merhaba canım.. Allah yardımcın olsun.. Inşallah bir daha ki tedavinde kısmet olur annelik..
Canım bak hituciye sormuşsun ama kendisi şuan 29 (ya da 30) haftalık hamiş.. Iki embriyo transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür, allahın izniyle iki kızı olacak...
Canım benim tedavimde de sağlıklı tek bir embriyo bulundu... Allaha ne kadar şükretsek az tuttu.. Tuttuğuna sevinirken 9. Haftamda tek yumurta ikizleri olduğunu öğrendik.. Tek embriyo transferinden ikizlere gebeyim, 17. Haftam bitti, allah izin verirse iki oğlum olcak...
Pgt embriyoya zarar vermez canım.. Işi şansa bırakm ak insana daha çok zarar verir.. Bizdeki translokasyon yüzünden bir kere düşük yaşadım doğal yoldan, ikinci doğal yoldan hamileliğimde mol gebelik yaşadım, kanserin eşiğinden döndüm bu yüzden.. çok sıkı bir takipten geçtim.. Gebe kalırken işi şansa bırakınca insanın başına türlü türlü şeyler geliyor, düşükler, kürtajlar.. Emin ol bu daha zarar veriyor anneye ve daha masraflı oluyor.... Hatta burda pek çok arkadaş zaten trasnlokasyon yüzüdne doğal yoldan gebe de kalamıyor.. Bu yüzden bizim durumumuzda olanlar için pgt allaha şükür ki var..
Evet masraflı, sonucu beklemek çok zor.. Bazen hiç sağlıklı embriyo bulunamayıp transfer iptal oluyor.. Maddi manevi insanı yıpratıyor... Bu da bizim kaderimiz...
Aklınıza hiç kötü bir şey getirmeyin.. Tedavinizi olun.. Rabbim izin verirse işte tek yumurta tek spermden iki bebek bile verebiliyor... Onun için olmaz diye hiç bir şey yok.. Allahtan herkes için hayırlısını diliyorum..
Rabbim inşallah kucaklarımızı tez zamanda doldurur...aminn
merhaba arkadsım.allah bebişlerini sna bagıslasın ve bir ömür geçirmeyi nasip etsin.arkadasım benim 11 emriyom pgtye gitti cvp alamdık daha ama benım kalbım yerınden cıkıcak gibi.nasıl beklediniz siz çok zorlu bi süreç.senin transferin pgt süresiyle birlikte kaçıncı gun oldu?rabbim herkeze yardım etsin.allaha emanet ol.