• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt Sonucu Bekleyenler

Deepside

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
114
26
18
Merhabalar 18 Eylülde Opu işlemi oldum. 3 embriom pgt ye gitti. 2-3 hafta arasında sonuçlanır dediler. Benim gibi bekleyenler varsa bursa paylaşım yapabiliriz. Günler geçsin diye beklemek çok zor🙂

Merhabalar 18 Eylülde Opu işlemi oldum. 3 embriom pgt ye gitti. 2-3 hafta arasında sonuçlanır dediler. Benim gibi bekleyenler varsa bursa paylaşım yapabiliriz. Günler geçsin diye beklemek çok zor🙂
Merhaba pgt yaptırma sebebiniz neydi acaba birde embriyo başına fiyat ne oluyor

Merhaba pgt yaptırma sebebiniz neydi acaba birde embriyo başına fiyat ne oluyor
Merhabalar, iki düşük öyküm var. O yüzden doktor önerdi. Yeni gitti henüz fiyat için dönüş yapılmadı. Açıkcası 3 embrio olunca biz baştan hepsini göndermek istedik ama bildiğim kadarıyla dolar üzerinden hesaplanıyor. Tanesi 15 bin civarı diye tahmin ediyoruz

İnşallah sağlıklı gelir embriyolarınız Amin 🙏

Merhabalar, iki düşük öyküm var. O yüzden doktor önerdi. Yeni gitti henüz fiyat için dönüş yapılmadı. Açıkcası 3 embrio olunca biz baştan hepsini göndermek istedik ama bildiğim kadarıyla dolar üzerinden hesaplanıyor. Tanesi 15 bin civarı diye tahmin ediyoruz
Çok teşekkür ederim kayıplarınız için de çok üzüldüm inşallah sağlıklı gelir ve kucağınıza alıp büyütmek nasip olur inşallah 🙏🏻

Back
X