Petek Dinçöz katıldığı magazin programı Söylemezsem Olmaz'da eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.Petek Dinçöz yaşadıklarını göz yaşları içerisinde anlattı.Can Tanrıyar'ın kendisine por.no kaset ile şantaj yaptığını söyleyen Petek Dinçöz tüm bunlardan kurtulmak için Başbakan'dan yardım istedi. videosu:
http://www.milliyet.tv/nevidyo/vide...-.....-kasetle-santaj-yapti-hOWB64HXNjka.html
danışıklı dövüş diyosunuz, bana inandırıcı geldiydi, safmıyım ne
Ben de inandım.Banada inandırıcı gelmişti ya.
Çünkü hep o adamın bu kızın üzerinden para kazandığını düşünmüşümdür.
Savcı yokmu bu ülkede petek!!!
E tamam o da Ergenekon'un savcısından yardım istemiş abla,bence sıkıntı yok.
Yeni album yolda sanirim petekcim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır o bundan bi kaç sene öncede eşiyle alakalı imalarda bulunmuştu ama konuşmamıştı meğer korkuyomuş albümle alakalı değil yaaa albümü zaten çok çıkmış ve engelleniyo programlara çıkması farkındaysanız hiç biyerde yok budamı yalan neden kadın işini sürdürmesinki ama engel olunuyo işte yeni değil yani olay demekki son noktasına geldi
Valla daha 15 dk olmamistir hurriyette foto galeri haberine baktim.Fotograflar,video haberleri petek dincozun konusmalar falan..oskarlik oynamis ozaman zamaninda ve bu kadar iyi oynadiysa su anda da oynuyor olabilir..10 kusur senedir devam ediyormus iliskileri...Mutlaka biyerden patlak verirdi..nebileyim.Bana inandirici gelmiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günahını alma ablası öncedende bu kızcağızın derdi vardı o heriften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?