Murat bey. Benim ve eşimin belli bir rahatsızlığı yok ama benim yaşımdan dolayı kaliteli yumurta elde edemiyoruz. 4 mayısta transferim.Bende orda yaptırıyorum. Transfer için genetik sonuçlarimi bekliyorum. Bizde talasemi taşıyıcılığı var o yüzden baktiriyoruz. Doktorunuz kim? Bu arada iyi haberler alırsınız ins.
Doktorumuz aynıymışMurat bey. Benim ve eşimin belli bir rahatsızlığı yok ama benim yaşımdan dolayı kaliteli yumurta elde edemiyoruz. 4 mayısta transferim.
Allah inşAllah yüzümüze bakar.
Verdi evet. Şu an günde 3 adet estorofem, 1 tane corasprin, 1 tane folat ve 3 kez Lutunis fitil kullanıyorum.Doktorumuz aynıymış
Amin insgüzel haberlerinizi bekliyorum burdan yazın.
Bir de size bir şey sormak istiyorum. Transfer öncesi herhangi bir ilac, jel falan verdi mi? Kullanıyor musunuz?
Tamam canım çok teşekkür ederimVerdi evet. Şu an günde 3 adet estorofem, 1 tane corasprin, 1 tane folat ve 3 kez Lutunis fitil kullanıyorum.
Canım benim bugün transferim oldu.Tamam canım çok teşekkür ederim
Sonucunuz geldi mi?Bahçeci umut 325euro. Bizimde 2 basarısız deneme vardı ondan yaptırdık. Transfer olmadı ama henüz.
Sonucunuz belli oldu mu?Kızlar pgt ile hamile kalan var mı benim cuma günü sonucum belli olacak insallah tutunmustir ama hic bir belirtim yok transfer oldugumu unutucam nerdeyse ilaclar olmasa
Oldu cok sükür simdilik pozitif insallah saglıklı bir sekilde ilerleeSonucunuz belli oldu mu?
Allah bağışlasın inşallah gözünüz aydınOldu cok sükür simdilik pozitif insallah saglıklı bir sekilde ilerlee
Yaa çok sevindim. Hayırlısı haberlerini bekliyorum. Yok hayır daha genetik sonuçları çıkmadı bekliyorum.Canım benim bugün transferim oldu.
senin genetikten sonucun geldi mi?
Merhaba ben izmir de yaptırıcam. Embriyo başına 200 dolar ve merkeze ani Ankara ya yolluyorlar o da 500 dolar.Hanimlar 3 kimyasal gebelik 1 kere 6 haftalik düsük yaptım genetik test verdik bende pıhtılasma ve 2.4. Kromozomlarda sıkıntı cıktı doktor pgt dedi yada bekleyebilirsiniz dedi olirsa yaşarsa sagliklidır dedi ne yapıcagımı bilmiyorum arastrmaya basladim pgt yaptiran varmı antalya da düsünüyorum yaptıran varsa fiyatı ne kadar oldu
Siz nerede yaptirdiniz biz ivf ve vitaliyi duyduk genelde amaEvett maalesefama memorialdan falanda araştırın. Orda kromozoma baktircaksaniz 295 dolardı. Biz genetik taşıyıcılığına baktırdık.
Antalya tüp bebek merkezine gidiyorum. Vitaleyle yan yana ama vitalede tüp bebek yok orası kadin doğum hastanesi.Siz nerede yaptirdiniz biz ivf ve vitaliyi duyduk genelde ama
Anladım ne kadara mâl oldu peki size biz temmuzda gtmeyi düsünuyoruz da bi de doktorunuz kimdiAntalya tüp bebek merkezine gidiyorum. Vitaleyle yan yana ama vitalede tüp bebek yok orası kadin doğum hastanesi.
Normal tüp bebek tedavisi için 9500tl verdik + ilaç ücreti var. Ama biz pgt yaptirdik ayrıca embriyo başına 500 dolar ödedik.Anladım ne kadara mâl oldu peki size biz temmuzda gtmeyi düsünuyoruz da bi de doktorunuz kimdi
Anladim bizde pgt yaptircaz bnde genetik sıkınti var cunku ben vitale yi tup bebek de yapiyo biliyodum yapmiyomus murat soy ismi ne doktorunuzunNormal tüp bebek tedavisi için 9500tl verdik + ilaç ücreti var. Ama biz pgt yaptirdik ayrıca embriyo başına 500 dolar ödedik.
Murat bey doktorum orda.
Yok vitale yapmıyor yan tarafa yönlendiriyor. Murat Berkkanoglu adı. Gayet memnunum.Anladim bizde pgt yaptircaz bnde genetik sıkınti var cunku ben vitale yi tup bebek de yapiyo biliyodum yapmiyomus murat soy ismi ne doktorunuzun
Ismini bu gun ikinci duyuşum doktorun ama biraz pahalı olmuş sanki baska bi arkadas daha uygun soylemisti ama bana ivf de demisti ayni yer galiba dimi antalya tup bebek merkeziyleYok vitale yapmıyor yan tarafa yönlendiriyor. Murat Berkkanoglu adı. Gayet memnunum.
Evet antalya ivf ayni. Eger rapor falan yoksa sabit bu fiyatlar.Evet
Ismini bu gun ikinci duyuşum doktorun ama biraz pahalı olmuş sanki baska bi arkadas daha uygun soylemisti ama bana ivf de demisti ayni yer galiba dimi antalya tup bebek merkeziyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?