlere anlatıp rahatlamak dahasi fikir edenipherkesten bi parca alip bak nelere sahipmisim diyerek daha iyi hissetmek icin .
Neyse dertlesmeye geldim dimi ben :)
devam ediyimmi .
Eksik hissediyorum bu aralar yarım
Tek korkum evlilik açık konusmak gerekirse sebebiyse evet bu konuda hayal kırıklığı yaşadım olmasını istedigim birinin alaksiz çabasız kalmsiyla olmadı.
Bosa gecen yıllarım oldu .
Ya simdi yine olmazsa
Hala onu seviyorum degil bu konu
ya istedigim gibi olmazsa aradan yıllar gecerse hala bekar kalirsam !
ozaman hayallerim nlcak .tek korkum bu
not.surekli böyle değilim anlık bi durum !

Olumlu Dusun demissiniz ama insanlar hakkinda butun olumsuzluklari siralamissiniz:)))))

Olumlu Dusun demissiniz ama insanlar hakkinda butun olumsuzluklari siralamissiniz:)))))
Ihanet eden insan, sırtından vuran, dislayan, güveni sarsan, yalnız bırakan, çaresiz bırakan hep insan değil mi? Bunları bitkiler ve hayvanlar mi yapıyor? Yazımı yanlış anlamissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…