Petek Dinçöz, gözyaşları içinde Başbakandan yardım istedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Petek Dinçöz katıldığı magazin programı Söylemezsem Olmaz'da eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.Petek Dinçöz yaşadıklarını göz yaşları içerisinde anlattı.Can Tanrıyar'ın kendisine por.no kaset ile şantaj yaptığını söyleyen Petek Dinçöz tüm bunlardan kurtulmak için Başbakan'dan yardım istedi. videosu:

http://www.milliyet.tv/nevidyo/vide...-.....-kasetle-santaj-yapti-hOWB64HXNjka.html

Son düzenleme:
Düğmesi sökülen ünlü de başbakana gider oldu..
Üzülmeye başladım adamcağıza, onlarca ayakkabı kutusunun arasında bir de ünlülerle uğraşıyor, ay kıyamamm.

Ne kadar saçma bir hareket. Başbakanlık onun bunun kasetiyle uğraşacak makam değildir. Ver savcılığa sorun neyse.

Yeni album yolda sanirim petekcim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye montaj desinler diye mi ?

Petek yeni albüm çıkarmıştı zaten reytingler iyi gitmiyor sanırım ki ağlama seanslarına başlamış.

Yahu insana sormazlar mı sen bu adamlar kaç sene çıktın diye. Çıkmaya başladıklarında küçücüktü mankendi, onu Can sayesinde herkes tanıdı bu medyaya onu o tanıttı albüm yapmasına, assolist olmasına vesile oldu Televole zamanlarından. Sonra senelerce çıkıp kendisi evlendi. Kaç sene evlenmeden önce bir şey yoktu da evleniyor evli de kalıyor sonra boşanıyor hatta kaç yerde hala sevdiğini de söylüyor şimdi de yok dövüyormuş, evlerini almış, tehdit etmiş ya sen alelade biri değilsin ki tanınan birisin bu ülkede polis var, mahkeme var kolay mı bu işler canım tehlikede desen olmuyor zaten güvenlikli evlerde oturuyorsun. Çok inandık çok.

Son düzenleme:
Bütün uygunsuz kaseti çıkan ünlülerin açıklama yapacakları gün beyaz gömlek giyip, saçlarını sıkı sıkı toplamaları tesadüf mü? Sanmam. Dava açsın o zaman bu kadar yaygara niye?

Banada inandırıcı gelmişti ya.
Çünkü hep o adamın bu kızın üzerinden para kazandığını düşünmüşümdür.

danışıklı dövüş diyosunuz, bana inandırıcı geldiydi, safmıyım ne

Banada inandırıcı gelmişti ya.
Çünkü hep o adamın bu kızın üzerinden para kazandığını düşünmüşümdür.
Ben de inandım.
İnanmakla da kalmadım. Üzüldüm.

Ciddi saftiriğim ben. İnşallah gerçek değildir.

Yeni album yolda sanirim petekcim.

hayır o bundan bi kaç sene öncede eşiyle alakalı imalarda bulunmuştu ama konuşmamıştı meğer korkuyomuş albümle alakalı değil yaaa albümü zaten çok çıkmış ve engelleniyo programlara çıkması farkındaysanız hiç biyerde yok budamı yalan neden kadın işini sürdürmesinki ama engel olunuyo işte yeni değil yani olay demekki son noktasına geldi

Valla daha 15 dk olmamistir hurriyette foto galeri haberine baktim.Fotograflar,video haberleri petek dincozun konusmalar falan..oskarlik oynamis ozaman zamaninda ve bu kadar iyi oynadiysa su anda da oynuyor olabilir..10 kusur senedir devam ediyormus iliskileri...Mutlaka biyerden patlak verirdi..nebileyim.Bana inandirici gelmiyor.

günahını alma ablası öncedende bu kızcağızın derdi vardı o heriften

günahını alma ablası öncedende bu kızcağızın derdi vardı o heriften

Az daha onceye gidersek İzmir fuari zamanlarina kadar gideriz :)

Neyse Allah yardimcisi olsun diyelim.

ben bu kadından pek haz etmem ama inanıyorum dediklerine...

bu söylentiler hep vardı ilk defa konuştu kaç senedir.

bana inandırıcı geliyor.

Ben inandim kizcagiza, Insallah kurtulur pis adamdan ..

Benim anlamadigim tehdit varsa bu tehdit kuşla yapilmiyor herhalde.. Al tehdit içeriklerini seninle is yaptigi için tehdit edilenleri de al yanina git mahkemeye..

Böyle canli yayina cikip hüngür hüngür ağlamak daha zor değil mi?

Hem bi milyon yapimci şirket var hepsi mi can tanriyarin elinde?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…