- 1 Kasım 2022
- 66
- 11
- 18
- 39
- Konu Sahibi tup bebek annesiiiii
AnladimSon 3 aydır şişli memorialde tedavi görüyorum ve bulduğumuz,5. Güne gidebilen embriyoyu pgt ye yolluyoruz. Transfer ettirmeyip toplatmaktı amacımız ancak mümkün olmuyor.
İzmir Ege üniversitesinde yapiliyor diye duymuştum....Ama emin degilim benim yadim 37 riske atmak istemedim 2 tane gitti genetige 1 tane sağlam geldi hakkımızda herseyin hayırlısı biz 350 dolara yaptırdık 1 tane pgt yiMerhaba siz ne için pgt yaptırdınız acaba? Benim eşimde sma taşıyıcılığı çıkmıştı bende çıkmamıştı evlilik öncesi testlerde bizi genetiğe yönlendirdiler eşimdeki sma taşıyıcılığı kesinleşti bende de mutasyon çıktı doktor pgt ile tüp bebek önerdi ama araştırmalarıma göre maddi açıdan oldukça zorlayıcı buldum elimizde raporumuz da var daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük gerçekleşti kürtaj oldum yumurtlamada herhangi bir sıkıntım yok eşimin sperm durumu da oldukça iyi çıktı. Genetik ve tüp bebek bölümü olan üniversite hastanelerinde yapılıyor deniyor ama ücretleri nelerdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ama ücretinden önce hangi fakülteler de yapılıyor onu öğrenmek istiyorum. Biz Trakya Üniversitesi tıp fakültesinden rapor aldık orada genetik ve tüp Bebek merkezi var fakat pgt yapılmıyormuş.