- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Allah korusun ya , en korktuğum şey...insan ne yapacağını da şaşırıyor böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle ben 4 numaralı koltuğa bilet aldım,o da 3 numaraya almış.Ben hangi koltuğa oturacağımı arıyordum,yanında numaralar yazmıyordu,bulamadım.Şoför de beni tekli koltuğa otutturdu.O adam da ikili koltuğa oturdu.Ama yanında bayan olcakmış,ama gelmemiş,sanırım o bendim diye düşündüm,şoför beni o koltuğa otutturmasa.Çünkü ben dört,o üç.Sonra şoför onu ikili koltuktan kaldırdı başka yere otutturdu beni de şoförün olduğu koltuğun yanınaAynı sıra ama arada koridor var öyle anladım ben
tamam gelmiş geçmiş çok şükürki birşey olmamış ama bundan sonra böyle birşey olursa, tersleyip kovun ve kimsenin yardım teklifini kabul etmeyin
ailem bilsin istemiyorum olayı,beni asla üniversiteye göndermezler.Ama pazar güni Edirneye gideceğim artık yerleşmek için.Ordaki peronlarda çalışana mı söylesem polise mi söylesem birine söyleyeceğim.Ama onun çalıştığı perona söylesem,iyice bana takarsa.Çünkü muhtemelen orda çalışanlarda birkaçı arkadaşlarıHangi otogar da gerçekleşti bu oaly çok merak ettim, senden ricam lütfen bu kişiyi şikayet et bugün sana yapan yarın başkasına yapar, Aniden bilet alıp memlekete gitmek zorunda kalıyoruz gecenin bi saatinde şimdi nasıl cesaret edecez,vallahi çok korktum ya keşke yerini belirtebilsen ona göre tedbirimizi alsak, çok geçmiş olsun..
hayır ailem öğrenir çok kötü olur sakın atmayın ben polise söyleyeceğimBu konuyla ilgili Müge Anlıya msj mı atsak ki
Direk polise söyle otogar polisi yok mu ona söyle hangi otogar acabaailem bilsin istemiyorum olayı,beni asla üniversiteye göndermezler.Ama pazar güni Edirneye gideceğim artık yerleşmek için.Ordaki peronlarda çalışana mı söylesem polise mi söylesem birine söyleyeceğim.Ama onun çalıştığı perona söylesem,iyice bana takarsa.Çünkü muhtemelen orda çalışanlarda birkaçı arkadaşları
Seninle ilgili değil canım otogarda peronlarda calısanlarla ilgili genel olarak demiştimhayır ailem öğrenir çok kötü olur sakın atmayın ben polise söyleyeceğim
Esenler otogarı ama akşam akşam polis bulamadık işte.Gündüz gözüyle gittiğimde söyleyeceğimDirek polise söyle otogar polisi yok mu ona söyle hangi otogar acaba
Allah allahşöyle ben 4 numaralı koltuğa bilet aldım,o da 3 numaraya almış.Ben hangi koltuğa oturacağımı arıyordum,yanında numaralar yazmıyordu,bulamadım.Şoför de beni tekli koltuğa otutturdu.O adam da ikili koltuğa oturdu.Ama yanında bayan olcakmış,ama gelmemiş,sanırım o bendim diye düşündüm,şoför beni o koltuğa otutturmasa.Çünkü ben dört,o üç.Sonra şoför onu ikili koltuktan kaldırdı başka yere otutturdu beni de şoförün olduğu koltuğun yanına
Peron çalışanları olmazailem bilsin istemiyorum olayı,beni asla üniversiteye göndermezler.Ama pazar güni Edirneye gideceğim artık yerleşmek için.Ordaki peronlarda çalışana mı söylesem polise mi söylesem birine söyleyeceğim.Ama onun çalıştığı perona söylesem,iyice bana takarsa.Çünkü muhtemelen orda çalışanlarda birkaçı arkadaşları
yani ben 4üm, o 3.Yanı olmasam bile arkam ya da önüm,ya da arada koridor var o şekilde yan yana.Bazen yer olmayınca da bay bayan yan yana otutturuyorlar.Bir de Adapazarı bekleme salonundan bilet aldığım yerde bana bilet veren kişiye napıyon nasıl gidiyor işler falan diye sormuştu en başta peşime takılan adam.Yani onunla da bağlantısı olabilirAllah allah
genelde bayansa bayan yanı olur. sizin durum epey ilginç ya
Bilet satanlar oluyor,şoförler,muavinler oluyor.O orda neyin nesi bilemedim.Bir daha hangi peronu arıyorsun diye soranlara cevap vermeyeceğim aslaPeron çalışanları olmaz
Kim kimin neyi bilemezsin ki
En dipsiz yerler, off Rabbim korusun seni, başka otogarda gitme şansın yok muEsenler otogarı ama akşam akşam polis bulamadık işte.Gündüz gözüyle gittiğimde söyleyeceğim
bi sorarım ama sanmıyorum:/En dipsiz yerler, off Rabbim korusun seni, başka otogarda gitme şansın yok mu
Birde kadının yanına yabancı erkek koltuğu satmıyorlar.
Nasıl aldı o bileti?
Evet olabilir . Geçmiş olsun dikkat edin kendinizeyani ben 4üm, o 3.Yanı olmasam bile arkam ya da önüm,ya da arada koridor var o şekilde yan yana.Bazen yer olmayınca da bay bayan yan yana otutturuyorlar.Bir de Adapazarı bekleme salonundan bilet aldığım yerde bana bilet veren kişiye napıyon nasıl gidiyor işler falan diye sormuştu en başta peşime takılan adam.Yani onunla da bağlantısı olabilir