pgt Yaptıran Arkadaşlar Sizleri Buraya Bekliyorum

mrb arkadaşlar. benim 2 tane düşüğüm oldu. 1.si 8 haftalıkken kalbi durdu,2.si ise 5 haftalıkken düştü. kromozom analizi yaptırdık eşimde 46xy9qh(+) ayrıca periferik kan lenfosit kültürlerinden elde edilen metafoz plaklarında 46xy9qh(+) kromozom kuruluşu saptanmıştır.) diye sonuç çıktı. dr.umuz pgt diyo ne yapacağımızı şaşırdık, bilgisi olan arkadaşlar Allah rızası için tecrübelerini yada bilgilerini paylaşsın umarım rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapar.

Meraba arkadaslar 3 gun once yumurta toplama islemi yapildi 6 tane toplandi 5 tanesi dollenmis genetik taniya girecek yeterlimi pgt ye acaba cvp yazin lutfen cok merak icindeyim bu pgt ye kac tane yeterli embriyo

Meraba arkadaslar 3 gun once yumurta toplama islemi yapildi 6 tane toplandi 5 tanesi dollenmis genetik taniya girecek yeterlimi pgt ye acaba cvp yazin lutfen cok merak icindeyim bu pgt ye kac tane yeterli embriyo

Merhabalar, ben de mart ayı içersinde tüp bebek tedavisi görcem yeniden. Doktorum pgt önerdi bize de, sizin mesajınızı gördüm şimdi merak ettim bilgilerinizi paylaşır mısınız? Süreç ve işlemler ve de ücret Hakkı'nda bilgi alabilir miyim? Muhtemelen sonucunuzu öğrendiniz umarım pozitiftir ve işe yaramıştır emekleriniz. İyi haberlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, ben de mart ayı içersinde tüp bebek tedavisi görcem yeniden. Doktorum pgt önerdi bize de, sizin mesajınızı gördüm şimdi merak ettim bilgilerinizi paylaşır mısınız? Süreç ve işlemler ve de ücret Hakkı'nda bilgi alabilir miyim? Muhtemelen sonucunuzu öğrendiniz umarım pozitiftir ve işe yaramıştır emekleriniz. İyi haberlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Merhaba lütfen sonuçlarınızı yazar mısınız? Bize de umut olsun güzel haberleriniz

Sonucunuz ne oldu?Lütfen bizleri de bilgilendirin.

Guncelenmemis bir topik.. belki goren olur. Translokasyonum var 15-21.
2 basarisiz tup bebegim oldu. 2defasindada saglikli embiriyo bulunamadi. Bugunde yumurta toplama oldu. 9 yumurta topladilar. ltfn yardim edin bilginiz var ise

Back
X