- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 841
- 448
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Çok teşekkür ederim kakuletaBenim de öğrenciliğimde acil plan yemeğimdi peynirli maydanozlu makarnaa Beğenmene çok sevindim tekrar teşekkürler
Kakuuuletakesinlikle favorimsin canımbu tarifide yapıcam mutlaka
KakuuuletaYap yap afiyetler olsun Çok teşekkür ediyorum sana
Huhhhhuuu kakuu ay çok hol oldu vallahi :) Kaku dicektim sonra bu ne münasebet diye tepki alırım korkusuyla şeee ettimbana kısaca Kaku diyebilirsiniz ...yorulmayın zaten yorulmuşsun
Huhhhhuuu kakuu ay çok hol oldu vallahi :) Kaku dicektim sonra bu ne münasebet diye tepki alırım korkusuyla şeee ettim
Oh be siz biz kalkınca bende bi rahatlıyorumrahat ol tatlım ben takılmam öyle şeelere
Oh be siz biz kalkınca bende bi rahatlıyorumEfenim utandırıyorsunuz beni oylama pazartesi en geç açılır o nu NEvreste biliyo :)
Aynen iş yerimde bile kocama .... Bey diye hitap ediyorum zaten bunalımlar geliyor birde burda bende sevmiyorum açıkçası... İşsizim derken ayrıldın mı işten nasıl yani ? Yoksa benim gibi işi bu aralar salladında boş boş mu dolanıyonvalla bende çok rahatsız oluyorum sizli bizli konuşmalarda, zaten iş ortamları resmidir birde burda protokol ararsak vay halimize demi bacımhoş buaralar çokk işsizim
Aynen iş yerimde bile kocama .... Bey diye hitap ediyorum zaten bunalımlar geliyor birde burda bende sevmiyorum açıkçası... İşsizim derken ayrıldın mı işten nasıl yani ? Yoksa benim gibi işi bu aralar salladında boş boş mu dolanıyon
Hakkında hayırlısı kaku işin olsunda canım emin ol fırsat buldukça gelirsinhadi ya aynı yerde mi çalışıyorsunuz ne güzel... yıllar önce eşimin şirkette eğitim vermiştim sonra da şirket beni kadrolarına almak istemişti de eşimi ikna edememiştikahh ahhh gitti gül gibi işim.....neyse evet şu sıralar iş konusunda boşum hoş ben pek boş duramam bir dkm boş geçmez, yapı meselesi işte....boşum derken de haber bekliyorum diyelim Allah izin verirse o işim kesinleşirse zannımca buraya pek uğrayamam o açıdan kötü olacak
Hakkında hayırlısı kaku işin olsunda canım emin ol fırsat buldukça gelirsinHem bende çok yoğunum ama iş de yaparken arada çaltırmadan telefondan dalıyorum kk ya Bişicik olmaz
Bi dahaki kategoriye seni de bekleriz Zaten elinden yemk iyi geliyor geçen yarışmada da gösterdinnaapak canım yaaa buralarda olmasa hayat çekilmiyor ki
Bi dahaki kategoriye seni de bekleriz Zaten elinden yemk iyi geliyor geçen yarışmada da gösterdin
Hakeden kazanır inşallahaslında ıspanaklı suböreği yapacaktım makarnadan, son anda baktım bir arkadaş ıspanak kullanmış vazgeçtim...zaten bizim evde makarna yenmez, senin tarifi o nedenle çok beğendim mantı gibi süper olmuş, kesinlikle birinciliği hakediyorsun
Çok zevkli bi röportaj oldu teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum beğendiyseniz ne mutlu ..Ellerinize emeğinize sağlık hakikaten çok emek var yarışmada başarılar dilerim sunum da harika
Adraaa 'et' yok ya doymayız dimiDilara bu ne.Çok uğraşmışsın.Yalnız o brokolinin yerine bir ettir,bir kıymadır olsaydı tam benim damak tadıma göre olurdu. Ellerine sağlık.Başarılar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?