Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

Meg teşekkür ederim çok sağol Hüsne kim
Canım

Hüsne 'Aramızda Kalsın' dizisi karakteri...Binnur Kaya oynuyor...
Hüsne ve kocası Antep ve Eğin'li karıkocadır....Sofralarında hep et ve çeşitleri olur..
Misal içli köfte,kebaplar,lahmacun vs vs......Hatta et lokantaları vardır.
Bunlar bir gece es kaza pizzacıya gidiyorlar.Dünyayı yiyorlar içiyorlar ve fakat doymuyorlar..
Hüsne, kocası Bahattin'in kulağına der ki; ''et yok ya doymadık demiii Bahattin'im''
Bunun üzerine Bahattin de der ki; ''burdan çıkınca dürüm yapar yeriz Hüsne'm''

Adrayla o topikte yazışıyoruz da,adra et olsaydı içinde daha iyi olurdu demiş ya sana,Hüsne aklıma geliverdi de yazdımdı..

Senin makarnana bayıldım

Meg teşekkür ederim , diziyi pek izlemiyorum da az önce açıp bi kaç bölümünden parçalar izledim gerçwkten et düşkünü bi aile aynı biz

Canım

Adrayla o topikte yazışıyoruz da,adra et olsaydı içinde daha iyi olurdu demiş ya sana,Hüsne aklıma geliverdi de yazdımdı..

Senin makarnana bayıldım
Ben de Hüsne'nin konuşma tarzını düşünerek yazmıştım zaten.Evde de kullanıyorum bunu.Bir çaydır,bir kahvedir,bir kektir olsaydı da yesekdik diye.Yani çay ve kek yapın anlamında.

Ben de Hüsne'nin konuşma tarzını düşünerek yazmıştım zaten.Evde de kullanıyorum bunu.Bir çaydır,bir kahvedir,bir kektir olsaydı da yesekdik diye.Yani çay ve kek yapın anlamında.
Evet farkettim de yazdımdi zaten

çok zahmetli ve epey emek isteyen bi makarna yapımı seçmişsiniz , oyum size gitti..başarılar dilerim.deniycem mutlaka evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…