- Konu Sahibi ayxsxe_xoxzkan
-
3 defa düşüğüm oldu. Doktorumuz genetik test yaptır dedi. eşimin 2 ve 15. kromozomlarında resiprokal translokasyon olduğunu öğrendik doktorumuz pgt ile tüp bebek yaptırmanız lazım dedi . bu ay tüpbebeğe başlıyoruz. PGT ile Tüp bebk deneyip sağlıklı gebelik elde eden arkadaşlar varsa tecrübelerini bu başlık altında yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle bu komuya ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. PGD çok bilinen bi yöntem değil. bizede 3, düşükten sonra doktorumuz önerdi. Bi araştırma içine girdik nedir ne değildir. diye. Eşimde ve bende hiç bi problem olmamasına rağmen sağlıklı gebelik oluşmadı. Hamile kaldım fakat kalp atışı olmadı ve 7-8 . haftada düştü. Tıp fakülteesinde bi doç dr ye gittik onların önerisiyle özel bi lab.a Genetik tanı testi yaptırdık. Eşimde dengeli translokasyon çıktı. Doktorumuz tüp bebek yoluyla sağlıklı gebelik elde edebileceğimizi söledi. Merkez araştırması yaptık . İstanbul Kadıköyde Umutu tüp bebek merkeziyle görüştük. Ekim ayı başında tedaviye bşlamayı düşüyoruz. daha önce tüp bebek hiç denemedik. PGD ile ilgili Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı Ramazanlar.
arkadaşlar öncelikle bu komuya ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Pgd çok bilinen bi yöntem değil. Bizede 3, düşükten sonra doktorumuz önerdi. Bi araştırma içine girdik nedir ne değildir. Diye. Eşimde ve bende hiç bi problem olmamasına rağmen sağlıklı gebelik oluşmadı. Hamile kaldım fakat kalp atışı olmadı ve 7-8 . Haftada düştü. Tıp fakülteesinde bi doç dr ye gittik onların önerisiyle özel bi lab.a genetik tanı testi yaptırdık. Eşimde dengeli translokasyon çıktı. Doktorumuz tüp bebek yoluyla sağlıklı gebelik elde edebileceğimizi söledi. Merkez araştırması yaptık . Istanbul kadıköyde umutu tüp bebek merkeziyle görüştük. Ekim ayı başında tedaviye bşlamayı düşüyoruz. Daha önce tüp bebek hiç denemedik. Pgd ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı ramazanlar.
arkadaler prob nedir bilen varsa yardımcı olabilrmi acillllllllll
prob bildiğim kadarı ile embriyolara pgt yapılması için kullanılan genellikle translokasyonlarda kullanılıyormuş sanırım. tam olarak öğrendiğimizde paylaşırız. ben de öğrenirsem yazarım...
her kromozom için ayrı sanırım bunlar benim dr um genetik uzmanla konuşurken translokasyon olan kromozomları söyledi bunların prob ları var mı dedi. sanırım bu kromozomlar için kullanılan uç gibi bişey olması lazım... umarım biraz da olsa aydınlatmışımdır senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?