- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Niye montaj desinler diye mi ?
Bu yorumu esimede anlattim, ikimiz su an böyleyiz:
Haberi okurken kendi kendime söylendim böyle.Yani başka bi mantıklı açıklaması yok.
Hakikatten öyle. Basbakan simdi biryerlede "bak bu paralel yapi Petek dinçözde musallat oldu, görüyormusunuz zavalli kizin haline. Bu Türkiyenin en saygin sanatçilarini yapilirmi? Bak iste, bu paralel yapi o kadar alçak iste!" derse hiç sasirmam
Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.Kaldı ki bakan odalarının mahremi muhabbetinden sonra söylediğin ütopik değil.
Neyse.
Bütün uygunsuz kaseti çıkan ünlülerin açıklama yapacakları gün beyaz gömlek giyip, saçlarını sıkı sıkı toplamaları tesadüf mü? Sanmam. Dava açsın o zaman bu kadar yaygara niye?
Petek Dinçöz katıldığı magazin programı Söylemezsem Olmaz'da eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.Petek Dinçöz yaşadıklarını göz yaşları içerisinde anlattı.Can Tanrıyar'ın kendisine por.no kaset ile şantaj yaptığını söyleyen Petek Dinçöz tüm bunlardan kurtulmak için Başbakan'dan yardım istedi. videosu:
http://www.milliyet.tv/nevidyo/vide...-.....-kasetle-santaj-yapti-hOWB64HXNjka.html
Bu ezber bozmuş ama. Boynunda Allah yazılı kolye yok. Gülben Ergen ve Gamze Özçelik'te bir de o vardı. :)
Bu ezber bozmuş ama. Boynunda Allah yazılı kolye yok. Gülben Ergen ve Gamze Özçelik'te bir de o vardı. :)
valla sizden korkulur ya,şimdi siz söyleyince o detaylar gözümde canlandı
yok yok ben safım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?