- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Meg teşekkür ederim çok sağolAdraaa 'et' yok ya doymayız dimi
Yazan :Hüsne Celepoğlu
Ellerine sağlık Dilaraginosss harika olmuş
Çok sağolun teşekkürlerElinize emeğinize sağlık.Bu kadar leziz peynirlerin ve emeğin oldugu yemek muhteşem bir taddadır eminim. :)
Bende bayılırım peynireÇok sağolun teşekkürlerPeynir koliğim biraz
CanımMeg teşekkür ederim çok sağolHüsne kim
Meg teşekkür ederim , diziyi pek izlemiyorum da az önce açıp bi kaç bölümünden parçalar izledim gerçwkten et düşkünü bi aileCanım
Hüsne 'Aramızda Kalsın' dizisi karakteri...Binnur Kaya oynuyor...
Hüsne ve kocası Antep ve Eğin'li karıkocadır....Sofralarında hep et ve çeşitleri olur..
Misal içli köfte,kebaplar,lahmacun vs vs......Hatta et lokantaları vardır.
Bunlar bir gece es kaza pizzacıya gidiyorlar.Dünyayı yiyorlar içiyorlar ve fakat doymuyorlar..
Hüsne, kocası Bahattin'in kulağına der ki; ''et yok ya doymadık demiii Bahattin'im''
Bunun üzerine Bahattin de der ki; ''burdan çıkınca dürüm yapar yeriz Hüsne'm''
Adrayla o topikte yazışıyoruz da,adra et olsaydı içinde daha iyi olurdu demiş ya sana,Hüsne aklıma geliverdi de yazdımdı..
Senin makarnana bayıldım
Etsiz olmaz tabiki.Adraaa 'et' yok ya doymayız dimi
Yazan :Hüsne Celepoğlu
Ellerine sağlık Dilaraginosss harika olmuş
Ben de Hüsne'nin konuşma tarzını düşünerek yazmıştım zaten.Canım
Adrayla o topikte yazışıyoruz da,adra et olsaydı içinde daha iyi olurdu demiş ya sana,Hüsne aklıma geliverdi de yazdımdı..
Senin makarnana bayıldım
çok hoş tuttum ben HÜSNEYİBen de Hüsne'nin konuşma tarzını düşünerek yazmıştım zaten.Evde de kullanıyorum bunu. Bir çaydır,bir kahvedir,bir kektir olsaydı da yesekdik diye.Yani çay ve kek yapın anlamında.
Tavsiye ederim bu diziyi. Benim favori dizimdir.Meg teşekkür ederim , diziyi pek izlemiyorum da az önce açıp bi kaç bölümünden parçalar izledim gerçwkten et düşkünü bi aileaynı biz
Evet farkettim de yazdımdi zatenBen de Hüsne'nin konuşma tarzını düşünerek yazmıştım zaten.Evde de kullanıyorum bunu. Bir çaydır,bir kahvedir,bir kektir olsaydı da yesekdik diye.Yani çay ve kek yapın anlamında.
Ay estağfrullahkesinlikle oyum sana canim :) yarismanin birincisi belliii bence dilaraginosssss :)
çok zahmetli ve epey emek isteyen bi makarna yapımı seçmişsiniz , oyum size gitti..başarılar dilerim.deniycem mutlaka evde :)
Olur tabi istersen alfredo sosu da yapma aç yufkanı istediğin malzemeyke doldur mesela kıyma ile üstüne de yoğurt gln da yapabilirsin pinko neden olmasınBu brokolisiz nasıl olur? Hiç yufka açmadım bi denesem mi acep?
Diloşş yaptımOlur tabi istersen alfredo sosu da yapma aç yufkanı istediğin malzemeyke doldur mesela kıyma ile üstüne de yoğurt gln da yapabilirsin pinko neden olmasın
Vay pinko sen şahane bi hatunsun ellerine sağlıkDiloşş yaptımSeninki kadar şekilli olmasada becerdim yani
Sonuçta hiç yufka açamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?