Petek Dinçöz, gözyaşları içinde Başbakandan yardım istedi

Haberi okurken kendi kendime söylendim böyle. Yani başka bi mantıklı açıklaması yok.

Hakikatten öyle. Basbakan simdi biryerlede "bak bu paralel yapi Petek dinçözde musallat oldu, görüyormusunuz zavalli kizin haline. Bu Türkiyenin en saygin sanatçilarini yapilirmi? Bak iste, bu paralel yapi o kadar alçak iste!" derse hiç sasirmam

Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.Kaldı ki bakan odalarının mahremi muhabbetinden sonra söylediğin ütopik değil.

Neyse.

Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.Kaldı ki bakan odalarının mahremi muhabbetinden sonra söylediğin ütopik değil.

Neyse.

Ne yazikki banada pek ütopik gelmedi

Konuya gelirsek, Petek yillarca Can ile kedi çikarilari için çiktiginda sorun yoktu ama degilmi?
Eger petek su an herhangi maddi rahatligi varsa, oda aslinda canin sayesindeydi
O onu meshur etti, yoksa Peteginde pek meshur kalancak taraflari pek yok.

Beyaz tv de agliyor birde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bütün uygunsuz kaseti çıkan ünlülerin açıklama yapacakları gün beyaz gömlek giyip, saçlarını sıkı sıkı toplamaları tesadüf mü? Sanmam. Dava açsın o zaman bu kadar yaygara niye?

Bu ezber bozmuş ama. Boynunda Allah yazılı kolye yok. Gülben Ergen ve Gamze Özçelik'te bir de o vardı. :)

Ayrıca bu kadın bu adamla evli değil miydi bir dönem? İnsanın kocasıyla beraber olması çok normal değil mi? Onun neyiyle şantaj yapıyormuş bu adam anlamadım.

Şu ünlülerin hayatı hayat değil vallahi

Gerçekten üzülüyorum onlara. Her şey beyaz camdan göründüğü gibi şaşaalı değil.
Eskiden insanlar özeniyordu onlara ama şimdilerde özenen var mı acaba..

öyle bi korkusu varsa savcılığa gitsin o zman. reklam kokan hareketler gibi geldi bana

O kadar güzel kız, kalkıp Can Tanrıyar gibi üstelik , tanıştıklarında evli olan bir adamla ne işi vardı ?

Yükselmek için mi tutundu ona ? Bütün şarkılarını Can Tanrıyar yazıyordu . Şimdi adam peşini bırakmıyor tabi Petek Dinçöz'ü o Petek Dinçöz yaptı.

Bu devletin savcısı var. Ona başvursun. Başbakanın işi yok bunlarla mı uğraşacak ? Evet bu devletin savcısına artık güven kalmadı bence ama bu tip işlerde adaletsizlik yapacak bir şey yok .

Olan küçük yaşta tecavüze uğrayan kızlarımıza olur, "canı istedi" der geçerler . Petek Dinçöz gibilerinin tuzu kuru. Kasetteki o olsa bile o değil denir kapatılır dava

Üzülmedim diyemem ama üzüldüm de diyemem. Ben bunların hiçbirinin samimiyetine, karakterine inanmıyorum.

Demek ki noluyor sevgilimizden kocamızdan ayrılınca emineciğe bir mektup yazıyormuşuz. Belki bize de güler şans. Bir kapı kapanır diğeri açılır belli mi olur. Böyle insanlar asalak yaşamaya alışkın oldukları için tek başlarına bir hiç gibi kalıyorlar.

Bir takma kirpik digerinden buyuk duruyor...
Baska bir sey soyleyesim gelmedi vallahi

Ortada aslında inanılmayacak bir durum yok, kadın denince böyle oluyor işte. eski koca eski sevgili hiddeti ve şiddeti farklı şekillerde zuur ediyor..

başbakanın son günlerde ağzından kaset sözcüğü düşmediği için anlar belki diye şeytmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…