- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.328
- 398
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Pislik geberesice, nasılsa cezası yok diye rahat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslında en baştaki adamdan çok daha fazla şüphelendim.Beni tuvaletten çıktığımda bile bekliyordu.Kendi bildiği tuvalete götürmek istedi.Yolcunun nereli olduğunu biliyorum.Şoföre söyledim ben bu adamdan şüpheleniyorum dedim otobüse binmeden önce.Şoför de ona nerelisin sen ismin ne falan diye sordu.Afganistanlıyım,ismim Hayat dedi.En başta beni takip eden adam da orta yaşlı bir adamdı.Üstünde beyaz tişörtü,altında kot pantolonu varmış.Ben nasıl biri olduğuna dikkat etmedim.Yanımda gelen abla kocasına anlatırken söyledi.Orta yaşlı,beyaz tişörtü,kot pantolonu var dedi.120 ile başlayan bir peron diye hatırlıyorum ama emin değilim,121,122,123 vs olabilir.Bir de Edirneliyim falan demişti.Ben bu olayı aileme anlatamam.Ailem aşırı muhafazakar ve tutucu.Polise söylersem aileme de gider olay diye endişeleniyorum.Ailem beni asla okumak için başka şehre göndermez söylersemŞikayetçi olun yolcu bilgileri vardır , güvenlik kamerasıda vardır . Bu ne böyle dağ başındamı yaşıyoruz .keşke bağırıp yardım isteseydiniz
normal bir inan olsa bağırır,çığlık atar işte.Ben karakterimden dolayı bağıramıyorum,yapım böyle,çok kötü bir şey.Sesim çıkmıyorBöyle durumlarda hemen bağırın! Hemen cıglık atın cok ciddiyim. Napıyosun sen ,yardım edin bu adam pesimi bırakmıyo bagırın. Bırakın herkes toplansın etrafınıza.utanmayın o utansın.
Bende aynı durumdaydım. bi kere 15 yasımdayken tacize ugradım hatta tecavüz bile diyebilirz gıkım cıkmadı ,sanki sesim içime kaçtı..hala pişmanım neden karsı koyamadım ortalıgı ayaga kaldırmadım diye simdi toplu tasımada birinin kolu koluma değse önce bakışlarımla dövüyorum:) .devir çok kötü allah korusun kafayı takar evinizi bulurlar neler görüyoruzz,sonra cok cıglık atarız duyanımız olmaz allah korusunnormal bir inan olsa bağırır,çığlık atar işte.Ben karakterimden dolayı bağıramıyorum,yapım böyle,çok kötü bir şey.Sesim çıkmıyor
sacmalamyin yaaa soykemeyerek şikayet etmeyerek neyapicaksiniz her gelis gidiste bu korkuyla yasicaksinizBen aslında en baştaki adamdan çok daha fazla şüphelendim.Beni tuvaletten çıktığımda bile bekliyordu.Kendi bildiği tuvalete götürmek istedi.Yolcunun nereli olduğunu biliyorum.Şoföre söyledim ben bu adamdan şüpheleniyorum dedim otobüse binmeden önce.Şoför de ona nerelisin sen ismin ne falan diye sordu.Afganistanlıyım,ismim Hayat dedi.En başta beni takip eden adam da orta yaşlı bir adamdı.Üstünde beyaz tişörtü,altında kot pantolonu varmış.Ben nasıl biri olduğuna dikkat etmedim.Yanımda gelen abla kocasına anlatırken söyledi.Orta yaşlı,beyaz tişörtü,kot pantolonu var dedi.120 ile başlayan bir peron diye hatırlıyorum ama emin değilim,121,122,123 vs olabilir.Bir de Edirneliyim falan demişti.Ben bu olayı aileme anlatamam.Ailem aşırı muhafazakar ve tutucu.Polise söylersem aileme de gider olay diye endişeleniyorum.Ailem beni asla okumak için başka şehre göndermez söylersem
Aynı sıra ama arada koridor var öyle anladım benBirde kadının yanına yabancı erkek koltuğu satmıyorlar.
Nasıl aldı o bileti?
tamam gelmiş geçmiş çok şükürki birşey olmamış ama bundan sonra böyle birşey olursa, tersleyip kovun ve kimsenin yardım teklifini kabul etmeyinBen aslında en baştaki adamdan çok daha fazla şüphelendim.Beni tuvaletten çıktığımda bile bekliyordu.Kendi bildiği tuvalete götürmek istedi.Yolcunun nereli olduğunu biliyorum.Şoföre söyledim ben bu adamdan şüpheleniyorum dedim otobüse binmeden önce.Şoför de ona nerelisin sen ismin ne falan diye sordu.Afganistanlıyım,ismim Hayat dedi.En başta beni takip eden adam da orta yaşlı bir adamdı.Üstünde beyaz tişörtü,altında kot pantolonu varmış.Ben nasıl biri olduğuna dikkat etmedim.Yanımda gelen abla kocasına anlatırken söyledi.Orta yaşlı,beyaz tişörtü,kot pantolonu var dedi.120 ile başlayan bir peron diye hatırlıyorum ama emin değilim,121,122,123 vs olabilir.Bir de Edirneliyim falan demişti.Ben bu olayı aileme anlatamam.Ailem aşırı muhafazakar ve tutucu.Polise söylersem aileme de gider olay diye endişeleniyorum.Ailem beni asla okumak için başka şehre göndermez söylersem
NeBende aynı durumdaydım. bi kere 15 yasımdayken tacize ugradım hatta tecavüz bile diyebilirz gıkım cıkmadı ,sanki sesim içime kaçtı..hala pişmanım neden karsı koyamadım ortalıgı ayaga kaldırmadım diye simdi toplu tasımada birinin kolu koluma değse önce bakışlarımla dövüyorum:) .devir çok kötü allah korusun kafayı takar evinizi bulurlar neler görüyoruzz,sonra cok cıglık atarız duyanımız olmaz allah korusun
hayır en başta peşime takılan adam,tuvalette tanıştığım ablayı yanımda görünce gitti.Sonra abla beni Adapazarı bekleme salonuna bırakıp gittikten sonra başka bir adam geldi hareketlerinden şüphelendiğim.Çünkü abla beni bekleme salonuna bırakmaya götürürken en başta peşime takılan adamın çalıştığı yerden geçtik sanırım,çünkü ordan biri buldunuz mu bilet falan dedi,ben de cevap vermedim.Sonra abla yanımdan gittiken sonra,bekleme salonuna başka bir adam girdi.Bu ikinci adamın ilk adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum.Çünkü salona girdiğinde kafasını bana çevirdi,uzun uzun baktı,baya baktı,güldü.Bekleme salonundaki şoför bir daha öyle bir şey olursa bana söylüyorsun tamam mı falan diye benimle muhabbet ederken o adam,yani ikinci adam bana bakıp bakıp gülüyordu.Ve aldığı bileti,benim yanıma alması,hareketleri falan şüphelendim baya.Şoföre söyledim.Şoför sen evham yapmışsın falan dedi ikinci adam için.Yani birinci adam gerçekten peşime takılmıştı ve benimle konuştu ama ikincisinden şüphelendim emin değilim.Benimle konuşmadı ama hareketleri,bakışları,yan koltuğuma oturması falanGörevli sizinle mi geldi yani anlamadım orayı neden sizinle binip gitti işi otogarda değil mi okurken korktum açıkcası ya çok geçmiş olsun![]()