pgt ile tup bebek yaptiranlar

xxxcemre

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
236
127
103
46
Esimde ve bende spinal muskuler atrofiye hastalığı tasiyiciligi olduğunu öğrendik ama bunu kızımız olduktan sonra bilebildik tabi nerden bilebilirdik ki akraba bile değilken aynı geni taşımak kötü bi tesadüf tekrar bebek düşünüyoruz ve risk %25 ama %25 risk geliyor ve bizi buluyor ki buldu da 4 aylık gebeligim sonlandi pgt ile tüp bebek şart oldu artık benim sorum tedaviye başlamak istiyorum sağlıklı bulunamaması ihtimali olabilir mi diyelim ki bulundu tutmamak ihtimali de varmı 37 yaşındayım

Bu hastalık tasiyiciligindan dolayı pgt ile tüp bebek yaptıran yani ne bileyim aynı kaderi tasidigim arkadaslar varmı acaba

Bu hastalık tasiyiciligindan dolayı pgt ile tüp bebek yaptıran yani ne bileyim aynı kaderi tasidigim arkadaslar varmı acaba
Bizim farklı bir tek gen hastalığından dolayi kaybımız oldu.Bu defa pgt ile tüp bebek tedavisi gördüm İlkinde tutmadi ama ikincisinde tuttu ama değerim yavaş gidiyor.Haftaya artık son durumu öğreneceğiz. Sana diyeceğim böyle bir riskin varsa pgtli tüp bebek dene.Sağlıklı şansın var canm neden olmasın. Benim üç embriyomdan ikisi sağlıklı geldi.Ama ilki mi tutar sonraki mi nasip.Sadece tavsiyem iyi bir merkez bul ve tedavini orda gör canm..

'Pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden var mı? 'diye bir topic var yazdın mi bilmiyorum ama oraya gel istersen cnm.

Esimde ve bende spinal muskuler atrofiye hastalığı tasiyiciligi olduğunu öğrendik ama bunu kızımız olduktan sonra bilebildik tabi nerden bilebilirdik ki akraba bile değilken aynı geni taşımak kötü bi tesadüf tekrar bebek düşünüyoruz ve risk %25 ama %25 risk geliyor ve bizi buluyor ki buldu da 4 aylık gebeligim sonlandi pgt ile tüp bebek şart oldu artık benim sorum tedaviye başlamak istiyorum sağlıklı bulunamaması ihtimali olabilir mi diyelim ki bulundu tutmamak ihtimali de varmı 37 yaşındayım
merhabalar : pgt yapılabılır ancak önce anne ve baba ıle var ıse hasta ve saglıklı cocuklardan kan alınarak setup yapılacak. Daha sonra aıle pgd için ıvf e alınabılır.öncasınde rahım - tup fılmı cekılmelı; hısteroskopı ıle rahım içi kontrol edılmelı. Bol sanslar dılerım.

Back
X