Peşime bir adam takıldı,bundan sonra ne yapmalıyım?

Çalıştığı firmayı arayıp durumu bildirin . Allahım yarabbim resmen korku filmi gibi ya. Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu çok ama çok geçmiş olsun. Sessiz bir insanım demişsiniz ama genede çok akıllıca davranmışsınız. Bir daha lütfen bu tip yolculuklardan önce telefon şarjınıza dikkat edin. Hemen polis çağırabilme şansınız olsaydı bu olayların hiç birisini yaşamazdınız. Üniversite dönemi yaklaşık 15 yıl önce başıma bu tarz bir olay geldi. Hemen polisi aramıştım hiç unutmuyorum Ankara otogardaydım. Size yemin ederim anında gelip müdahale ettiler adam dan şikayetçi oldum ve savcı bir akrabamın yardımı ve yönlendirmesi ile mahkemeye verdim 8 ay kadar sürdü mahkeme ve 5 yıl boyunca aynı suçu işlememesi şartı ile serbest kalmıştı. Bu bile içimi soğutmuştu . Umarım tekrar başınıza böyle bir olay gelmez ama Lütfen benzer olayda hemen polisi arayın

Bir daha böyle bir durumla karsılasırsanız telefonuzun sarjı bitmis bile olsa etrafınızdaki vatandaslardan polisi aramasini rica edin, sikayetci olmak zorunda degilsiniz en azından gbt cekerler ya da size belirli bir sure nezaret ederler.Cok gecmis olsun

Hay Allah korumuş yaaa. Neden çığlık atmadınız sessizim derken ne alaka yani içeride insanşar vardı kalabalıktı diyorsunuz bağırsanız iyi olmaz mıydı? O bayanın cebinden polis arasaydınız mesela. He adam sapık katik bişi belli neden kendinizi tehlikeye daha çok attınız? Böylelikle geçmiş olsun.

Okurken gözlerim doldu, üni okurken başıma benzer olay gelmişti. Eve vardığımda hıçkırarak ağlamıştım. Lütfen böyle durumlarda hemen polisi arayın. Bankolardan bile arayabilirsiniz. Firmaya rica edersiniz. Onlar hemen arar.. çok ama çok geçmiş olsun...

keşke birisinin telefonundan arayıp şikayet etseydiniz. otogar polisi var yada. ne rahatlık böyle sapık adam. böylelerini rezil edeceksin bağırıp çağırıp .

bir daha görürseniz hiç cekinmeyin polis çağırın. uzaklaştırma kararı alırlar. bu bildiğimiz ısrarlı takip. 6284 sayılı kanunda da şiddet olarak geçiyor.

Bence sizde olayın şokuyla ciddi tutukluk olmuş..çünkü çok fazla sakın kalmissiniz.otobuste çığlık atıp rezil bile edebilirdiniz pisliği..öyle igrendimki o yaratıktan.

Adam Allah'ın belası tamam da, ben zaten sessizim içe kapanigim ne demek ya. Size ters ters bakiosa adama yüksek sesle diceksiniz ki neden bana bakiosun, birine mi benzettin. Cevap verirse ben seni tanimiyorum bana da öyle bakma diceksin. Polis cagirin yok mu burda polis diceksin. Oldugun yerin disina cikip bagircaksin burda polis yok mu diye. Ben sessizim ay nazigim falan bunlar bahane değil.
Ben yolda yururken bile bana 3 sn den fazla bakan olursa ne bakiyosun dayi diyorum. İsine bak diyorum ve gzunun icine başka baka baka diyorum. Belki benden sonra rahatsiz etcegi kadini cekinir de etmez diye diyorum.
Yapmayın. Bagirin. Sesinizi çıkarın. Bunlar pislik surusu, bunlara firsat vermeyin.

Allah'ın cezaları , yalnız başına yolculuk yapan bayan görünce hemen sapıklık geliyor akıllarına.. Tekirdağ da KYK ya gitseydiniz keşke misafirhanesinde kalirdiniz belki.. olan olmuş ama kimsenin yardımını kabul etmemek lazım niyetleri belli olmuyor işte.. geçmiş olsun cok

çok geçmiş olsun. dikkat edin kendinize yine o şahıs ile karşılaşırsanız yüksek sesle yanınızdan uzaklaşmasını sizi rahatsız etmemesini aksi taktirde polis çağıracağınızı söyleyin. gerekirsede çağırın bu ne böyle ya.

Siz yine iyi durmuşsunuz ben ortada insan var rezil olurum demem adama kafa göz girerdim. Bayanim ama delirdigim zaman ayı kuvveti geliyor bana. Kesin herifi altima alirdim yani... Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki başınıza iş gelmemiş. Sadaka verin veya ac birini doyurun. Bu musibetten kurtulmuşsunuz. Çok gecmiş olsun..

Şikâyet et yanına kalmasın pislik herifin. Bu ne ya bu korkuyla yaşamak zorundamıyız hem nasıl bi bayanın yanına erkek veriyolar lütfen şikayet et çok sinirlendim

Back
X