Madem bu kadar fiziki zorbalığa maruz kalmış, şantaja maruz kalmış, sanal suçlar için mahkemeye koşmayı biliyorlar da şantaj için yapılandan korkuyor bana en tezat gelen kısmı bu.
adamla işi bitti tabi şimdi adamı suçluyor . zamanında televolede pazar keyfinde ona buna sataşıyordu . arkasında can tanrıyar vardı kapı gibi . gülben ergene hülya avşara sürekli laf sokup duruyordu .şımarık hareketler o şahşahalı hayat . düşmez kalkmaz bir allah derler ne kadar doğru . o ağlama videosunu görünce inanamadım . zorla benle evlendi dedi ya . yahu bu kız kaç sene beklemedi mi evlenmek için?ağlıyordu benle evlenmiyor bana nikah yapmıyor diye .şimdi ne oldu zorla evlenmiş . atıyor ya . adama para btiti tabi eskisi gibi değil can tanrıyar . dayak yemiştir belki bu doğrudur ama peteğinde cana şiddet gösterdiğini biliyoruz . peteğin kendisi can ın parmağını kırdığını söylemişti canlı yayında . bu kız neyin kafasında anlamadım . genç yaşta gelen şöhreti taşıyamadı . bir demet akalın olamadı diye şimdi ağlıyor . ben hiç samimi bulmadım çünkü kendisi istedi ca tanrıyarla olmayı ki can tanrıyar o dönem evliydi .
Banada pek inandırıcı gelmedi. Dün can tanrıyar bi tv kanalında açıklama yaptı. Adam diyor ki savcılığa verdi ama savcılık peteğin bana yaklaşmaması kararını çıkarttı diyor. Beni haklı buldu ve belgeleri elimde diyor. Bence gündeme gelmek için yapıyor. Çünkü ben o kadar başarılı bulmuyorum kendisini ve eminim benim gibi düşünen bir sürü insan var. Sanatçı sıfatı taşıyabilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Sıradan bir şarkıcı...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah bayanlar,
yorumlari okudum da, cogunuz erkeklerden daha da acimasizsiniz.
Sonra da erkeklere kizariz niye böyleler diye; halbuki onlari yetistiren de bizleriz.
cogunuz inandırıcı gelmedi demişsiniz ama arkadasım okadar ün yapmıs bir insan bütün Türkiye tanıyor böle bir acıklamayla yolda gezemez hale gelicekken siz inandırıcı değil diyorsunuz ben inandım onlar alısık deseniz bile onlarda insan ve aileleri var yapmayın bu kadar direk te yorum bulunmayın eger gercekse bu günahını almıs olursunuz inş en kısa zamanda bu olayın çözülmesi umuduyla yazıyorum bunları ama gündeme şok etkisi olmustur aynı zamanda başbakandan bencede yardım istemesi sacma o kadar savcılık var gitsin dilekce versin kanıt sunsun