Peşime bir adam takıldı,bundan sonra ne yapmalıyım?

Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti:KK43:Çok korktum:KK43:(((
Allahım ne pislikler hasta ruhlular var ya, sizin koltuk numaranızı nasıl bildi de yan taraftan bilet aldı? Ciddi manyak demek ki. Daha sonra karşınıza çıktı mı adam?

Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti:KK43:Çok korktum:KK43:(((
Biber gazı taşıyorum ben bir polis arkadaşım hediye etmişti. İronik görünse de bu tarz durumlarda kurtarıcı. Otogarda güvenlik var mıydı?

Şikayet et.
Gününü saatini biliyorsun,kamerada vardır illaki.
Böyle insanlar cezasız kalmasın.
Yarın birgün başka birine takılıp tecavüz eder falan.
Allah korusun ya.
Ve yanında biber gazı taşı lütfen.

Canım benim cok geçmiş olsun, sakaryadaki son durakta polis merkezi de vardi, bilirsin belki Allahtan şoför bırakmış tabiki ama aklında bulunsun sakaryayi bilirim karakoldaki arkadaşlara rica etsen seni bi şekilde evine ulaştırır yani yine git gel yapacak olursan aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsin Allah hiçbir kadına çocuğa yaşatmasın böyle travmaları...

Esenler otogarı rezalet bir yer, sakın bir daha da tuvalete giderek kaçmaya çalışma. Resmen tıklım tıklım olan otogarın en tenha, en tekinsiz yerine gitmişsin, bomboş oluyor bazen o tuvaletler ve yerin en dibindeler.

Asla korktuğunu belli etme, bu seni güçsüz duruma düşürür. Yürürken ayakların yere sağlam bassın, ürkek yürüme olur mu, böyle sapıklar sessiz ve güçsüz gordukleri kadınları hedef alıyorlar.
Çok çok kızdım basına gelen, sana yaşattıkları rezalet ve ürkütücü anlat için .lütfen dikkat et kendine.

Allahım çok şükür kurtulabildin. Allah belasını versin demiyorum tek başına bir yerde helak olsun inşallah ve tüm insanlığa ibret olsun

Geçmiş olsun .. Sizin yerinizde olsam avazım çıktığı kadar bağırırdım sapık beni takip ediyor diye. .Bir güzel dayak yediriridim o pisliğee..

Karakolda inecektin bu adam beni İstanbuldan beri takip ediyor diyecektin. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun korkunç birşey bu pislik heriff dikkat edin daha temkinli olun sesinizide çıkarın bu sefer şans sizden yana bida çıkarsa basın cıglıgı

kızlar ne zamandır giriş yapmıyordum bu konuyu görünce yazmak zorundayım.
Yıl 2008 ben mezun olmuşum ve Trakya univ.yuksek lisans başvurusu için gittim.Aynı gün Esenler otogarına indim v akşam ustuydu.Yemin ederim indiğim anda otobüs durağını ararken orada guya bilet satış ofisi önünde at hırsızı tipli adamlar yemin ederim beni takip ettiler.KOnu sahibesi kadar birebir olmasa da o gün orada başıboş bir şekilde dolaştığımı ya da bir yere oturduğumu görselerdi bu olay aynen benimde başıma gelecekti.O an anladımki bunlar anadoludan kaçıp İstanbula gelen kadınları pazarlayan, daha şehire yeni ayak basanlara tuzak kuran adamlar.Ben vatandaşlardan birine sorup hemen otobüs duraklarına gitmiştim.Eğer az duraksasaydım kesin başıma bir iş getirirlerdi bunlar aynı yamyam gibiler,tipleri bozuk,bakışları fena insanlar.Allah korusun. Bu arada konu sahibesi sende sana tecavüz etsinler diye wc kere yonelmişsin mübarek.Bubtur durumlarda kalabalıktan ayrılmayacaksın altına işesen bile.

Yaa nasıl bağırmazsın taciz ediliyorum takip ediliyorum diye.. birinden rica edip polisi arasaydın anında işi biterdi.. üniversitelisin daha bilinçli olman lazım.. böyle olaylarla karşılaşacaksın yurdumuzun sapıkları çok.

adamın çalıştığı firmayı arayıp şikayet et.
ayrıca kadın yanına erkek yolcuya bilet kesmek yasak otobüslerde, bu konuda da şikayet et gerekli yerlere.

Böyle bir durumda eve gitmek yerine karakola gitseydin keşke.Allah korumuş.Telefonunun şarjı bitmiş,bekleyen birisi de yok.Malesef zaman değişti bir daha bu şartlardayken böyle hareket etme.

Ayrıca wcye gitmen de hata olmuş.Otogarda polis oluyor zaten bağırsan duyardı mutlaka birisi haber verirdi.
Bile bile ladese gitme lütfen.İnsanlar kötü,önlemimizi almamız lazım.

Back
X