• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşime bir adam takıldı,bundan sonra ne yapmalıyım?

Aynı sıra ama arada koridor var öyle anladım ben

tamam gelmiş geçmiş çok şükürki birşey olmamış ama bundan sonra böyle birşey olursa, tersleyip kovun ve kimsenin yardım teklifini kabul etmeyin
şöyle ben 4 numaralı koltuğa bilet aldım,o da 3 numaraya almış.Ben hangi koltuğa oturacağımı arıyordum,yanında numaralar yazmıyordu,bulamadım.Şoför de beni tekli koltuğa otutturdu.O adam da ikili koltuğa oturdu.Ama yanında bayan olcakmış,ama gelmemiş,sanırım o bendim diye düşündüm,şoför beni o koltuğa otutturmasa.Çünkü ben dört,o üç.Sonra şoför onu ikili koltuktan kaldırdı başka yere otutturdu beni de şoförün olduğu koltuğun yanına

Hangi otogar da gerçekleşti bu oaly çok merak ettim, senden ricam lütfen bu kişiyi şikayet et bugün sana yapan yarın başkasına yapar, Aniden bilet alıp memlekete gitmek zorunda kalıyoruz gecenin bi saatinde şimdi nasıl cesaret edecez,:KK43: vallahi çok korktum ya keşke yerini belirtebilsen ona göre tedbirimizi alsak, çok geçmiş olsun..
ailem bilsin istemiyorum olayı,beni asla üniversiteye göndermezler.Ama pazar güni Edirneye gideceğim artık yerleşmek için.Ordaki peronlarda çalışana mı söylesem polise mi söylesem birine söyleyeceğim.Ama onun çalıştığı perona söylesem,iyice bana takarsa.Çünkü muhtemelen orda çalışanlarda birkaçı arkadaşları

ailem bilsin istemiyorum olayı,beni asla üniversiteye göndermezler.Ama pazar güni Edirneye gideceğim artık yerleşmek için.Ordaki peronlarda çalışana mı söylesem polise mi söylesem birine söyleyeceğim.Ama onun çalıştığı perona söylesem,iyice bana takarsa.Çünkü muhtemelen orda çalışanlarda birkaçı arkadaşları
Direk polise söyle otogar polisi yok mu ona söyle hangi otogar acaba

şöyle ben 4 numaralı koltuğa bilet aldım,o da 3 numaraya almış.Ben hangi koltuğa oturacağımı arıyordum,yanında numaralar yazmıyordu,bulamadım.Şoför de beni tekli koltuğa otutturdu.O adam da ikili koltuğa oturdu.Ama yanında bayan olcakmış,ama gelmemiş,sanırım o bendim diye düşündüm,şoför beni o koltuğa otutturmasa.Çünkü ben dört,o üç.Sonra şoför onu ikili koltuktan kaldırdı başka yere otutturdu beni de şoförün olduğu koltuğun yanına
Allah allah
genelde bayansa bayan yanı olur. sizin durum epey ilginç ya

Peron çalışanları olmaz
Kim kimin neyi bilemezsin ki

Allah allah
genelde bayansa bayan yanı olur. sizin durum epey ilginç ya
yani ben 4üm, o 3.Yanı olmasam bile arkam ya da önüm,ya da arada koridor var o şekilde yan yana.Bazen yer olmayınca da bay bayan yan yana otutturuyorlar.Bir de Adapazarı bekleme salonundan bilet aldığım yerde bana bilet veren kişiye napıyon nasıl gidiyor işler falan diye sormuştu en başta peşime takılan adam.Yani onunla da bağlantısı olabilir

Birde kadının yanına yabancı erkek koltuğu satmıyorlar.
Nasıl aldı o bileti?

Yanına değil de yan tarafına. Öyle anladım. Kadınlar adamlarla yan yana olmuyor. 4 koltuk yan yana ya. Şeref...iz herif hemen yan koltuklardan almış. Gece gece sinir oldum

yani ben 4üm, o 3.Yanı olmasam bile arkam ya da önüm,ya da arada koridor var o şekilde yan yana.Bazen yer olmayınca da bay bayan yan yana otutturuyorlar.Bir de Adapazarı bekleme salonundan bilet aldığım yerde bana bilet veren kişiye napıyon nasıl gidiyor işler falan diye sormuştu en başta peşime takılan adam.Yani onunla da bağlantısı olabilir
Evet olabilir . Geçmiş olsun dikkat edin kendinize :KK66:

yüreğim ağzımda okudum resmen çok şükür ki size bir şey olmamış. Allah'ın belası pislik şeref yoksunu bunlar yüzünden geceleri seyahat etmekten de taksiye binmekten çok korkuyorum.

Allah korumuş gerçekten etraf manyak kaynıyor. Ama böyle durumlarda sessiz kalmayın tepki koyun biz çekingen davrandıkça onlar durumu abartıyor.
Karşılaşmamak için alibeyköy otogarını kullanın oranında servisleri var en olmadı bir şekilde vesaitte değiştirseniz sağlıklı olur.
Ordan da gidicekseniz rahatsızlığınızı belirtin ve polisi arıyacağınızı söyleyin gerekirse bağırın orda çekinsin.

Back
X