Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

bu tarife oy vermek için sabırsızlanıyorum 23 ünde bitiyor değil mi? çokmuş yaa

Oh be siz biz kalkınca bende bi rahatlıyorum Efenim utandırıyorsunuz beni oylama pazartesi en geç açılır o nu NEvreste biliyo :)

valla bende çok rahatsız oluyorum sizli bizli konuşmalarda, zaten iş ortamları resmidir birde burda protokol ararsak vay halimize demi bacımhoş buaralar çokk işsizim

valla bende çok rahatsız oluyorum sizli bizli konuşmalarda, zaten iş ortamları resmidir birde burda protokol ararsak vay halimize demi bacımhoş buaralar çokk işsizim
Aynen iş yerimde bile kocama .... Bey diye hitap ediyorum zaten bunalımlar geliyor birde burda bende sevmiyorum açıkçası... İşsizim derken ayrıldın mı işten nasıl yani ? Yoksa benim gibi işi bu aralar salladında boş boş mu dolanıyon

hadi ya aynı yerde mi çalışıyorsunuz ne güzel... yıllar önce eşimin şirkette eğitim vermiştim sonra da şirket beni kadrolarına almak istemişti de eşimi ikna edememiştik ahh ahhh gitti gül gibi işim.....neyse evet şu sıralar iş konusunda boşum hoş ben pek boş duramam bir dkm boş geçmez, yapı meselesi işte....boşum derken de haber bekliyorum diyelim Allah izin verirse o işim kesinleşirse zannımca buraya pek uğrayamam o açıdan kötü olacak

Hakkında hayırlısı kaku işin olsunda canım emin ol fırsat buldukça gelirsin Hem bende çok yoğunum ama iş de yaparken arada çaltırmadan telefondan dalıyorum kk ya Bişicik olmaz

Bi dahaki kategoriye seni de bekleriz Zaten elinden yemk iyi geliyor geçen yarışmada da gösterdin

aslında ıspanaklı suböreği yapacaktım makarnadan, son anda baktım bir arkadaş ıspanak kullanmış vazgeçtim...zaten bizim evde makarna yenmez, senin tarifi o nedenle çok beğendim mantı gibi süper olmuş, kesinlikle birinciliği hakediyorsun

Hakeden kazanır inşallah övgülerin için de çok teşekkür ederim utandım Bi dahakine bekleriz kaku

Dilara bu ne.Çok uğraşmışsın.Yalnız o brokolinin yerine bir ettir,bir kıymadır olsaydı tam benim damak tadıma göre olurdu.Ellerine sağlık.Başarılar canım.
Adraaa 'et' yok ya doymayız dimi
Yazan :Hüsne Celepoğlu

Ellerine sağlık Dilaraginosss harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…