Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

Olurr canın sağolsun pinko senin olsun .. Ama açabildiğine çok sevindim, makarnanı mantını açabilirsin artık
Sen böyle dedikten sonra ben nasıl rakip olayım, ödülü kazansam sana veririm
Belim ağrıdı Birdaha açarmıyım bilmem
Becermiş olmanın zevki, mutluluğu çok güzel tabi de, felaket uğraşıyorsun

Sen böyle dedikten sonra ben nasıl rakip olayım, ödülü kazansam sana veririm
Belim ağrıdı Birdaha açarmıyım bilmem
Becermiş olmanın zevki, mutluluğu çok güzel tabi de, felaket uğraşıyorsun
Ya bi de sorun mantı makarna hamurları sert oluyor ya onu yoğurmak açmak çok zor bi de benim parmağımda çıkık var zorlandıkça kötü oluyor yapboz gibi gir çık yapıyor kemiğim beni felaket etkiliyor bu sert hamurlar o yüzden genelde kek yapıyorum hahahaa Mikserlee O zaman afiyetler olsun canım benim şimdi onu bi güzel yemek var Resim mutlaka at bi ara .. Bende yemeği hazırlayayım gelir eşim öptüm seni çok

Elinize sağlık. Birde bunu yiyebilsek

Merhaba,
Öncelikle tebrikler, gerçekten tek tek karelemişsiniz.

Bu arada hangi tarihlerde motelmizde kalacağınızı bize bildirebilirseniz ona göre rezervasyon yaptırmalıyım.

Kaç kişi ve hangi günler...

Merhaba,
Öncelikle tebrikler, gerçekten tek tek karelemişsiniz.

Bu arada hangi tarihlerde motelmizde kalacağınızı bize bildirebilirseniz ona göre rezervasyon yaptırmalıyım.

Kaç kişi ve hangi günler...
Çok teşekkür ederim Kazen bey Beğendiğinize sevindim Tarihleri iş durumuma göre ayarlayıp bildirsem mümkün müdür ?

Bu ne yaa.. şaheser olmuş,sabrını kutluyorum valla.
çok teşekkür ederim , biraz sabrımı sınamıştım gerçekten

Ya harika harika muhteşem görünüyor ellerine emeklerine sağlık ağzım sulandı eminim tadı da harika olmuştur
çok teşekkür ederim Kızlar yeni yarışmamız çorbalar katılın sizleri de bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…